Texas vil være den største kryptostat i USA, siger guvernør

Greg Abbots idé er ambitiøs. Den Texanske guvernør vendte tilbage for at tale om kryptomarkedet. På Twitter erklærede han, at han agter at være den første i landet inden for blockchain og kryptokurver.

På mikrobloggen lagde han vægt på at huske, at Texas allerede er nummer et inden for olie, naturgas, vindenergi, eksport og forretningsmiljøet, og det næste trin vil være digitale valutaer.

Statslovgivningen er endda blevet ændret for at tilskynde til investeringer i kryptokurver og blockchain. Texas blev den anden amerikanske stat, efter Wyoming, til at anerkende kryptovalutaer i sin handelsret og banede vejen for virksomheder i sektoren til at operere. Nye data offentliggjort af Foundry USA satte Texas blandt de bedste bitcoin -minearbejdere i USA. Midtstaten denne amerikaner konkurrerer med New York, Kentucky og Georgia.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

Men byen Miami, i staten Florida, der ikke optræder i denne placering, ønsker også at være Texas direkte konkurrent i dette løb. Byborgmester Francis Suarez erklærede for nylig, at den agter at være kryptografisk hovedstad i USA eller verden.

Suarez vil sende en anmodning om forslag senere på måneden med det formål at hjælpe med at skabe mekanismen for at betale embedsmænd og give byens borgere mulighed for at betale gebyrer – og i fremtiden endda skatter – i Bitcoin. Der er hospitaler, der allerede modtager donationer og endda en hotelkæde, der accepterer kryptokurver som en betalingsform i Miami.

Bitcoin hash i USA

I USA er 19,9% af bitcoin -hash – det vil sige procentdelen af ​​minearbejdernes kollektive computerkraft – i New York, 18,7% i Kentucky, 17,3% i Georgia og Texas tegner sig for 14%. Dataene er fra Foundry USA, den største minepool i Nordamerika og den femte største i verden.

Castle Island Ventures medstifter, der præsenterede oplysningerne på Texas Blockchain Summit i Austin, sagde Nic Carter:

”Det er første gang, vi virkelig har haft et statsligt overblik over, hvor minearbejderne er. Og det er en meget mere effektiv måde at finde ud af, hvor minedrift finder sted i USA. ”

Men som Carter påpeger, tager Foundry-datasættet ikke højde for hele minedriftshashen i USA, da ikke alle USA-baserede minedriftskontrakter udpeger tjenesterne fra denne pulje.

Riot Blockchain er for eksempel et af de største børsnoterede mineselskaber i USA med en stor tilstedeværelse i Texas. De bruger ikke Foundry, så deres hash tælles ikke med i dette datasæt – hvilket er en del af grunden til, at minedrift i Texas er undervurderet.

Texas kan rangere som fjerde i henhold til støberiets datasæt, men mange eksperter mener, at der ikke er nogen tvivl om, at det er den øverste jurisdiktion for minearbejdere lige nu. Nogle af de største navne inden for bitcoin -minedrift har bosat sig i Texas, herunder Riot Blockchain, og den kinesiske minearbejder Bitdeer, der miner i samme region i Rockdale.

Ordrer til nye ASIC'er – det specielle udstyr, der bruges til at printe ny bitcoin – viser, at titusinder af maskiner forventes at blive leveret til Texas, ifølge The Block Crypto . Staten har også kryptovaluta-venlige lovgivere, et ureguleret elnet med spotpriser i realtid og måske vigtigst af alt adgang til et betydeligt overskud af vedvarende energi samt naturgas.

billig energi

ERCOT, organisationen, der driver Texas-elnettet, har den billigste solenergi i forsyningsskala i landet med 2,8 cent per kilowattime . Netværket omfatter også vind- og solenergi. For mange eksperter er det svært at slå omkostningerne ved Texas energi.

En anden stor energitendens i bitcoin -mineforretningen i Texas er brugen af ​​"strandet" naturgas på energiplatforme, hvilket reducerer drivhusgasemissioner og tjener penge til gasleverandører såvel som minearbejdere.

Carter siger, at hvis den udnyttes fuldt ud, kan gassen blusset i Texas alene levere 34% af bitcoin -netværket i dag – hvilket ville gøre Texas ikke kun til den absolutte leder inden for bitcoin -minedrift i USA, men i verden.

Kina effekt

Da Beijing besluttede at udvise alle sine krypto minearbejdere, forsvandt omkring halvdelen af ​​bitcoin -netværket praktisk talt natten over. Den kinesiske regerings beslutning, der blev annonceret for omkring fem måneder siden, udløste den største migration af bitcoin -minearbejdere, der nogensinde er set.

Foundry's datasæt viser, at de største bitcoin -minedrift er i nogle af de stater med de mest vedvarende energikilder – en spilskifter for debatten om Bitcoins miljøpåvirkning.

Artiklen Texas vil være den største amerikanske kryptostat, siger, at guvernør første gang blev set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.