Listen indeholder ti kryptojulegaver til entusiaster

Julen nærmer sig med hastige skridt, og snart sidder vi sammen ved juleaftensbordet og deler gaverne.

Måske har du en cryptocurrency-entusiast i din familie, eller du vil gerne inficere nogen med digitale aktiver. Derfor har vi udarbejdet 10 julegaveforslag til kryptonørder til dig. Nu sker det!

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

NFT varer

Non- Fungible Tokens (NFT'er) koster sandsynligvis mere, end du gerne vil bruge på en gave. Men produkter af god kvalitet vil helt sikkert imponere den uerfarne NFT-samler. Kollektioner som BAYC (Bored Yacht Ape Club) og Pudgy Penguins har for eksempel deres egne officielle produkter som hættetrøjer, tasker mm.

Kilde: Bored Ape Wear

Samlingen har ingen officiel butik, så tjek Etsy ud . Siden har flere gaveideer relateret til ikke-fungible tokens.

Kryptovaluta prisindikator

Vred på en ven, der ikke kan stoppe med at tjekke kryptovalutapriser? En cryptocurrency-skærm kunne være den perfekte gave til ham. Prisdisplays kommer i forskellige mærker og modeller og kan programmeres til at vise prisen på enhver kryptovaluta og dens 24-timers ændring.

krypto jul
Kilde: How Cho

Nogle af de mere sofistikerede skærme fokuserer på specifikke tokens. Således giver de ivrige HODLere mulighed for at vise troskab over for projektet.

wolfram terning

En wolframterning er ikke rigtig noget på en kryptojulegaveliste. I hvert fald er han blevet et hit i de sidste par måneder i kryptosamfundet. En wolframterning er en fantastisk gave til enhver mem-møntelsker.

krypto jul
Kilde: Vice

Disse terninger sælges for eksempel af Midwest Tungsten . Du kan finde dem i alle størrelser, fra 1 cm op til 20 kg.

crypto julejakke

Hvem kan ikke lide julejakker til at møde kulden på den nordlige halvkugle? Denne Notjust sweatshirt bruger 100% genbrugsmaterialer. Derudover donerer virksomheden 50% af sit overskud til velgørende formål. Siden giver også kunderne mulighed for at betale ved hjælp af en række forskellige kryptovalutaer.

krypto jul
Kilde: Notjust

Hvis dette projekt ikke appellerer til dig, men du kan lide ideen, så tjek Etsy. Der kan du finde flere juleoutfits med krypto-tema.

hård pung

Giv dine kryptovenner en hjælpende hånd til fred i sindet denne jul. Det kan du gøre ved at udstyre dem med hårde tegnebøger. Det er en vigtig genstand for enhver investor i kryptovaluta. Denne type tegnebog er den mest sikre måde at opbevare kryptografiske aktiver på.

krypto jul
Kilde: Shutterstock

Den bedste pung til BeInCrypto er Ledger Nano X. Den har Bluetooth, er stilfuld og nem at bruge. Denne enhed giver enhver mulighed for at tage fuld kontrol over deres aktiver. Hvis du køber tegnebogen som en gave, skal du sørge for at købe den fra en officiel hjemmeside – andre sælgeres tegnebøger kan manipuleres til at stjæle aktiver.

Coinbase gavekort

Vil du give gaven direkte i cryptocurrency Coinbase tilbyder nu digitale julegavekort, så du nemt kan sende en gave i cryptocurrency.

krypto jul
Kilde: Coinbase

Eksisterende Coinbase-brugere kan få alle valutaer noteret på børsen. Dem uden en konto har ikke meget valg. De kan begaves med kun en af de største valutaer såsom BTC eller ETH.

Bestil

Hvis din ven eller slægtning ikke er interesseret i krypto endnu, men du gerne vil vise dem denne verden, ville en god gaveide være en bog. En af de titler, vi anbefaler, er "The Bitcoin Standard" af Saifedean Ammous.

krypto jul
Kilde: Tania Książka

doge lampe

Dogecoin på månen Hvis nogen tror på dette scenarie, vil de måske eje denne lampe.

Telefon: thedogemoonshop.com

Den leveres med et billede af Doge i en minilampe med et batteri installeret og opladet via USB. Den har også en række forskellige farver og dæmpningsindstillinger. Interessant nok accepterer forhandleren DOGE-betalinger.

krypto maske

For dem, der stadig bærer masker regelmæssigt, ville måske en krypto-tema være en fin gave. Mange sådanne masker kan findes på Etsy . Faktisk er der et ubegrænset antal temaer. De ser alle ret holdbare ud.

Kilde: Etsy.com

Hvis du har andre interessante og unikke idéer til julegaver? Del dem i kommentarerne.

Liste-artiklen indeholder ti kryptojulegaver til entusiaster, som blev set første gang på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.