Bitcoin-konsolidering i lyset af finanspolitisk usikkerhed i Brasilien – Markedsoversigt

Bitcoin volumen i Brasilien pris

Denne fredag (05), mens Bitcoin konsoliderer sig under 62.000 USD, overrasker Binance Coin (BNB) med en stigning på 8,38% på 24 timer, ifølge CoinGoLive.

Tjek også i dagens markedsoversigt, hvordan investoren på kryptovalutamarkedet opfører sig i lyset af et inflationsscenarie og finanspolitisk usikkerhed på det brasilianske marked.

Binance Coin og Bitcoin og Brasilien skatterisiko
Cryptocurrency Ranking – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin fortsætter priskonsolidering

Den 2. november ramte valutaen med det største kapitalmarked et to-ugers højdepunkt på ca. $64.500, men det lykkedes ikke at fortsætte med at klatre mod sit højeste niveau på $67.000.

I de følgende dage forværredes situationen, efter at Fed signalerede en reduktion i den monetære stimulus i USA, og bitcoin pludselig faldt til 60.000 US$.

Hans bedring var dog skarp. Som en måde at beskytte sig mod dette inflationsscenario i udlandet og fra den finanspolitiske risiko på det lokale marked, har investorer på kryptomarkedet en større risikoappetit, ifølge Fear&Greed- indekset.

Viser en masse grådighed fra investorernes side på kryptovalutamarkedet - 73 ud af 100
Multisektoranalyse af sentiment på kryptovalutamarkedet – Kilde: Alternative.me

I de sidste 24 timer har bjørnene faldet kryptovalutaen til mindre end 61.000 dollars. Lige nu er det dog vendt tilbage til niveauet på $61.633 – R$348.148 i store brasilianske mæglerhuse.

Bitcoins markedsværdi er stadig over 1,16 billioner dollars, mens dominansen over altcoins er faldet 41%.

Den finanspolitiske usikkerhed lægger pres på igen

Dollar og renter stiger med det synspunkt, at vejen stadig er barsk for den budgetløsning, der allerede er godkendt af salen.

Selvom det modvilligt og frygtede noget værre, endte det traditionelle brasilianske marked med lettelse at modtage godkendelsen i første runde af PEC dos Precatórios, som ændrer loftsreglen og giver mulighed for større udgifter i 2022.

I betragtning af den tætte afstemning – 312 stemmer for, kun 4 mere end det nødvendige minimum – endte lettelsen med at give anledning til bekymringer om resten af sagen, som stadig mangler at blive stemt i anden runde i salen og sendt igennem Senatet, hvor regeringsgrundlaget er mindre.

Set fra et markedsperspektiv har usikkerhed om, hvad der kan ske, hvis projektet ikke bliver godkendt, krævet en højere risikopræmie for rentekurven.

Læs også: New Yorks borgmester vil modtage 3 måneders løn i Bitcoin

På valutamarkedet åbnede dollaren endda lavere, men etablerede sig på fast grund for at lukke på R$ 5,6046, en stigning på 0,28%.

Binance Coin springer 8% på 24 timer

De fleste alternative valutaer har været ret stillestående siden i går. Ethereum, Solana, Dogecoin, Cardano og Polkadot registrerede negative gevinster.

Shiba Inu fortsætter med at miste værdi med endnu et fald på 10,86 % siden i går. Lige nu er SHIB næsten 40 % rabat på sin seneste ATH og er lidt over $0,00005.

Binance Coin er dog den altcoin med den mest markante gevinst. BNB steg 8,38% og handles til $602, hvilket er det højeste prisniveau for aktivet siden midten af maj. Derudover er BNB's markedsværdi tæt på at nå 100 milliarder dollars igen.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (-0,48%), Binance Coin (+8,38%), Solana (-1,30%), Cardano (-2,27%), Ripple (-1,79%) , Polkadot (-1,90%), Dogecoin (-0,40%), Shiba Inu (-10,86%), Terra (+5,72%) og Avalanche (-0,63%).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer forbliver på $2,84 billioner i går.

Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen, besøg .

Indholdet Konsoliderer Bitcoin i lyset af finanspolitisk usikkerhed i Brasilien – Markedsoversigt dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.