'Cardano vil kvæle ihjel' forudsigelse fremkalder dette svar fra Hoskinson

‘Cardano vil kvæle ihjel’ forudsigelse fremkalder dette svar fra Hoskinson

Cardano var for nylig i nyhederne, efter at fonden annoncerede et samarbejde med blockchain analyseudbyder Coinfirm. I dette partnerskab vil Cardano implementere analyser mod hvidvaskning af penge og bekæmpelse af finansiering af terrorisme (AML/CFT). Selvom dette markerer en vigtig milepæl for at dæmpe ondsindede aktiviteter, er der dog bekymringer forbundet med det? Er bundlaget stadig neutralt og upolitisk? Nå, et analysebureau synes at synes anderledes. I en række af de seneste tweets, Weiss Crypto tog problem med partnerskabet og dets konsekvenser, med det samme hurtigt udløste et svar fra Hoskinson selv.

Analysebureauet mener, at overdreven regulering vil til sidst føre til Cardano og dets indfødte symbol “kvalt ihjel.” Ligesom den skæbne, banksystemet ser ud til at have i vente for sig selv. Desuden hævdede firmaet også, at dette partnerskab “bringer Cardano tættere på at blive et censurudsat, politiseret og manipuleret netværk.” Interessant nok er lignende kritik tidligere blevet kastet mod Facebooks Diem og CBDC’er.
Mod decentralisering?
Ifølge Weiss Crypto er hele pointen (bag decentralisering) at bygge et nyt finansielt og økonomisk lag. Et lag fri for kontrol og undertrykkelse af dem, der har bragt verdensøkonomien til randen af ​​total fiasko. Den seneste Cardano -udvikling efter firmaets opfattelse

“… er det stik modsatte af det, da det er velkendt, at såkaldte” AML “love er indført af finanspræsterne for at sikre, at intet undgår deres opfattelse. Som vi sagde i introduktionen, var det dårligt at flytte rundt, skuffende. ”

Uanset projektet og opadrettede mange forbinder med Cardano, analysefirmaet advarede,

“De etablerede finanseliter accepterer ALDRIG det nye barn i blokken AKA kryptoindustrien. Hvis du spiller efter deres regler, garanterer det kun din død. ”

“Gør det bedre for alle, overalt”
Det er overflødigt at sige, at IOHK CEO Charles Hoskinson var hurtig til svare til denne kritik.

Han svarede,

”Pointen i formålet har altid været at bygge i lag, bygge moduler, økosystemer. Grundlaget er ligeglad, hvis du er fra Kina, Japan eller USA. Hvad du kan gøre er at tilføje identitet og metadata og alle slags andre ting. Disse andre ting giver dig mulighed for at være i overensstemmelse med dine forretningsdomæneregulatorer eller på anden måde. ”

Ifølge Hoskinson er et partnerskab som dette vigtigt siden det giver klarhed til en masse forretningsmæssige og tekniske krav. Det giver også blockchain -virksomheder (Cardano, i dette særlige tilfælde) mulighed for at gøre software bedre for alle og overalt. Endelig tilskynder det Cardano til at få mere adoption i alle regulerede og ikke-regulerede industrier rundt om i verden. Det er bestemt ikke første gang Cardano eller dets administrerende direktør står over for sådanne kommentarer. Fra at blive kaldt en ‘spøgelseskæde’ til nogle i tvivl om hele mekanismen, synes ADA og Cardano at have set det hele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.