BTC, ETH, XRP, FTT, ONE, HNT og AVAX – Analyse 21. december

Analyse af kursbevægelsen på syv kryptovalutaer, inklusive Avalanche (AVAX), som er kun 20% under dets historiske højdepunkt.

BTC

BTC har handlet inden for en bearish parallel kanal, siden den slog en ny rekordpris den 10. november. Den 4. december faldt prisen til et lokalt lavpunkt på $42.000, men er steget betydeligt og er vendt tilbage til kanalens supportlinje siden da.

I øjeblikket ser BTC ud til at være i færd med at bryde denne kanal. Hvis det lykkes at gøre det, vil det nærmeste modstandsområde blive fundet mellem $55.500 – $58.700. Dette målområde er skabt af 0,5 – 0,618 Fibonacci retracement niveauer.

Btc
BTC-diagram i TradingView

ETH

I lighed med BTC har ETH også handlet inden for en bearish parallel kanal siden den 10. november. Han brød denne kanal to gange, senest sidste onsdag (15).

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Dens pris steg dog igen og genvandt det flade område på $3.920. Dette er en meget bullish udvikling, der kan føre til en betydelig bullish bevægelse. En bullish vending ville blive bekræftet, hvis ETH var i stand til at genoprette kanalens midtlinje.

eth
ETH-graf i TradingView

XRP

XRP handler også inden for en bearish parallel kanal. Dette er dog en kanal, der har eksisteret i meget længere sigt, efter at have været i kraft siden begyndelsen af september.

Den 4. december sprang XRP sin støttelinje og har været stigende lige siden. I lighed med ETH vil kanalmidtlinjegendannelse være nødvendig for at bekræfte en bullish vending.

Xrp
XRP-graf i TradingView

FTT

FTT har været nede, siden den nåede et rekordhøjt niveau på $85,74 den 9. september. Den nedadgående bevægelse førte til et lavpunkt på 35,96 USD sidste fredag (17).

Tokenet vendte dog tilbage og validerede $35,40-området som støtte. Dette er 0,786 Fibonacci retracement niveau og et vandret støtteområde.

Endnu vigtigere ser det ud til, at FTT har gennemført en ABC-korrigerende ramme, hvor A:C-bølgerne havde et nøjagtigt forhold på 1:1. Hvis det bekræftes, kan tokenet snart gøre endnu et forsøg på at bryde modstand nær US $50.

Ftt
FTT-diagram i TradingView

EN

ONE har været nede, siden den ramte en rekordpris på 0,38 $ den 26. oktober. Den nedadgående bevægelse førte til et lavpunkt på $0,135 den 4. december. Dette fik tilsyneladende en langsigtet optrendlinje til at bryde.

Tokenet kom sig dog og blev handlet igen over den linje. Derudover genvandt den det vandrette areal på USD0.225, som tidligere fungerede som det højeste modstandsniveau nogensinde.

Dette er en meget optimistisk udvikling, der antyder, at rettelsen er færdig. Dette kan i sidste ende føre ONE til en ny historisk prishøjde.

en
ET diagram på TradingView

HNT

HNT har handlet under en nedadgående trend, siden det ramte et nyt rekordhøje niveau den 7. november. Dette førte til et lavpunkt på $25 den 4. december. Tokenet formåede at komme sig og brød over den linje sidste torsdag (16).

Hvis den fortsætter med at stige, vil den nærmeste modstand blive fundet mellem $42,20 – $46,20. Dette interval er skabt af 0,5 – 0,618 Fibonacci retracement niveauer.

Hnt
HNT-diagram i TradingView

AVAX

I perioden mellem 4. december og 13. december sprang AVAX flere gange i det horisontale støtteområde på US$80 (grønne ikoner). Området fungerede tidligere som den største modstand nogensinde, så springene tjente til at validere det som støtte.

Efter det sidste bounce har AVAX brudt en downtrendline og er nu på vej mod en ny rekordpris. Hvis det lykkes at bevæge sig over det, vil den næste modstand blive fundet ved $189.

Avax
AVAX-diagram i TradingView

Tjek dagens Bitcoin- analyse.

BTC, ETH, XRP, FTT, ONE, HNT og AVAX – Analyse 21. december artiklen blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.