Bitcoin bliver det 8. største aktiv i verden

Bitcoin slår Facebook

Prisen på bitcoin er i øjeblikket allerede over zonen på 61.000 dollars. Det seneste prishop for det vigtigste kryptoaktiv bringer den generelle markedsværdi (markedsværdi) tættere på sine historiske højder, hvilket har skabt store markedsforventninger.

BTC x Store globale virksomheder

Med en aktuel markedsværdi på 1.158 billioner dollars har BTC allerede passeret Facebook, og vises nu lige bag sølv ($ 1.315 billioner).

Det er ikke første gang, at bitcoin (BTC) har brugt hele værdien af det sociale mediefirma, da Bitcoin.com rapporterede, at BTC voksede mere end Facebook i løbet af den første uge af januar i år.

Interessant nok skiftede BTC på det tidspunkt kun hænder for $ 41.462 pr. Enhed, mens Facebooks markedsværdi var $ 758 milliarder.

I dag er markedsgrænserne for BTC og Facebook højere, og Facebook er værdiansat til 926,27 milliarder dollars.

I mellemtiden, i januar 2021, havde BTC endnu ikke passeret Tesla, men dagens markedsvurderinger viser, at BTC er to point foran elbilproducenten.

BTC ligger også foran Berkshire Hathaway (BRK-A), da den samlede værdi af BRK-A-aktier er 636,97 milliarder dollar fredag.

Hvad kan komme derefter?

Det næste aktiv, BTC har brug for for at klare sig bedre, er sølv (Ag), da alt sølv i verden nu anslås til $ 1.313 billioner. BTCs værdiansættelse på 1.119 billioner dollar skal overstige 17,33% for at overstige den samlede nettoværdi af den globale sølvforsyning.

Udover sølv er guld (Au), Apple, Microsoft, Saudi Aramco, Alphabet (Google) og Amazon også foran BTC.

BTC har en lang vej at gå for at overgå det vigtigste ædle metal, Au, og forventes at værdsætte mere end 95% bare for at overgå den globale værdi af guld.

For at slå det næstmest værdifulde globale aktiv, Apple (AAPL), skal det førende krypto-aktiv overgå gevinster på mere end 112,3%. På det tidspunkt ville BTC være det næstmest værdifulde aktiv i verden.

For at BTC kan bestå AAPL's samlede markedsvurdering, skal krypteringen værdiansættes til $ 125.257 pr. Enhed. Selvfølgelig er dette estimat på $ 125K baseret på antallet af BTC'er i omløb i dag, og på det tidspunkt vil der blive udstedt flere bitcoins, hvilket betyder, at estimatet på $ 125K sandsynligvis vil være lavere.

Med den nuværende forsyning på 18.844.512 BTC for at vinde guldet skulle hver bitcoin være 619.500 dollars værd.

En anden interessant kendsgerning er, at hvis BTC passerer Apple og kommer tæt på den generelle påskønnelse af guldmarkedet, kunne Satoshi Nakamoto i teorien blive den rigeste mand i verden ved udgangen af dette år.

Læs mere:

  • Brasilien og USA diskuterer handling mod kryptokurrencyhackere
  • Blockchain -spil Illuvium får nye partnere fra Twitch and Riot Games
  • Bitcoin svæver med rygter om amerikansk ETF -godkendelse, men Bolsonaro græder

Bitcoin -indhold bliver det 8. største aktiv i verden, der først blev vist i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.