CEO for verdens største investeringsbank laver en fantastisk Bitcoin -erklæring

James Gorman

Den historiske fejde mellem banker og kryptokurver ser ud til at være ved at være slut, især med anerkendelse fra store bankinstitutioner af vigtigheden af bitcoin.

Itaú , Banco do Brasil og flere banker rundt om i verden har cryptocurrency -fonde eller ETF'er. Men denne gang kom anerkendelse fra verdens største investeringsbank, Morgan Stanley.

Den største investeringsbank i verden ved siden af Bitcoin?

James Gorman, administrerende direktør for Morgan Stanley, sagde, at han respekterer kryptokurver og roste blockchain -teknologi:

”Jeg synes ikke, at kryptokurver er en kæde. Jeg tror ikke, det går væk, ”sagde han på bankens indtjeningskonferenceopkald i tredje kvartal med analytikere i går formiddag. “ Jeg ved ikke, hvad værdien af Bitcoin skal eller ikke skal være. Men det går ikke væk , og blockchain -teknologien, der understøtter det, er naturligvis meget reel og kraftfuld. ”

Så enkelt som det er, er dette udsagn allerede noget helt utroligt fra en af de største bankfolk i verden, noget utænkeligt for 4 år siden.

Dette sætter ham op som et kontrapunkt til Jamie Dimon, der driver JPMorgan Chase & Co. "Personligt synes jeg, at Bitcoin er værdiløst," sagde Dimon i denne uge på Institute of International Finance's årlige medlemsmøde. Han tilføjede, at kunderne på den anden side er "voksne", og at virksomheden kan give dem den " reneste og mest direkte adgang ".

Citigroup Inc. -chef Jane Fraser udsendte en lignende note i denne uge: ”Vi er meget forsigtige med kryptokurver som bank. Vi går med stor forsigtighed til, hvor værdien er og ikke er, ”sagde hun. "Jeg er ærligt talt meget mere begejstret for teknologierne bag kryptokurver end nogle af produkterne selv."

I september sagde Morgan Stanley, at Sheena Shah vil lede et nyt Cryptoactive Research -team.

På indtægtskonferenceopkald tilføjede Gorman, at virksomheden ikke handler kryptokurver direkte til detailkunder, i stedet giver dem adgang til at købe krypto gennem forskellige fonde.

For os er det ærligt talt ikke bare en stor del af vores kunders forretningsmæssige efterspørgsel. Det kan udvikle sig, og vi kommer til at udvikle os med det , ”sagde han. "Vi er klar over dette, vi er respektfulde, og vi vil vente og se, hvordan tilsynsmyndigheder håndterer sagen."

I podcasten “ Banker, der investerer i bitcoin og kryptoaktiver? ”Kommenterede vi årsagerne til ændringen i bankernes adfærd til kryptokurver, lyt nu og forstå denne mærkelige tendens:

Læs mere:

  • Bitcoin 8 bliver højere hos jeg i verden
  • Bitcoin svæver med rygter om amerikansk ETF -godkendelse, men Bolsonaro græder
  • Brasilien og USA diskuterer handling mod kryptokurrencyhackere

CEO -indholdet i verdens største investeringsbank afgiver en utrolig erklæring om bitcoin, der først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.