Bitcoin grønt lys, brasiliansk markeds rødt lys – Markedsoversigt

bitcoin tegn

Denne onsdag (3.), mens Bitcoin (BTC) er parkeret til $63.000, rammer markedsværdien af alle kryptovalutaer rekord på $2.880 billioner med SOL, ETH og DOT, der jagter nye ATH'er.

På det brasilianske marked blev det røde signal for høje renter tændt, hvilket ansporede investorernes følelse af at opgive det finanspolitiske regime.

Højt signal for Bitcoin. Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (+2,86%), Binance Coin (+1,37%), Solana (+12,5%), Cardano (+7,73%), Ripple (+7,68%) , Polkadot (-1,70%), Dogecoin (+0,25%), Shiba Inu (-7,27%), Jorden (+8,67%) og Avalanche (+9,50%).
Kryptovaluta-rangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Starter november måned

Bitcoin faldt til under $60.000 for et par dage siden, men var hurtig til at genvinde det prisniveau, som rapporteret tidligere på ugen.

I øjeblikket pålægger tyrene ikke et frenetisk tempo og er parkeret i prisklassen US$ 63.077 – R$ 358.356 hos de vigtigste brasilianske mæglere.

Stilheden varer dog ikke længe. Efter tre måneder med at ramme bitcoins månedlige lukkekurs, forventer pseudonymanalytiker PlanB nu, at BTC nærmer sig 100.000 $ ved udgangen af november.

Bitcoin-prisen kan se en stigning på 60 % i løbet af de næste 30 dage, hvis forhandleren bag den populære stock-to-flow (S2F) model, PlanB, har ret igen.

Læs mere: Bitcoin rammer $98.000 i denne måned, ifølge PlanB

For i dag har stigende altcoins yderligere reduceret Bitcoins dominans af markedet. Domænet ligger nu på omkring 41,29%, og dets markedsværdi er under $1,20 billioner.

Tænder det røde lys

For kort tid siden så den største bekymring blandt aktieinvestorer ud til at være den stigende tiltrækningskraft af faste indtægter, nu er advarselstegnene mere udbredte.

Det nye renteniveau, nået med agenternes opfattelse af, at landet har opgivet det finanspolitiske regime, der har været i kraft siden 2016 og med vedvarende inflation, får ledere og analytikere til at udvise forsigtighed med gearede virksomheder, som har en høj gældsmængde sigt, og det kan lide under tabet af trækkraft i den brasilianske økonomi.

Scenariet, stærkt påvirket af den mulige godkendelse af PEC dos Precatórios, blev beskrevet af senator Renan Calheiros som et "angreb mod landets nutid og fremtid". I mellemtiden kæmper Arthur Lira i Deputeretkammeret for at overbevise sine andre deputerede om at godkende "Calote PEC".

"Regeringen begik en fejl ved at blande Auxílio Brasil med PEC do Calote, og ingen ønsker at sætte deres fingeraftryk der længere. Lira kan meget, men hun kan ikke alt. Ingen kommer til at dræbe økonomien for det”, sagde en af de deputerede til O Antagonista og viste, at minister Paulo Guedes får brug for hjælp til at lukke budgetgabet.

I dette miljø fortsatte Ibovespa den negative spiral, der har vist sig siden maksimum på 130 tusind point, set i juni, og sluttede oktober med et fald på 6,74%. Fra toppen i året til slutningen af sidste handelssession er faldet omkring 20 %.

Solana på 5. pladsen

Ethereum (ETH) satte endnu en ny historisk rekord. Denne gang er ETH gået op til $4.600, og på trods af at det er vendt tilbage til et niveau lige under det niveau i dag, er ETH stadig 2,86% over på 24 timer.

En anden rekord blev erobret af Solana (SOL) . SOL steg 12% og ramte sin sidste ATH til $232, ifølge CoinGoLive. Derudover passerede aktivet Cardano (ADA) som det 5. største digitale aktiv på ranglisten.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (+2,86%), Binance Coin (+1,37%), Solana (+12,5%), Cardano (+7,73%), Ripple (+7,68%) , Polkadot (-1,70%), Dogecoin (+0,25%), Shiba Inu (-7,27%), Jorden (+8,67%) og Avalanche (+9,50%).

Markedsværdien rammer også en ny rekord på $2,88 billioner siden i går.

Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen, besøg .

Indholdet Grønt lys for Bitcoin, rødt lys for det brasilianske marked – markedsoversigt dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.