I et interview fortæller George Coxon om Nanos potentiale som digitale penge

George Coxon interview for Zigurat

Nano Foundation-direktør George Coxon besvarede et par spørgsmål til Global Institute of Technologys månedlige Mosaic Magazine , Zigurat , om Nanos deltagelse i den globale økonomi og dens potentiale som digitale penge – i et særnummer om blockchain .

Global Institute of Technology – Zigurat

"Zigurat Global Institute of Technology" er et uddannelsesteknologisk institut med hovedkontor i Barcelona, men også aktivt på universiteter i Brasília, Madrid, London og Dubai; med mere end 20 år på postgraduate og masters in technology-markedet.

Instituttet lancerede for nylig et nyt masterprogram på engelsk med en blockchain-specialisering kaldet "Global Master's in Blockchain Technologies " i samarbejde med 4 andre specialiserede globale institutioner.

Blandt dem er GBI – Global Blockchain Initiative , med base i London, som George Coxon er medlem af bestyrelsen for.

George Coxon, Nano Foundation og digitale penge

George Coxon er direktør for Nano Foundation, en fond, hvis mål er at lede projektet og samarbejde med den decentraliserede udvikling af Nano (XNO) protokollen – open source – samt arbejde hen imod vedtagelsen af protokollen som globale digitale penge .

Coxon er også direktør for digital betalingsintegrationsvirksomhed Appia med fokus på decentralisering og privatliv.

George Coxon
Reproduktion – George Coxon

Oversættelse af interviewet til Mosaic Magazine

Nedenstående gengivelse er en fuld oversættelse af interviewet udført af Instituto Zigurats månedsmagasin med spørgsmål (fra magasinet) og svar (fra George).

Q – Nano er nok løsningen på mange problemer, men især til transaktioner og digital betaling. Hvorfor valgte du denne udfordring?

A – Der er fem milliarder mennesker i verden, som ikke har en hjemmeadresse og derfor ikke har adgang til det banksystem, som vi tager for givet her i den vestlige verden. Nano ønsker at løse netop dette problem.

Gennem nano kan enhver person i verden være deres egen bank, hvis de har en smartphone og en internetforbindelse. Vi forsøger at demokratisere den globale økonomi for alle på en decentral måde, hvilket giver folk, især i vækstmarkeder og vækstøkonomier, nem adgang til hårdt tiltrængte penge.

Nano er i øjeblikket den mest effektive digitale penge med nulsatser , netværksbekræftelser på 0,2 sekunder i gennemsnit og et ubetydeligt CO2-fodaftryk.

Nano vs Bitcoin graf for energiressourceforbrug
Nano vs Bitcoin graf for energiressourceforbrug

Q – Synes du, at den vestlige verden er for arrogant til at vedtage cryptocurrency-betalinger hurtigere og bruge bedre digitale penge sammenlignet med mere sikre transaktioner?

A – Det handler om at løse et problem i den virkelige verden og ikke skabe en løsning på et problem, der ikke eksisterer. Kryptovalutaerne blev designet: "to bank the unbanked" (for at være banken for dem, der ikke har en bank) .

Jeg tror, at cryptocurrency-universet mistede overblikket over det formål, det blev designet til, og hvad det kunne opnå på globalt plan, hvilket giver folk magten tilbage.

Vi har forvandlet markedet til denne spekulative, rodede western, hvor nytte ikke er i fokus, men hurtige økonomiske gevinster .

Det kan dog forventes, når handel med aktiver først åbnes for hele verden uden grænser med lidt uddannelse om emnet.

Alligevel tror jeg, at indtil en teknologi giver et hjælpeprogram, der overtrumfer eksisterende finansielle systemer, hvad enten det er med hastighed , omkostninger eller strømforbrug , er der ingen reel brug for, at kryptoaktiver omfavnes af traditionelle banker og finansielle institutioner, bortset fra et spekulativt marked , med større risiko.

Nano er et værktøj, der skal bruges, når og når du vil bruge det .

I den vestlige verden er vi forkælede med forskellige alternativer til finansielle overførsler og konkurrencedygtige priser. I dette scenarie er nano en anden mulighed, der skal overvejes.

I emerging markets er nano en nødvendighed. Løsning af et problem i den virkelige verden med bankoverkommelighed, ublu gebyrer for pengeoverførsler med lange transaktionsforsinkelser og tilhørende risici.

Som en unik teknologi er nano her for at blive brugt globalt på den måde, der fungerer bedst for alle. I alle aspekter af, hvad penge kan være, formår nano at være bedre.

P – Et almindeligt argument, der altid bliver lagt på bordet, er, at den høje volatilitet af kryptovalutaer er en udfordring, når det kommer til at realisere deres værdi i det tilsigtede nytteforslag – som penge. Hvad er din mening om dette?

A – Jeg synes, det er meget relevant og vigtigt at sige, at det her kun er begyndelsen på digitale penge. Men alle valutaer er volatile.

Der er dem med store udsving i udbuddet på grund af pengepolitikken ; og andre med store udsving i efterspørgslen på grund af lav markedsværdi; begge er mere flygtige – henholdsvis fiat og krypto.

Da Nano har en fast forsyning, der for altid fikserer og begrænser dens pengemængde, er forsyningsvolatilitet ikke-eksisterende.

Tilbage er blot behovet for at forbedre efterspørgslen gennem bredere reel brug.

Nano accepteret her som digitale penge
reproduktion

Da nytten af kryptoer kommer i forgrunden, og det spekulative marked falder i løbet af de næste par år, vil det være meget interessant at se, hvilke valutaer, tokens eller teknologier, der vil overleve i det lange løb .

Vi mener, at denne anvendelighed er kernen i lang levetid.

I den vestlige verden er markedet stadig afhængigt af bankinstitutioner og tredjepartstjenester for at sikre "vores" private nøgler , hvilket ikke kun fremhæver, at det grundlæggende spørgsmål ved faktisk at bruge kryptovaluta er dets anvendelighed, men at dette nuværende marked er designet til en spekulativ Vestlige verden.

Så spørgsmålet er: hvem er det nyttigt for? Hvis det virkelig skal "at banke de ubankede" revolutionere den globale økonomi, så ændrer markedsværdiforslaget sig fuldstændig fra, hvad det er i dag, og reflekterer over den teknologi, der bedst leverer denne nytte. I dette tilfælde Nano (XNO).

Q – Men tror du, vi kan lægge det finansielle system "i hænderne på folket" med digitale penge? Er det ikke noget regeringer kan være generet over?

A – Vi ser valuta som et værktøj for hele menneskeheden, ikke noget, der skal opdeles i politiske regioner. Regeringernes fremherskende historiske rolle i forhold til valutaer falder i tre kategorier: bekæmpelse af falskmøntneri ( beskyttet mod dobbeltudgifter ), pengepolitikker og tvangsrejser .

Af disse tre er den eneste funktionalitet, der virkelig er nødvendig for en mønt, at være bekæmpelse af falskmøntneri (afhjælpning af dobbeltforbrug). Selvom denne opgave er ekstremt vanskelig, der involverer politi og retsvæsen, for papirpenge, løses den let med nanoteknologi .

På den anden side er pengepolitikken og den tvungne kurs i sagens natur politiske nødvendigheder, som desværre ofte strider mod enkeltpersoners ønsker om brug af penge.

Vi mener, at ved at fjerne den politiske faktor fra valutaen, vil den blive en bedre økonomisk værdimåler.

Der er stor forskel på overførsel af værdi på en decentral måde, af en stor mængde mennesker rundt om i verden, end regeringer, der kontrollerer pengepolitikken .

Et godt eksempel på, at en regering fejlede med sin pengepolitik og de sikkerhedsmæssige virkninger på dens befolkning, var det, der skete i 2016 i Indien.

Regeringen fjernede to sedler fra rupee-systemet svarende til 86% af landets pengemængde. Årsagen til dette var at bekæmpe "korruption" i landet.

Regeringen gav derefter folk 12 timer til at aflevere disse sedler og bytte dem til noget, der kunne bruges.

Dem, dette virkelig ramte, var ikke dem i magtpositioner på grund af korruption, men normale mennesker – i lavere socio-økonomiske områder – især i landdistrikterne i Indien og især kvinder, der blev gift unge eller blev fanget i fælden af misbrug i forhold, og de har ikke ret til deres egne penge.

Disse mennesker måtte fysisk og personligt gå gennem køer i banker for at ændre deres regninger (det vil sige, hvis de overhovedet er blevet underrettet om dette, da vi taler om landdistrikterne i Indien, hvor der kan være meget lidt forbindelse), hvilket kunne betyde et dødsfald sætning afhængig af kulturen.

Nu… Det er her, en decentraliseret valuta er absolut nødvendig .

Fordi ingen kan slå det fra eller afbryde det . Ingen kan begrænse adgangen til penge, som vi så ske for nylig under Covid-19-pandemien.

Når du bruger Nano (XNO) , er du sikret denne ret på din egen smartphone (forudsat at du har en internetforbindelse), til at bruge eller spare dine penge, hvordan du foretrækker det, og når som helst, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året.

Og taler vi stadig om pandemien – der er et alvorligt problem med pengeudskrivning – som er blevet forstærket i de sidste to år – hvor 40 % af alle US Dollar-tilbud blev sat i omløb inden for de sidste 12 måneder – tænk over det et sekund.

Men på den anden side af sfæren af regeringens involvering med penge, har du El Salvador, der erklærer Bitcoin (BTC) som tvungen kurs , hvilket er en uheldig situation af mange grunde.

Selvom det er et decentraliseret monetært netværk – passer bitcoin ikke ind i forslaget om at være en digital penge (med store forsinkelser i transaktioner, høje omkostninger og høj brug af energiressourcer) og depotporteføljer eller andre komplekse løsninger besejrer formålet med digitale penge tilgængelige .

Infrastrukturen, der er etableret af El Salvadors regering, tillader kun batchtransaktioner, der ikke er "on-chain", hvor den mest publicerede løsning er det andet niveau – lynnetværket – men alligevel holder transaktionsgrænsen på bitcoin-netværket til kun 7 transaktioner i sekundet.

For Lightning Network- brug skal begge sider af transaktionen også være online samtidigt (medmindre du bruger en centraliseret tjeneste) under overførslen. Dette er ikke digitale penge – især i et land, hvor der i nogle områder ikke vil være en god, stabil internetforbindelse.

Så selvom El Salvador tager et interessant skridt i retning af at indføre decentraliserede digitale penge, der styrker folk, er bivirkningerne af en misforståelse af teknologisk tilegnelse til specifikke formål – bitcoin til hverdagspenge -, i dette specifikke tilfælde årsag til, at fattigere handlende bliver tvunget til at acceptere bitcoin, selv uden at være parat til det.

Indholdet I et interview fortæller George Coxon om Nanos potentiale, da digitale penge først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.