Projekt ønsker at knytte NFT'er til fysisk beklædning

Anybodies forslag er at style metaverset med mere diversitet.

Projektet ønsker at sælge tøj, tilbehør og endda sneakers, som vil blive opfundet som ikke-fungible tokens (NFT'er) og vil give adgang til et metavers kaldet Anywhere Island.

nyt tøj

Den nye NFT-projektet er baseret på den Solana netværk kaldet anybodies , og ønsker at tilføre værdi til digitale produkter og holde fysiske produktpriser overkommelige. Brandet forklarer, at det søger en fællesskabsstyret livsstil fokuseret på at styrke forskellige synspunkter og påvirkninger på tværs af køn, race og andre divisioner.

Samlerobjekter vil give adgang til Anywhere-miljøet, hvilket giver ejeren delt ejerskab og kreative bidrag til mærkets produkter og tilbehør. For at udvide Anybodies vil produkter, der vil eksistere i metaverset, også blive solgt i den virkelige verden. Til dette blev Diamond Vault skabt, et fællesskab med fælles interesser.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Hver Anybodies vil give adgang i 30 dage ad gangen til en 3D-garderobe og eksklusive produkter. Det første stykke, der markedsføres af projektet, vil være skræddersyede sko. Hvert fremstillet produkt vil være begrænset til 3.000 enheder.

Udviklerne forklarer, at de bliver de første til at sælge tøj med betaling i SOL. Når kunden køber et produkt, laver han udover at modtage sit fysiske tøj derhjemme også NFT'er, som kan bruges i metaversen.

Et af Anybodies' koncepter er at repræsentere fællesskaber, racer, køn og identiteter så meget som muligt. Ifølge skaberne er de en af, hvis ikke de første, der har muslimsk og LGBTQ-repræsentation i dette univers domineret af fiktive karakterer og dyr.

Da en af ​​Anybodies' ideer er, at enhver kan være hvad som helst, giver digital mode enhver mulighed for at skabe og bygge noget uden at være begrænset til deres placering, køn, farve osv.

Projektet inkluderer også mutationer, der vil blive givet til Anybodies-ejere. De vil være i stand til at skabe deres egen avatar med adgang til 3D-garderoben eller med stykker knyttet til ethvert andet Solana NFT-projekt, som brugeren har.

Virksomheder investerer i metaverset

Et godt eksempel på brands, der digitaliserer deres produkter i metaverset, er Adidas , som for nylig endda købte jord hos The Sandbox . I begyndelsen af ​​november annoncerede Nike indgivelsen af ​​syv metaverse-fokuserede patenter og sagde, at de planlægger at bruge patenterne på "downloadbare virtuelle produkter, detailbutikstjenester med onlineprodukter og underholdningstjenester."

Flere giganter som Coca Cola, Disney fodboldklubber er også allerede på NFT-markedet og i metaverset.

Artiklen Project wants to link NFT'er til fysisk beklædning blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.