Midt i ekstrem frygt i Bitcoin køber milliardær 100 millioner dollars i BTC

Michael Saylor

Mens prisen på bitcoin kortvarigt er vendt tilbage til $47.000-niveauet efter at være faldet til en bund på $46.000 i går, peger indekset, der sporer markedsstemningen, på "ekstrem frygt." I mellemtiden meddelte milliardæren Michael Saylor, at hans firma skulle på indkøb i december. Ville det være et godt tidspunkt at købe?

Den 27. december toppede BTC for måneden ved $52.000 per valuta, men faldt omkring 11% til midten af $47.000. Prisbevægelsen var sandsynligvis hovedårsagen til, at vi vendte tilbage til "ekstrem frygt"-niveauet i det berømte Bitcoin Fear & Greed Index .

Frygt og grådighedsindeks peger på 22/100, hvor 0 er den største frygt og 100 den største grådighed.
Indeks for frygt og grådighed. Kilde: Alternative.me

Indekset tager højde for flere faktorer for at måle markedsstemning, som refererer til handlendes og investorers følelsesmæssige adfærd over for et bestemt aktiv.

Det er vigtigt, da det hjælper med at identificere mulige top- eller bundregioner. En berømt sætning, som normalt tilskrives den anerkendte investor Warren Buffett, hjælper med at forstå konceptet: "køb til lyden af kanonerne og sælg til lyden af violinerne".

Det er tilsyneladende, hvad Michael Saylor , CEO for MicroStrategy og velkendte "Bitcoin bull", gør, da milliardæren meddelte torsdag morgen (30), at hans firma købte næsten 100 millioner dollars i bitcoin.

Det er ikke ualmindeligt for business intelligence-firmaet MicroStrategy at annoncere et massivt køb af bitcoin, mens markedet er usikkert, denne historie er blevet gentaget igen og igen.

Hvis vi ser på historien om frygt og grådighed-indekset, var selv praktisk talt alle de bedste købsmuligheder, som BTC's volatilitet medførte, røde af frygt. Det er dog værd at bemærke, at ligesom andre analytiske målinger, ser indekset på tidligere data og kan ikke forudsige fremtiden.

Selvom det er almindeligt for milliardærer at drage fordel af prisfald, og deres køb falder sammen med en faldende markedsstemning, er deres værdiansættelse bestemt ikke baseret på kun én faktor.

Denne sag har informative og uddannelsesmæssige formål, Cointimes anbefaler ikke investeringer. Lav din egen research, før du køber bitcoin eller ethvert andet aktiv.

Læs mere:

  • For denne gruppe brasilianere er prisen på benzin faldende; forstå
  • Med opdateringer og høje forventninger, hvad kan man forvente af Ethereum i 2022?
  • 5 største blockchains i samlet blokeret værdi – TVL

Indholdet Midt i ekstrem frygt i Bitcoin køber milliardær 100 millioner dollars i BTC, som først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.