Corinthians kryptokurrency vinder salgsdato, Flamengo kan også lancere

Corinthians kryptokurrency vinder salgsdato, Flamengo kan også lancere

Corinthians kryptokurrency har allerede vundet en dato for fans til at foretage købet, og Flamengo -fans venter på flere nyheder i denne sektor. Begge klubber betragtes som de mest populære i Brasilien, hvilket viser, at vedtagelsen af ​​fodbold i landet allerede har nået markedet for kryptokurrency. Corinthians -mønten vil blive lanceret i partnerskab med virksomheden Socios.com, det samme selskab, der allerede har lanceret denne nyhed for klubber som Barcelona, ​​PSG og Atlético Mineiro i Brasilien. Minas Gerais -klubben foretog endda et stort salg i de sidste par uger af flere Galo Coin -enheder, hvilket overgik endda Barça. Således har de største fans en udfordring at bryde på dette marked.

Corinthians kryptokurrency bekræftet, Flamengo under analyse

Det “almægtige hjul” vil endelig frigive sin digitale valuta til sine fans, midt i fejringerne af dets 111 års historie, som finder sted den 1. september. Dette initiativ blev annonceret i juni 2021 og vil hjælpe klubben med at rejse midler fra sine fans. Således finder salget af Corinthians ‘kryptokurrency sted den 2. i måneden, ifølge oplysninger offentliggjort af São Paulo -klubben selv.

Ifølge José Colagrossi, Corinthians Marketing, Communication and Innovation Superintendent, i september begynder klubben sin rejse på kryptokurrencymarkedet.

“I september startede vi vores rejse ind i denne nye verden, der bringer utrolige muligheder for vores klub.”

For at købe denne kryptokurrency skal fans være opmærksomme på åbningstiderne for salget af $ SCCP på Socios.com -platformen, som er ansvarlig for handel med disse aktiver. Når de køber en kryptokurrency, begynder fans at dele små handlinger med klubben og nyde nogle fordele i programmet. I Brasilien vil mæglervirksomheden Mercado Bitcoin være den første til at liste Corinthians aktiv, som kan variere i pris afhængigt af forhandlingerne mellem sine fans på dette marked. For nylig, med ankomsten af ​​Leo Messi til PSG, steg den franske klubs symbolsk og viste, at fodboldbevægelser påvirker priserne på disse aktiver. Derudover var en del af betalingen til den argentinske spiller med denne digitale valuta, hvilket viser et endnu mere lovende scenario for brug af aktivet. Med øje for Atlético Mineiros og Corinthians bevægelser er Flamengo en anden klub, der kunne lukke et partnerskab med Socios.com for at udstede sin kryptokurrency. Disse oplysninger var delt af sportsjournalist Venê Casagrande, der offentliggjorde den 24. august sidste år, at Rio de Janeiro -klubben allerede studerer, at denne mulighed snart vil blive oprettet, og Flamengo ønsker denne skabelse.

“Flamengo studerer allerede markedet og planlægger at lancere et fan -token”.

Detaljer om Flamengos token er endnu ikke defineret, men disse kryptokurver viser allerede, at de bør ramme fodbold med styrke. Klubber som Vasco og Cruzeiro har også lanceret tokens, men baseret på FIFAs solidaritetsmekanisme, det vil sige forskelligt fra de forslag, der er ved at blive lanceret på markedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.