Bitcoin rutsjebane faldet til $65.000 – Markedsoversigt

Bitcoin fastholder Bitcoin ETF-prisen

Der var ingen fodbold i onsdags, men det ser ud til, at følelserne er legemliggjort på kryptovalutamarkedet. I løbet af blot de sidste 24 timer ramte Bitcoin (BTC) en ny prisrekord og faldt derefter under $66.000.

Denne torsdag (11) vil markedsoversigten give dig et meget konstruktivt perspektiv for Bitcoin i de kommende uger. I mellemtiden forstår det brasilianske marked , at Brasiliens finanspolitiske situation kan blive værre.

Kryptovalutamarkedet er Bitcoin-emotion
Kryptovaluta- rangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin er følelser

Bitcoin prisudsvingsscenariet så ret roligt ud for et par dage siden, da kryptovalutaen svævede omkring $60.000. Markedet mindede dog om sin volatile karakter i de følgende dage.

Netop i går kom kryptovaluta-rutschebanen tilbage på sporet og ramte en ny ATH til $69.045, ifølge CoinGoLive . Da samfundet forberedte sig på et tyreløb på op til $70.000, ændrede situationen sig igen.

Kryptovalutaen dumpede mere end $6.000 og faldt til under $63.000, hvilket resulterede i tab på flere millioner dollars i bosættelser for gearede handlende.

Lige nu har aktivet genvundet noget jord og handles i øjeblikket for US$65.437 – R$360.087 hos de vigtigste brasilianske mæglere.

Efterhånden som prisen på Bitcoin stiger, sælger langsigtede ejere en meget lille brøkdel af deres indsatser, minehashrate og dollarindtægter nærmer sig nye højder.

Denne kombination af stærk forsyningsdynamik, gendannelse af minenetværk og relativt lav netværksaktivitet peger på et meget konstruktivt udsigter for Bitcoin i de kommende uger .

Dens markedsværdi er $1,23 billioner, mens dens dominans over altcoins er 41,14%.

Den finanspolitiske situation kan blive værre

Overraskelsen med den saltere end ventede inflation i både USA og Brasilien endte med at svække stigningen i stigningen i nationale aktiver, der sås i går, som reaktion på godkendelsen i anden runde af PEC dos Precatório i Kammer.

Markedet er tilfreds med udviklingen i PEC, da dette er den anden dag i det brasilianske børsindeks. Forståelsen er, at den finanspolitiske situation kan blive værre.

Læs mere: Med hjælp fra regeringen når Bitcoin R$ 5 billioner i markedsværdi

På valutamarkedet endte den lettelse, som fremrykningen af PEC gav, med at blive annulleret i løbet af dagen af den globale dollars fremgang. Efter at have rørt R$5,436 som minimum, lukkede fiat-valutaen med 0,05% til R$5,4996.

Altcoins ledsager rutsjebanen

De fleste altcoins følger Bitcoin-rutschebanen denne morgen.

Læs mere: Rapport peger på potentiale i to smarte kontraktplatforme

Ethereum (ETH) så også en ny rekord på næsten $4.900 i går, før den faldt mere end $500 i timer til et lavpunkt på $4.450. Den næststørste kryptovaluta på markedet reagerede dog godt efter dette fald og er nu over $4.700.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (-0,86%), Binance Coin (-3,39%), Solana (-0,05%), Cardano (-4,95%), Ripple (-0,88%) , Polkadot (-5,48%), Dogecoin (-5,13%), Shiba Inu (-6,09%), Earth (+0,57%) og Avalanche (-4,34%).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer forbliver tæt på $3 billioner onsdag.
Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen ( log ind ), og få en god handelsdag.

Content Bitcoin rutsjebanen faldt til ro med $65.000 – Market Summary dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.