Axie Infinity lancerer Ronin app til smartphones

Axie Infinity har officielt lanceret Ronin Mobile Wallet, en tegnebog, hvis mål er at forbedre brugeroplevelsen, så transaktioner kan udføres fra iOS- og Android-mobilenheder.

Gennem en officiel erklæring offentliggjort ved daggry denne tirsdag (9), annoncerede Sky Mavis, udvikler af Axie Infinity, lanceringen af porteføljen:

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

“Ronin-mobilpungen er nu tilgængelig! Vi ved, at mange af vores fællesskabsmedlemmer er afhængige af mobiltelefoner til deres Axie-oplevelser. Denne tegnebog blev bygget specielt til at give adgang til disse spillere. "

Ronin Mobile Wallet har blandt sine funktioner, at den kan arbejde sammen med Axie Marketplace, og det er blevet annonceret, at DEX Katana og AXS-indsatspanelet snart vil være tilgængelige i tegnebogen.

Kilde: wallet.roninchain.com

Gennem et tweet udgivet af Axie Infinity blev det også annonceret, at Ronin Wallet kan synkroniseres med Chrome- og Firefox-browserudvidelserne. For at udføre denne proces modtager brugeren en QR-kode og skal genstarte sin browser.

En anden vigtig detalje at overveje er sikkerhed. Erklæringen fremhæver, at Ronin Mobile Wallet er blevet revideret af Verichains.

Axie Infinity Achievements i november

Ronin Wallet-lanceringen er Axie Infintys seneste blockbuster i november. Tidligere på måneden blev Katana, den længe ventede decentraliserede børs indbygget i Ronins sidekæde, officielt lanceret .

Katana vil tillade handel mellem AXS, SLP, USDC og WETH, mens disse aktiver kan deponeres i likviditetspuljer, og dermed kan brugere modtage en belønning af handelsgebyrer og RON-tokens.

På mindre end en uge efter lanceringen steg Axie Infinity-aktiviteten med over 25 %, og mere end 375.580 spillere interagerede med spillet.

I mellemtiden loggede Axie Infinitys smarte kontrakter mere end 3 millioner transaktioner, hvilket genererede mere end $672 millioner i forretningsvolumen, ifølge data fra DappRadar.

Kilde: DappRadar

AXS og SLP prisbevægelse

Lanceringen af Ronin Mobile Wallet havde ingen indflydelse på priserne på spillets tokens, Axie Infinity Shards (AXS) og Smooth Love Potion (SLP).

Ved afslutningen af historien, AXS er omsætning på $ 154, en stigning på næsten 0,30% i de sidste 24 timer, i henhold til CoinMarketCap. På sin tur registrerede SLP et fald på 3%, som blev prissat til 0,07418 USD.

Artiklen Axie Infinity lancerer Ronins smartphone-app blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.