Traders og investorer HODLing EOS har dette at se frem til

Traders og investorer HODLing EOS har dette at se frem til

På trods af at det bredere kryptomarked har klaret sig betydeligt godt i løbet af de sidste 24 timer, forsøger nogle få altcoins stadig at klare presset for at præstere bedre. Markedets 30. største krypto, EOS, var en blandt dem. Efter at være blevet opskåret med kun 0,1% på 24 timer, handlede denne altcoin til $ 5,49 i skrivende stund. Forhandlernes reaktion Inden for ti-dages perioden fra 8. til 18. august bemærkede EOSs finansieringsrente på alle større børser, herunder Bybt, Gate og Binance, unormale højder. En høj finansieringsrente indikerer normalt, at handlende er bullish med hensyn til de forudsigelige udsigter for en bestemt mønt/token. Især lykkedes det ved to lejligheder – 13. og 17. august – at nå op på henholdsvis 0.129% og 0.132% på Gate og ByBt. Altcoins værdi i samme periode oscillerede i intervallet $ 4,2 til $ 5,9. Da EOS -prisen ikke kunne bryde over det psykologiske benchmark på $ 6, begyndte handlernes fortælling gradvist at ændre sig, og finansieringsraten begyndte sin sydgående tendens.
EOS Funding Rates Historik || Kilde: ByBt Santiments data fremhævede yderligere stigningen i EOS’s spotvolumen i den samme ti-dages fase. I det store og hele drejede mængden sig om parentes på 2 milliarder dollars. Det samme var imidlertid tilbage til $ 1 milliard dollar i skrivende stund. Den cirkulerende markedsværdi var også for den sags skyld helt ned til 4,3 milliarder dollar den 8. august. Det lykkedes dog at klatre så højt som 5,4 milliarder dollar den 16. august. Dette syntes i sidste ende at være tegn på, at flere EOS -tokens flydede blandt markedsdeltagere på det tidspunkt. Da salget af tryk på siden genopstod, var det samme i skrivende stund tilbage til $ 5,1 -niveauet. Er der noget at se frem til? Især i slutningen af ​​juni begyndte forhandlingerne om EOS’s udveksling at blive offentligt begyndt at vinde damp. Inden for et par dage blev det annonceret, at ‘Bullish’ [the exchange] ville bruge SPAC -ruten til at blive offentliggjort på NYSE ved udgangen af ​​året. Interessant nok blev udvekslingens private alfa -version inden den 27. juli frigivet. Nu, bare et par dage tilbage, den 19. august, blev EOSIO -markedsdataoraklet også lanceret. Udviklet af AlgoTrader, dette orakel ville give fri adgang til levende markedsdata til EOS Public Blockchain. Projektet er især open source og kan også bruges til at skabe nye produkter som syntetiske instrumenter, derivater og stablecoins. Desuden er EOS udviklingsaktivitet også begyndt at tage fart. Santiments data fastholdt det samme. Værdien af ​​denne metric var oscillerende i området 19-20 mod slutningen af ​​juli. Inden for tre uger blev det samme næsten fordoblet og stod på 41 på pressetidspunktet. Hvad er det næste? I løbet af de sidste par dage har altcoin handlet meget tæt på sit supportniveau. Faktisk så man i skrivende stund også EOS handle over sin 200-dages SMA. Det står imidlertid over for et par umiddelbare modstande til $ 5,6 og $ 5,9. Kun hvis det lykkes at bryde over dem i de næste par handelssessioner, ville det være fornuftigt for handlende at forvente, at EOS ‘værdi stiger så meget som $ 6,5. Hvis du ikke gør det, vil EOS skubbe tilbage til niveauet $ 4,9- $ 5,1.
Kilde: TradingView Ser man på tilstanden i gearingshandlernes følelse, spotvolumen, cirkulerende udbud og prisdiagramtrend, ville det være rimeligt at sige, at de næste par dage ville være ret udfordrende for alt. I betragtning af udviklingshastigheden og udvekslingsudsigterne synes den langsigtede fremtid imidlertid at være i nogenlunde god form.

Leave a Reply

Your email address will not be published.