Mæglerage rapporterer et fald på 29 % i cryptocurrency-handelsvolumen i 3. kvartal

mæglerrapporter

Coinbase, det Nasdaq-noterede mæglerselskab for kryptovaluta, offentliggjorde i går sine finansielle målinger for tredje kvartal af 2021 med en nettoindtægt på omkring 1,2 milliarder dollars for perioden.

Virksomhedens samlede transaktionsvolumen for kryptovaluta faldt dog dramatisk i løbet af tredje kvartal, hvor tallet ramte 327 milliarder dollars.

Coinbases forretning er volatil

Tidligere i år fik Coinbase sin Nasdaq-debut med børsnoteringen af COIN-aktier. Cryptocurrency-mæglervirksomheden oplevede derefter en stigning i efterspørgslen efter COIN-aktier i de tidlige dage. Prisen faldt dog gradvist mellem juli og oktober.

Mæglerrapporter falder i transaktionsvolumen, men aktierne vokser
COIN, max – Kilde: Google Finance

Den nuværende kurs på COIN-aktien er omkring $ 357. Stigningen i aktiekursen kom i løbet af oktober måned, hvor Bitcoin også strakte sig et skridt opad.

Læs også: Bitcoin Mining Shares outperform Cryptocurrency Appreciation

"Vi er i de tidlige stadier af udviklingen af kryptovalutamarkedet, og vi er fokuseret på at investere for langsigtet vækst. Som vores YTD-resultater tydeligt viser, er vores forretning volatil ."

"Coinbase er ikke en kvartal-til-kvartal investering, men en langsigtet investering i væksten af kryptovalutaer og vores evne til at betjene brugere gennem vores produkter og tjenester. Vi opfordrer vores investorer til at anlægge dette synspunkt."

, tilføjede Coinbase.

Derudover nåede nettoindkomst og justeret EBITDA henholdsvis US$406 millioner og US$618 millioner.

Coinbase oplevede en vækst i det samlede antal brugere i løbet af sidste kvartal. Verificerede brugere på cryptocurrency-handelsplatformen nåede 73 mio. Derudover nåede brugere med månedlige transaktioner (MTU'er) 7,4 millioner i tredje kvartal.

“Selvom vi gik ind i tredje kvartal med mildere markedsforhold for kryptovaluta, drevet af lav volatilitet og faldende priser på kryptoaktiver, forbedredes markedsforholdene markant mod slutningen af kvartalet, hvilket vi fortsat ser ind i begyndelsen af fjerde kvartal.

Dette scenarie [lav volatilitet og faldende priser] førte til et fald på 37 % i cryptocurrency spothandelsvolumen i tredje kvartal sammenlignet med andet kvartal, men Coinbase klarede sig bedre end markedet med samlede amerikanske handelsvolumener. $327 milliarder, et fald på 29 % i forhold til samme. periode”

, fremhævede Coinbase .

Læs mere:

  • Bitcoins kommer ud af mæglere, og PEC fra Precatório passerer til kammeret
  • Gamle mænd råber af Bitcoin
  • Apples administrerende direktør har krypto, men ønsker ikke, at virksomheden skal have

Content Brokerage rapporterer et fald på 29 % i 3. kvartals handel med kryptovaluta, som først dukkede op på Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.