Påstået tidligere Binance -medarbejder beskylder mægler for manipulation og siger, at han vil bevise

Påstået tidligere Binance -medarbejder beskylder mægler for manipulation og siger, at han vil bevise

En påstået tidligere Binance -medarbejder anklagede mæglerfirmaet for at afvikle sine handelskunder og forårsage disse mennesker tab i deres handel. Identificerer kun som “Fuldtid Ape”Twitter -profilen siger, at personen bagved er en tidligere Big Data Engineer hos Binance i Europa, en region, der har søgt at lukke mæglerdørene. Det er værd at bemærke, at Binance nu er den førende mægler hvad angår volumen, både Bitcoin og forskellige altcoins. Således ender ethvert problem med virksomheden med at få forhandlere til at bekymre sig om mulige fald på markedet.

Hvad beskylder den ‘tidligere medarbejder’ i Binance mæglervirksomheden? forstår sagen

I lørdags hævdede brugeren “Fulltime Ape”, der ikke vides, hvem der er personen bag den gådefulde profil, at han var en tidligere ansat i Binance på jagt efter sandheden og anklagede mægleren for at handle med sine kunder.

“1) Som tidligere Big Data -ingeniør i Binance (Europa) kan jeg sige: DU BLIVER vildledt. Binance handler og sælger dig konstant. Binance opretholder et overblik over store likviditetsniveauer og vil med vilje pumpe/dumpe prisen for at trække dem tilbage til fortjeneste. Jeg kommer snart med beviser. ”

Uden at afsløre beviser for sine påstande fremlagde profilen eksplosive anklager mod Binance og hævdede, at den havde lydbånd og videoer inde fra kontoret, der snart vil blive frigivet. Derudover siger personen bag profilen, at han har skærmbilleder og mere lyd og video af møder, der bad medarbejdere om at oprette prismanipuleringsmetoder, der også vil blive offentliggjort. Til sidst angav profilen, at den gør dette, fordi den blev mishandlet af virksomheden såvel som alle medarbejdere.

”Snart vil jeg frigive alle de beviser, jeg har, som tyder på og stærkt beviser, at Binance bruger ondsindet praksis for at gavne virksomheden økonomisk. Hvorfor gør jeg dette? Simpelthen fordi de behandlede mig (og andre medarbejdere) som en underbetalt mig ***. ”

Hvad siger Binance?

Den største mæglervirksomhed i verden endte med at offentliggøre denne mandag (23) en afklaring til det globale kryptovalutamarked, hvor det stod, at den aldrig har handlet mod sine kunder.

”Når vi bliver opmærksomme på påstande om markedsmanipulation mod os, vil vi gerne gøre vores holdning klar over dette kritiske spørgsmål. Binance har aldrig handlet mod vores brugere eller manipuleret markedet, og det vil vi aldrig. ”

Ifølge Bemærk, udgivet af Binances officielle Twitter, lægger mægleren vægt på forretningsintegritet og mennesker, der opretter konti, der udgør sig som medarbejdere, skaber løgne.

“Binance lægger stor vægt på kundeoplevelse og forretningsintegritet. Da vores industri styrker forholdet til regulatorer, forventer vi færre FUD -sælgere og personer med ondsindet hensigt, herunder efterligning af Binance -medarbejdere. ”

Endelig sagde mæglerfirmaet, at det ville tage retslige skridt for at beskytte dets interesser, hvilket indikerede, at det kunne sagsøge den påståede tidligere medarbejder, der sagde, at han ville bevise, hvad han påstår.

“Binance forbeholder sig retten til at tage juridiske skridt for at beskytte sine interesser og glæder sig over ansvarlig rapportering, der beskytter vores samfunds tillid.”

Under internationalt pres begyndte Binance i sidste uge at kræve identitetsbevis fra alle forhandlere, nye som gamle. Derudover suspenderede den brasilianske division handel med futures og derivater efter en CVM -anmodning sidste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.