Bitcoin (BTC) stiger igen efter at have nået US$ 60 tusind

Bitcoin (BTC) er stadig i gang med at forsøge at bryde igennem modstandsområdet på $63.530. Dette vil sandsynligvis føre til, at aktivet når en ny historisk prishøjde.

Bitcoin faldt betydeligt i de tidlige timer onsdag (3), hvilket lavede et minimum på $60.382. Han kom sig dog hurtigt efter og skabte en lang bundvæge (sort pil). Dette betragtes som et tegn på købspres, da lavere priser ikke kunne opretholdes. Dette træk kan ses som et bullish signal.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Tekniske indikatorer giver blandede aflæsninger. MACD, som er skabt af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, har skabt 14 successive lavere histogramstænger (sort cirkel). Dette indikerer, at det kortsigtede gennemsnit gradvist aftager.

RSI, som er en indikator for trendstyrke, hoppede dog tilsyneladende over 50 efter et fortsat fald. Dette er et tegn på, at tendensen stadig er oppe. Derfor, selvom kursbevægelsen på det daglige diagram er bullish, er de tekniske indikatorer blandede.

BTC-diagram i TradingView

fremtidige træk

Seks-timers diagrammet viser, at Bitcoin har brudt en bearish parallel kanal og derefter valideret den som støtte. Dette indikerede, at den korrektionsfase, der har været i kraft siden det historiske højdepunkt, er afsluttet.

Siden da har BTC fulgt en opadgående (stiplet) linje. Onsdagens bounce faldt sammen med denne støttelinje (grønt ikon) og 0,618 Fibonacci retracement-niveauet på $61.270 (sort).

Hovedområdet for modstand er fundet på $63.530. Dette er et vandret modstandsområde og 0,618 (hvid) Fibonacci retracement niveau. Et brud over dette niveau vil sandsynligvis få prisen til at stige hurtigt.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-bølgetal

Bølgetallet antyder, at Bitcoin er i subwave fem (sort) af bølge en (orange). Det betyder, at aktivets pris sandsynligvis vil stige endnu en gang, før den korrigeres på kort sigt.

Et mål for en lokal topo er fundet på tæt på $73.000. Dette mål findes ved hjælp af 1,61 ekstern retraktion på subwave fire (sort) og projektion af bølger 1-3 (hvid).

BTC-diagram i TradingView

Den anden mulighed tyder på, at BTC er i en 1-2/1-2-bølgeform. I dette tilfælde er den i øjeblikket på bølge tre, hvilket ville betyde, at tyrens bevægelse kunne accelerere hurtigt. I denne mulighed kan kryptovalutaen nå et nyt historisk højdepunkt før en anden korrigerende fase.

Begge muligheder indikerer, at Bitcoin sandsynligvis vil stige til en ny rekordpris og forblive i en længerevarende optrend.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC)-artiklen går op igen, efter at have nået 60.000 US$ blev første gang set i BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.