Avalanche (AVAX) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser.

5 bedste kryptovaluta at købe til lave priser august 2021 uge 4

Markedet for kryptokurrency konsolideres efter dets stigning i løbet af de sidste par uger. Dens samlede værdi forbliver på $ 2,2 billioner, efter at have stået på $ 1,9 billioner for to uger siden og $ 1,4 billioner i sidste måned. Dette repræsenterer stigninger på henholdsvis 15,8% og 57%, hvor visse mønter stiger med endnu større procentdele. Selvom de fleste af de store mønter for nylig er blevet dyrere, er det stadig muligt at få mange stigende valutaer til en billig pris. Som sådan har vi valgt vores 5 bedste kryptokurrency til at købe til lave priser. Dette dækker overvejende mønter under $ 100.

5 bedste kryptovaluta at købe til lave priser

1. Lavine (AVAX)

Avalanche (AVAX) er den bedst effektive top-50 kryptokurrency lige nu. Det kan være faldet med 2,4% i løbet af de sidste 24 timer, men til $ 47,88 er det steget med 148,4% i den sidste uge. Det er også 197,7% højere i de foregående fjorten dage og op med 329,1% i løbet af den sidste måned. Avalanche (AVAX) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser. AVAX er steget så meget af flere årsager. For det første annoncerede Avalanche lanceringen af ​​Avalanche Rush den 18. august, omkring det tidspunkt AVAXs stigning blev parabolsk. Dette er et incitamentsprogram til likviditetsudvinding, der belønner brugere med AVAX for at levere likviditet. Avalanche lancerede det i samarbejde med Aave og Curve for at sikre, at dets DeFi -økosystem vokser sundt i de kommende måneder, efterhånden som flere dApps slutter sig til det.

Tre uger tidligere annoncerede Avalanche Avalanche Bridge. Dette lader brugerne overføre deres aktiver mellem Avalanche og Ethereum, hvilket giver en hurtigere og billigere oplevelse end den tidligere bro. Som det fremgår af tweetet herunder, har det allerede skaleret til at overføre mere end $ 100 millioner tokens om dagen.

Disse to faktorer forklarer, hvorfor investorer er strømmet til AVAX i løbet af den seneste uge eller deromkring. Det hjælper også, at AVAX’s monetære system ser afbrænding af transaktionsgebyrer (betalt i AVAX). Kombineret med en begrænset forsyning på 720 millioner antyder dette, at det kan blive deflatorisk.

2. Solana (SOL)

Solana (SOL) er en anden højtydende mønt, der forbliver billig på trods af sine seneste succeser. Det står i øjeblikket på $ 78, en stigning på 5,8% over 24 timer. Dette repræsenterer også en stigning på 25% i den forløbne uge og en iøjnefaldende stigning på 100% i løbet af de sidste to uger. Hvis det ikke var imponerende, er SOL også steget med 172,9% i den sidste måned og med 2.242,7% i løbet af det sidste år. Solana (SOL) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency til at købe til lave priser. SOL satte sin hidtidige højde så sent som for tre dage siden og ramte 81 dollar. Der er mange grunde til at tro, at det kan passere dette tal i de kommende uger. Det kører stadig på den bølge, der blev skabt af udrulningen af ​​Wormhole -protokollen. Færdiggjort den 9. august lader dette brugere overføre aktiver mellem Solana og en række andre blokchains, herunder Ethereum og Binance Smart Chain. Dette har i høj grad udvidet Solanas DeFi -økosystem, samtidig med at interessen for platformen er øget.

Mere generelt har Solana nydt godt af øget brug og forskellige gode nyheder. Det var vært for Degenerate Ape Academy på sin Solanart NFT -platform den 16. august og solgte over 7.000 kunstværker til dato og passerede også 200.000 SOL i samlet volumen.

Decentraliseret udveksling (DEX) Mango Markets – som er baseret på Solana – skaffede også med succes 70 millioner dollars den 12. august. Om ikke andet tyder dette på, at der er en sund interesse i Solana, og at den vil vokse i den nærmeste fremtid. Derfor er SOL en af ​​vores 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser.

3. Cardano (ADA)

ADA er en anden mønt, der har haft en bedre tid end gennemsnittet som sent. Det brød sin all-time high kun for 9 timer siden (i skrivende stund) og nåede $ 2,95. På trods af at den er faldet med 2% siden, står den stadig på $ 2,90. Dette er en stigning på 3,5% i løbet af de sidste 24 timer og en stigning på 39,5% i løbet af den seneste uge. Mere imponerende er ADA også steget med 96,3% i de foregående fjorten dage og med 135,7% i den sidste måned. Cardano (ADA) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency til at købe til lave priser. Interessen for ADA har toppet med den forestående ankomst af smarte kontrakter på Cardano. Disse vil gøre det muligt for Cardano at være vært for sine egne native decentraliserede applikationer og bane vejen for et fuldt udbygget DeFi-økosystem. Smarte kontrakter skulle udrulles i august, men Input Output Hong Kong (som fører tilsyn med udviklingen af ​​Cardano) har for nylig sagt, at de vil gå live den 12. september.

Med andre ord, forvent ADA at stige, når denne dato nærmer sig. Det er billigt nu, men det er måske ikke billigt længe.

4. Dash (DASH)

Dash (DASH) har været noget af en forsømt kryptokurrency indtil for nylig. Efter at have sænket sig så lavt som $ 115 den 19. juli er den imidlertid siden klatret med 134%. Det står nu på $ 270 og er faldet med 2,5% i den forløbne dag. Når det er sagt, er det op med 34% på en uge, med 50% på to uger og med 92% på en måned. Dash (DASH) prisdiagram. DASH er en af ​​de sjældne store mønter, der ikke har brudt sin all-time high i år. Dens nuværende ATH på 1.493 dollar blev fastsat den 20. december 2017. Ikke desto mindre, selvom dette får DASH til at ligne en underpresterende, giver det også uden tvivl masser af plads til at rejse sig. Og i de seneste uger har DASH faktisk foreslået, at det vil stige yderligere. Mest bemærkelsesværdigt annoncerede Dash lanceringen af ​​en betalingsapp, DashDirect, den 27. juli. Dette lader indehavere af DASH betale hurtigt og billigt (i DASH) på omkring 155.000 købmandssteder, hovedsagelig baseret i USA.

Dette har mere end noget andet bidraget til at drive DASHs opsving. Når det er sagt, har kryptokurrency også oplevet øget interesse fra investorer. For eksempel Valkyrie Investments lancerede en fond udelukkende til DASH den 4. august, dens tredje lukkede kryptovaluta-fond.

5. Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) har haft en bedre måned efter at have lidt det sidste kvartal. Med 1,62 dollar er det steget med 13,8% i løbet af de sidste syv dage og med 44% i løbet af de sidste to uger. Det er også steget med 70% i den sidste måned og er imponerende 6.300% højere i løbet af de sidste 12 måneder. Polygon (MATIC) prisdiagram. MATIC faldt ned til $ 1,27, efter at hackere overtrådte Poly -netværket den 12. august og stjal $ 600 millioner i forskellige kryptokurver. Mens Poly -netværket faktisk er adskilt fra Polygon selv, bruges det til at overføre aktiver mellem Polygon, Ethereum og Binance Smart Chain. Som følge heraf forårsagede lighederne i navnet et indhug i MATICs pris. Heldigvis var denne dip kortvarig. Siden da er MATICs pris blevet styrket af planer om at lancere en decentraliseret autonom organisation (DAO) til DeFi-formål samt ved Polygons opkøb af lag-to-skaleringsløsning Hermez. Det har også for nylig annonceret et nyt strategisk fokus på nul-viden skaleringsløsninger, samt en pulje på 1 milliard dollar til at finansiere udvikling til sådanne løsninger.

På grund af dette er MATIC fortsat en af ​​de 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser. 67% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder

Leave a Reply

Your email address will not be published.