'Nyt Egypten': Fantastiske viser pyramidernes paradis med Bitcoin

‘Nyt Egypten’: Fantastiske viser pyramidernes paradis med Bitcoin

Fantástico vendte endnu engang tilbage til Cabo Frio for at vise, at ti virksomheder efterforskes af det offentlige ministerium, forbundspoliti og CVM, herunder de største i regionen, Gas Consultoria. Dette er den anden rapport om programmet søndag aften med de højeste ratings om emnet i to på hinanden følgende udgaver. Det, der fangede vores opmærksomhed, var sagen om Wesley Pessano, der blev skudt ihjel i sidste måned, mens han kørte i et luksuskøretøj i Lakes Region. Denne episode med ekstrem vold afsluttede med at afsløre et problem i regionen, med tilstedeværelsen af ​​mindst 10 virksomheder identificeret som finansielle pyramider, som havde konsekvenser for Fantástico. Konkurrenter i at tiltrække kunder, de ville endda forsøge at dræbe konkurrerende ‘forhandlere’ og ‘forretningsmænd’, foreslår politiets undersøgelseslinje. I regionen er Det firma, der tiltrækker mest opmærksomhed fra myndighederne, er Gas Consultoria, under kommando af Glaidson Acacio Dos Santos og hans venezuelanske kone Mirelis Yoseline Diaz Zerpa, der er opført som partnere i selskabets register med Federal Revenue.

Fantástico vender tilbage for at tale om situationen i Cabo Frio og efterforskningen mod Gas Consultoria

Ifølge Fantástico fik Cabo Frio øgenavnet “Nyt Egypten” og kan allerede være pyramidernes paradis. Med flere virksomheder i regionen, der opererer med lignende finansielle pyramider, vokser problemet kun. Sidste søndag (22) viste Fantástico, at det havde adgang til journalerne over det offentlige ministeriums undersøgelse mod Gas Consultoria, hvilket afslørede, at virksomheden endda er blevet hørt af anklagere. I sin tale sagde Glaidson Acacio, at hans virksomhed ikke opererer inden for kryptokurver, men kun med kunstig intelligens, informationsteknologi, robotbaseret computing og softwareproduktion, der yder rådgivning om disse emner. I april 2021 blev mere end R $ 7 millioner beslaglagt i en helikopter i Búzios, penge, der tilhørte Gas Consultoria, sagde Fantástico. Således efterforskes Glaidson også af forbundspolitiet med en åben forespørgsel. Desuden har den brasilianske værdipapirkommission (CVM) allerede afgivet sin udtalelse om, at dette selskab har beviser for, at det driver et finansielt pyramidespil. Således undersøger en anden undersøgelse Gas Consultorias handlinger, der kan være en forbrydelse mod den populære økonomi. Det er værd at bemærke, at Gas Consultoria ikke har websteder eller sociale netværk til at præsentere sig selv for klienter. Rapporten forsøgte endda at kontakte Glaidson via de telefoner, der var tilgængelige i virksomhedens registreringsdatabase, men kunne ikke. I en erklæring endte virksomheden med at positionere, at Gas, Glaidsons virksomhed, kun arbejder inden for teknologirådgivning, ikke tolererer ulovligheder og er tilgængelig for myndighederne og alle for afklaring.

Kriminalitetsspor i de lokale myndigheders seværdigheder

Med alle disse problemer er kryptokurrencymarkedet i Cabo Frio og Região dos Lagos under våben af ​​lokale myndigheder, der nedsatte en taskforce til at undersøge de allerede modtagne klager. Imidlertid er de mulige kup allerede begyndt at afslutte deres operationer på stedet med stærkt pres fra investorer og politiundersøgelser. I begyndelsen af ​​juli protesterede en væbnet gruppe mod et Bitcoin -selskab i Cabo Frio, Black Warior, der endte med at lukke sine aktiviteter i byen efter denne episode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.