Solana (SOL) marcherer til fjerdepladsen i kryptovaluta-rangeringen – Markedsoversigt

eneste

Denne torsdag (04), mens bitcoin-tyre hviler tæt på US$ 62.000, indikerer analysefirmaet Santiment et tegn på, at det kan afslutte denne ubeslutsomhed. Altcoin Solana (SOL) marcherer tværtimod decideret til fjerdepladsen i ranglisten over kryptovalutaer.

Se også i denne markedsoversigt, hvordan Brasiliens og amerikanske finanspolitiske risici påvirker din portefølje.

Kryptovaluta-rangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin netværk vækst

Historisk set gav det samlede antal aktive Bitcoin-adresser, der dagligt interagerer på BTC-netværket, investorer et klart signal om den potentielle prishandling af det digitale aktiv.

Desuden kan et betydeligt spring i antal positivt påvirke Bitcoin-prisen.

Læs også: Antal aktive Bitcoin-adresser rammer 2017 højt

I denne uge steg det samlede antal aktive BTC-adresser på netværket over 1 million-niveauet for 5. dag i træk.

"Bitcoin har haft 5 på hinanden følgende dage (eksklusive historisk langsomme weekender) med over 1 million aktive adresser, der interagerer på BTC-netværket. Denne stigning er et opmuntrende tegn på, at endnu et højdepunkt af alle tider uundgåeligt kan blive testet," nævnte Santiment-analyseplatformen.

Derudover har andre nøgleindikatorer for Bitcoin-netværkets overordnede sundhed, inklusive dets Lightning Network (LN) andet-tier-netværk, vist konsekvent vækst i de seneste dage. I løbet af de første 10 måneder af 2021 blev næsten 9.200 noder tilføjet netværket.

"Bitcoins Lightning Network-netværk fortsætter med at vokse. Omkring 9.200 nye noder blev føjet til netværket alene i 2021. Dette er en vækstrate på 111 % i år til dato operationel hardware. Netværket har i øjeblikket 11.464 LN-noder online,” fremhævede Yann og Jan, medstifterne af Glassnode .

LN-adressevækst ifølge Glassnode

Ifølge CoinGoLive handles Bitcoin (BTC) til US$ 61.939 – R$ 348.271 i de vigtigste brasilianske mæglere – efter at være faldet 1,82 % på 24 timer. Dens markedsværdi svinger omkring 1,17 billioner dollars, og dens dominans over altcoins fortsætter med at falde til 40,9%.

Skatterisiko i Brasilien og USA

I afventning af en definition på Precatório PEC, stolede det brasilianske marked på referaterne fra den pengepolitiske komité (Copom) og på tonen, der stadig var tilbøjelig til at opretholde stimuli fra Federal Reserve (Fed, den amerikanske centralbank) til at træde i går. en kort bedring.

PEC-teksten bringer en ændring af reglen om udgiftsloft, hvilket ændrer det brasilianske finanspolitiske regime. Med andre ord, for markedet øger dette forslag, kaldet "loftshul", bekymringerne for nødhjælp, idet dette "hul", som Paulo Guedes ville sige, er vedvarende og langvarigt.

Læs også: Rødt lys til det brasilianske marked

I tilfældet med det amerikanske BC, selv om det officielt startede reduktionen i mængden af aktivkøb i november, med et tempo på 15 milliarder US$ om måneden, sluttede tonen, der var tilbøjelig til at opretholde stimuli fra dets præsident, Jerome Powell, understøtter risikotagning.

Powell sagde, at tempoet i processen med at reducere indkøb ("taper") kan justeres i henhold til markedsforholdene og understregede, at foranstaltningen ikke giver nogen indikation af, hvornår renten vil begynde at stige i USA.

I slutningen af dagen lukkede dollaren med 1,43 % til 5,58 R$.

Solana på fjerdepladsen

Toppræsterende blandt de højeste altcoins, Solana (SOL) fortsætter med at marchere og sætter en ny rekord på over $240 tidligere i dag. Derudover oversteg dets markedsværdi Tethers, og SOL er nu det fjerdestørste digitale aktiv med denne metrik.

Derudover faldt SHIB omkring 35% i forhold til ATH, da den potentielle Kraken-liste over den populære meme-valuta blev skubbet tilbage.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (-0,94%), Binance Coin (+0,57%), Solana (+4,10%), Cardano (-4,40%), Ripple (+0,21%) , Polkadot (+2,40%), Dogecoin (-3,11%), Shiba Inu (-13,88%), Earth (+0,66%) og Avalanche (+7,91%).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer er steget til $2,84 billioner siden i går.

Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen, besøg .

Solana (SOL)-indhold marcherer til fjerdepladsen i rangeringen af kryptovalutaer – Markedsoversigt dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.