MANAUSD_2021-08-26_16-57-12

5 bedste kryptovaluta at købe til genopretning august 2021 Wk 4

Leder du efter den bedste kryptokurrency at købe til genopretning? Denne artikel tager dig gennem en oversigt over de bedste kryptokurver, der flytter markedet med potentiale for massive gevinster. Lad os dykke lige ind.

1. Decentraland (MANA)

MANAUSD_2021-08-26_16-57-12 Decentraland er en blockchain-baseret spilplatform, der er etableret omkring en digital reality-verden, hvor brugere kan købe og sælge jordstykker som ikke-svampbare tokens (NFT’er). ERC-20-token, der bruges til styrings- og betalingsopgaver på blockchain, er MANA, og det er en af ​​de bedste kryptokurrency at købe nu af forskellige årsager. MANA har en stærk position på markedet, da den er blandt de 70 mest værdifulde kryptokurver i øjeblikket. Aktivet har også en markedsværdi på 1,6 mia. I dag handler MANA til 0,9469 dollar og er steget med 8,15% i løbet af de sidste 24 timer. Teknikken viser, at MANA handler over sit 20-dages glidende gennemsnit (MA) på $ 0,9447 og 200-dages MA på $ 0,9418. Det digitale aktivs relative styrkeindeks (RSI) står på 63,06, hvilket viser, at MANA handler tæt på den overkøbte region, et tegn på et godt stævne. Decentralands rentable virtuelle forretning gør også ERC-20-token til en af ​​de bedste kryptokurrency at købe. Blockchain har set virksomheder nøgle ind i begrebet reklame på platformen i nyere tid. Tidligere på måneden indgik det globale drikkevaremærke Coca-cola et samarbejde med firmaet om at lancere en auktion over sin første NFT-kollektion nogensinde.

2. Celsius (CEL)

CELUSDT_2021-08-26_17-01-19 BEDSTE KRYPTOCURRENCI AT KØB Celsius -netværket har i den seneste tid fået stor opmærksomhed på grund af den aktive forbedring af sit netværk. Blockchain er en platform for banker og finansielle tjenester, der har til formål at overgå traditionelle banker ved at tilbyde tjenester til lavere renter. Celsius tilbyder tjenester som lån og betalinger og giver brugerne belønninger for at deponere mønter på platformen. Projektet blev for nylig et af de største virksomheder inden for decentral finansiering (DeFi) efter at have afsløret, at det nu rummer mere end 20 milliarder dollars i digitale aktiver. Ifølge meddelelsen voksede Celsius -beholdningen mere end 1.900% på mindre end et år, fra 1 milliard dollar i juni 2020 til 20,3 milliarder dollar i denne måned. Denne nyhed fulgte virksomhedens skridt til at tilføje Anchorage Digital som depot for en del af CEL Treasury. Institutioner kan også nu gemme deres CEL -tokens på Anchorage. Handel med $ 5.59, CEL er steget med 0.26% i løbet af de sidste 24 timer. Den virtuelle valuta’s RSI er på 48,84, mens CEL handler over sin 20-dages MA og viser et bullish løb til en pris på $ 5,57.

3. Binance Coin (BNB)

BNBUSDT_2021-08-26_17-01-54 Binance Coin er den næste på vores liste over de bedste kryptokurrency at købe til genopretning. BNB er det indfødte tegn på den populære Binance-børs og rangerer som den fjerde største kryptokurrency efter markedsværdi i verden. I løbet af den sidste måned er BNB steget bemærkelsesværdigt i pris og klarer sig i øjeblikket godt på diagrammet. BEP-20-token er steget med 2,27% og handles til $ 479,51. Selvom det virtuelle aktiv i øjeblikket handler under 20-dages MA-prisen til $ 481,92, bør investorer ikke afskrækkes, da det kun signalerer en smule konsolidering. RSI står på 70,32, hvilket viser, at flere investorer køber BNB. Ifølge en nylig tweet af kinesere Journalist Colin Wu, Binance søger at sikre investeringer og beskyttelse fra Singapores regering, der ville se det til en værdiansættelse på 200 milliarder dollars. Børsens filial i Singapore har været aktiv på det seneste, da det netop har ansat en ny administrerende direktør (CEO) i Richard Tengs skikkelse.

4. Chiliz (CHZ)

bedste kryptokurrency at købe CHZ -token i Chiliz blockchain er også en af ​​de bedste kryptokurrency at købe i øjeblikket. Platformen er fokuseret på at samle sport, underholdning og blockchain -teknologi til sportsfans. Under Chiliz blockchain er Socios.com Fans Engagement- og belønningsapp, hvor sportsfans får lov til at deltage, påvirke og stemme i de klubfokuserede undersøgelser og meningsmålinger. Fan Token -indehavere får også eksklusive belønninger fra deres hold og nyder utrolige oplevelser. CHZ -token har meget at gøre med det. Aktivet handles til 0,368 $ og er steget med 0,55% i løbet af de sidste 24 timer. Det er et af de lovende NFT -tokens på markedet og er klar til at fortsætte med at stige, efterhånden som sportshold indgår i ideen om tokenisering. På den tekniske front er CHZ på et bull run og handler lidt over 20-dages MA på $ 0,365. 200-dages MA-prisen er på $ 0,361, mens RSI er over oversolgte zone på 59,66. Dette forstærker, at CHZ -token er en af ​​de bedste kryptokurver at købe nu, mens vi afventer markedets genopretning. Til fællesskabets glæde har Chiliz foretaget store skridt for nylig og er blevet tilknyttet de bedste sportshold rundt om i verden. Gennem Socios.com tilføjede Chiliz Leeds United til sin platform i denne måned. Leeds United blev det fjerde Premier League -hold, der sluttede sig til deres rækker, efter de tidligere tilføjelser af Manchester City, Arsenal og Everton.

5. Theta -brændstof (TFUEL)

bedste kryptokurrency at købe Theta Fuel (TFUEL) er et af de indfødte tokens på videostreaming -blockchain -platformen Theta -netværk. Det fungerer som et gastoken og er værktøjstokenet i decentraliseret video- og datalevering. Væksten i Theta -blockchain i nyere tid har påvirket TFUEL -token positivt, hvilket har ført til aktivets stigning i pris. TFUEL ramte et all-time high (ATH) på $ 0.6807 i juni i år, før det faldt til $ 0.2305 i juli. Det er siden steget op fra $ 0,2 -mærket, men er stadig langt fra rekordprisen. På pressetid handler TFUEL til 0,3243 dollar og ned med 0,68%. Investorer har chancen for at låse TFUELs nuværende pris fast, da aktivet er en af ​​de bedste kryptokurrency at købe til genopretning. Handelskortet viser, at TFUELs 20-dages og 200-dages MA-priser ligger bag hinanden på henholdsvis $ 0,3234 og $ 0,3232. RSI er på 60,34, hvilket viser, at investorer har købt aktivet ret meget. TFUEL har en god status, fordi det er et symbol, der involverer NFT’er, og disse digitale samleobjekter er en vigtig del af THETAs økosystem. Netværket har en NFT -markedsplads i værkerne kaldet Theta Drop. Derudover samarbejdede Singapore-baserede mixed martial arts (MMA) ONE Championship med Theta om at lancere sin NFT-markedsplads. Markedspladsen indeholder samlerobjekter, der fejrer ONE’s atleter og deres mest mindeværdige øjeblikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.