Hvis reguleringen udvikler sig, vil Itaú kunne støtte Bitcoin -mæglere

Hvis reguleringen udvikler sig, vil Itaú kunne støtte Bitcoin -mæglere

Bank Itaú kritiserede forsvaret af brasilianske Bitcoin -mæglere, som angreb deres tilbud på produkter, der er knyttet til kryptokurrencymarkedet for investorer. Den 12. august sendte den brasilianske sammenslutning af kryptoaktiver og blockchain (ABCB) til Administrationsrådet for Økonomisk Forsvar (CADE) en erklæring om Itaú’s holdning i Brasilien og tilbyder investeringer knyttet til Bitcoin til mellem- til højindkomstklienter. I denne administrative undersøgelse inkluderede ABCB -repræsentanten Fernando Furlan screenshots af Itaú’s tilbud på sociale netværk. Således understøttede forsvaret for kryptokurrencymæglere CADE, som banker er interesserede i at operere i segmentet, især Itaú, hvilket ville være det mest aggressive over for virksomheder. Da disse pengeinstitutter fortsat lukker valutakonti, ville det imidlertid være klart, at der er urimelig konkurrence. ABCB -repræsentanten bad også CADE om at afgøre sagen, som var stoppet for et par måneder siden.

Hvad siger Itaú’s forsvar efter angrebene om dets tilbud om kryptovaluta?

Sidste mandag (23) endte Itaú med at sende CADE en demonstration, hvor han kritiserede de modtagne angreb for sine tilbud med Bitcoin. Efter bankens opfattelse forsøger ABCB at føre CADE vild.

“ABCB, med sin erklæring, der nu er fuldstændig modbevist, forsøger at vildlede denne D. CADE, der ønsker at få den nationale kartelmyndighed til at tro, at der er en vis modsætning mellem praksis og den position, der allerede er forsvaret i optegnelserne af Itaú Unibanco.”

Banken fastholdt, at opkald til sociale netværk fik kunderne til at deltage i begivenheder om produkter, der er knyttet til markedet for kryptokurrency, som banken opregnede. Derudover blev spørgsmålet om Bitcoin og kryptokurver betragtet af forsvaret af Itaú som varme emner i de seneste måneder, og det er vigtigt at bringe viden til brasilianske investorer om emnet.

“Således er Itaú Unibanco klar over, hvad der sker ikke kun i Brasilien, men i hele verden, og har brugt sociale medier til at give sine kunder mere information om tendenser, nye produkter og tjenester, herunder dem, der kan være knyttet til nye teknologier. såsom Bitcoin og kryptoaktiver generelt. Dette er derfor tilfældet med Exchange Traded Funds, kendt under forkortelsen “ETF’er”, for kryptoaktiver: BITH11 og HASH11. “

Bitcoin ETF’er er noteret på B3, fastholder Itaú, som kun planlægger at støtte markedsvirksomheder, hvis regulering tillader det

Itaú fastholdt også, at de produkter, den lister, administreres af tredjepartsselskaber og ikke er en del af dets “konglomerat”. Derudover informerede banken om, at de ETF’er, der er tilgængelige for sine kunder, er noteret på den brasilianske børs, B3. Itaú erklærede også, at hvis den brasilianske regulering ændres, kan dens position med spærring af Bitcoin -mæglerkonti revideres.

“Itaú Unibanco, i betragtning af at det ikke er i stand til fuldt ud og korrekt at overholde de juridiske og regulatoriske forpligtelser for PLD/CFT i forbindelse med at tilbyde checkkontotjenester til kryptokurrencymæglere på grund af utilstrækkelige oplysninger eller kontrol udført af dem, som forklaret tidligere i denne administrative undersøgelse fortsætter den med ikke at handle i denne aktivitet. Denne holdning afspejles på en isonomisk måde for alle sine kunder, der opererer med sådanne aktiver, uden at det berører fremtidige revisioner af et sådant direktiv, hvis lovgivningsmiljøet og den større modenhed på kryptoaktivmarkedet tillader det. ”

Efter fremlæggelsen af ​​argumenter bad banken det føderale autarki om at anlægge sagen. Itaú’s manifestation med CADE mod forsvaret af Bitcoin -mæglere kan læses fuldt ud her på dette link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.