New York får sin egen krypto efter borgmesterens tale

CityCoins annoncerede, at de vil lancere NYCCoin efter kommentarer fra den nye borgmester i New York, der anses for at være kryptovalutavenlig.

Ifølge meddelelsen er mineaktivering for NYCCoin, New York-krypten, planlagt til den 10. november. CityCoins sagde, at minedrift kunne begynde "så snart 20 uafhængige porteføljer signalerer aktivering efter kontraktimplementering."

Virksomheden tilføjede, at NYCCoin kun ville blive aktiveret gennem minedrift, uden ICO, forudsalg eller præminering. CityCoins sagde, at det valgte New York City på grund af kommentarer fra byens nye borgmester, Eric Adams.

"Vi stemte, hvilken by der skulle være den næste," sagde Patrick Stanley, CityCoins samfundsleder. Selvom Austin også var under overvejelse, "besluttede samfundet at vælge New York," efter Adams' tale i sidste uge.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

"Vi er glade for at byde byen velkommen i Web3's globale hjem," tweetede Adams som svar.

New Yorks borgmester til fordel for krypto

Efter at have vundet sit valg skilte Adams sig ud for samtaler, der involverede kryptovalutaer, med henvisning til planer om at gøre byen mere " krypto-venlig ". Først sagde Adams, at han ville se på "hvad der holder væksten af Bitcoin og kryptovalutaer tilbage" i New York som en del af en større indsats for at blive en "forretningsvenlig" by.

Adams nævnte derefter den succes, som Miamis borgmester Francis Suarez havde haft med MiamiCoin, og tilføjede, at han ønskede en mønt til New York City. MiamiCoin har tjent byen $21 millioner, siden CityCoins lancerede tokenet i august.

I en ånd af venlig konkurrence sagde Adams, at han ville acceptere sine første tre måneders løn hos BTC, efter at Miamis borgmester sagde, at han ville modtage en månedsløn i kryptovaluta. Da Adams fandt ud af, at der ikke var nogen direkte måde at modtage det på, sagde Adams, at det ville være en prioritet for newyorkere at få deres lønsedler i krypto.

Endelig understregede Adams at opbygge "en kanal af unge mennesker, der kan besætte disse job og forstå ny teknologi." Han tilføjede, at disse job skulle bidrage til større lighed på arbejdsmarkedet, idet han sagde "vi kan ikke have en ensidig by, hvor [kun] visse grupper og områder klarer sig godt." Han tilføjede senere, at han mener, at kryptovalutaer bør undervises i skoler .

New York-artiklen vil få sin egen krypto efter borgmesterens tale første gang blev set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.