logo

De bedste belønninger fra de mest populære Bitcoin Crypto -kort

De bedste belønninger fra de mest populære Bitcoin Crypto -kort
Krypto -rummet er fuld af fordele for os alle, og det inkluderer Bitcoin -kryptokort. Ligesom dine sædvanlige kredit- og betalingskort, men spækket med fremragende fordele som at købe varer og betale for service med BTC, og selvfølgelig eksklusive belønninger. Nu kan du bruge krypto i det virkelige liv uden at skulle købe bitcoin og derefter sælge det. I denne artikel vil vi tale om de mest populære Bitcoin -kryptokort og de vigtigste belønninger, de tilbyder. Lad os begynde! Hvilke Bitcoin -kryptokort tilbyder belønninger?
Næsten alle kryptokort tilbyder en slags belønninger, men sandheden er, at vi fokuserer på de bedste, så vi vil tale om det kort, der tilbyder flest og bedste belønninger, Wirex Debit Card. Hvorfor har vi valgt dette kort? Fordi det giver en fordel, der adskiller det fra resten: det tjener dig BTC. Vi føler, at størstedelen af ​​kryptokort holder fast i de samme gamle fordele ved normale kredit-/betalingskort som rabatter og cashback, men da vi taler om krypto, bør de tilbyde kryptocentriske fordele. Så lad os tale om fordelene ved dette betalingskort, og hvordan resten af ​​branchen skal begynde at tilbyde det samme. Hvad gør Wirex Debit Card specielt?
Den sværeste del af at bruge krypto til hverdagstransaktioner er det faktum at sælge det. Når du begynder at tænke på, hvor meget bitcoin kan stige i de kommende uger/måneder, slår det virkelig til, så brug bitcoin -regnemaskinen. Og intet andet kort har behandlet dette problem bedre end Wirex fra nu af. Wirex giver dig 1,5% tilbage i BTC hver gang du bruger det til at betale i butikker, barer, transport og restauranter. Tænk bare på, hvor meget din BTC kan stige i fremtiden, især hvis du bruger den under et bearish marked, hvor du kan samle mere BTC. Du kan bruge den til at tjene flere penge
Du kan bruge det på denne måde: du kan bruge det til at købe ting med BTC, men har planen om øjeblikkeligt at købe BTC tilbage, når du kommer hjem. Lad os antage, at du brugte cirka $ 100.000 fra 2018 til 2020, da BTC var til en lav pris. Du bruger den til at betale for hver enkelt transaktion i din familie for restauranter, barer, transport og butikker. Du ville have tjent $ 1500 i BTC, og lad os antage, at den gennemsnitlige pris var $ 5000. Det ville have bragt dig 0,3 BTC, hvilket ville være cirka $ 15,900 USD værd. I betragtning af at BTC -kørslen sandsynligvis ikke er slut, og at den ifølge eksperterne kan nå en pris mellem $ 100.000 til $ 288.000, kan dine BTC -beholdninger ende med at være alt fra $ 30.000 til $ 86.400 værd. Jeg ved, at det ville være svært for de fleste mennesker at bruge så meget, men hvis du implementerede denne strategi, ville du have tjent masser af BTC, bare ved at bruge den og derefter købe BTC tilbage. Nu kan du sige, at det er en præmie at købe BTC, men takket være Binance P2P er det let at finde leverandører, der sælger det til gode priser i forhold til andre muligheder som Local Bitcoin. Alt i alt er det et unikt kryptokort, som du kan bruge til at opbygge en rentabel strategi på lang sigt. Så længe du spiller det smart og tid til korrekt under et bearish marked, kan det give dig fremragende afkast, når prisen begynder at vokse. Hvordan bruges det korrekt?
Lige nu er det bedre at holde fast i din Bitcoin. Tyreløbet er ikke slut, som vi sagde, og derfor kan dine beholdninger ende med at blive meget mere værd. Derfor er vores råd at få dette kort, men at bruge det til meget specifikke situationer i stedet for at bruge det til at øge din BTC -position. Det hele afhænger af din pengestyringsplan, og overvej derfor denne strategi, når den tid kommer. I mellemtiden kan du bruge det på grund af de andre fordele, der gør det til en god mulighed: Gratis hæveautomater Over 150 valutaer 0% kortgebyrer 100% gratis fiat til fiat -valutakurs Disse værktøjer er kraftfulde, men kun når du bruger dem korrekt. Derfor ville det også være en god idé også at få gode alternativer som Bitwala Debit Card og Cryptopay Debit Card for at drage fordel af andre fordele i mellemtiden. Konklusion
Nu ved du, hvad der er magten bag et Bitcoin -betalingskort, og hvilket et har størst potentiale for faktisk at tjene dig flere penge, endnu flere penge, end hvad du har brugt. Hvis du gerne vil vide mere, skal du gå til Paybis -siden og læse vores ofte stillede spørgsmål. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål. Fortæl os også, hvad dit foretrukne kryptokort er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.