Axie Infinitys Twitter -profil advarede mod falsk Ronin i Google Play

Brasiliansk Youtuber mister næsten 1 Ethereum, når han spiller Axie Infinity

Det populære NFT -spil Axie Infinity har allerede gjort mange mennesker glade rundt om i verden, men en brasiliansk youtuber mistede næsten 1 Ethereum, da han forberedte sig på at spille spillet. Rapporten blev fortalt af Mateus Rapini, der har 240.000 følgere på sin YouTube -kanal, hvor han deler sine erfaringer med investeringer i flere sektorer, idet kryptovaluta er en af ​​dem. Rapini blev meget berømt i Bitcoin -samfundet ved at købe ‘alle’ de kryptovalutaer, der findes, og optage en video af hans handel på markedet i juni 2021. På det tidspunkt afsatte han $ 10 til at købe alle 304 kryptovalutaer, der er opført i Binance. Hans eksperiment var baseret på, om en mønt med netop denne lille værdi kunne give ham et positivt resultat over tid.

”De fleste af disse mønter, jeg købte, bliver til støv om et par år, men får de overlevende en vinderbillet? Er det muligt! Jeg ville ikke blive overrasket, hvis der virkelig er en vindende billet her. Hvis der er en ting, jeg har lært af at se Dogecoin, er det, at alt i kryptovalutaens verden kan ske alt. Men jeg vil ikke blive overrasket, hvis det hele bliver til støv. ”

Brasilianske Youtuber mistede næsten 1 Ethereum, mens han forberedte sig på at spille Axie Infinity

I sidste weekend offentliggjorde Mateus Rapini en video om svindel, han har set ske på kryptokurrencymarkedet, og advarede samfundet om risiciene. En af dem, han kommenterede, var oprettelsen af ​​Million Token -token, skabt af youtuber Patrick Shyu, kendt af TechLead -kanalen, som har over 1 million følgere. Ved at skabe et tegn til at gøre sine tilhængere til millionærer, endte han med at blive anklaget for at snyde samfundet, da han solgte sine mønter på markedet, da prisen var høj. Med andre ord fik en influencer folk til at købe et aktiv, som han ikke troede på, hvilket forårsagede tab for dem, der investerede i projektet. En anden fidus, som brasilianske Rapini citerede i sin video, handlede om en ung mand, der solgte Axie Infinity -mentorskaber til sine følgere. Konsulenter blev solgt på NFT’er, men YouTuber endte ikke med at levere den lovede service, selv efter at han blev berømt med teknikken. Imidlertid var Mateus Rapini selv målet for et kupforsøg i forbindelse med Axie Infinity, der kunne efterlade folk i problemer. Dette er fordi, for at spille spillet, er det nødvendigt at have en Metamask og en Ronin -tegnebog, sidstnævnte er knyttet til økosystemet i dette spil. Da han blev klar til at spille det spil, der har givet mange penge til sine spillere, downloadede Rapini en version af Ronin Wallet på sin Android og sendte 1 WETH til hende. Han fortalte, hvordan appen tilsyneladende var cool, som den var i den officielle Google Play -butik og med navnet på porteføljeudviklerne. Ved afsendelse af værdien af ​​1 Ethereum til tegnebogen bekræftede brasilianeren imidlertid, at hans saldo i applikationen var forskellig fra den, der blev vist i browserudvidelsen. Han løb derefter for at se, hvad der var galt, da han så, at Axie Infinitys Twitter -profil advarede om en falsk app -fidus i Google -butikken.
Axie Infinitys Twitter -profil advarede mod falsk Ronin i Google PlayAxie Infinity Twitter -profil advarede mod falsk Ronin på Google Play/Twitter
Brasilianeren løb for at udbetale og formåede at få sit Ethereum tilbage, efter næsten at have mistet værdien i sin tegnebog. Prisen på Ethereum i dag er $ 17.700,00 pr. Valuta, hvor Rapini kan trække vejret lettere efter at have garanteret, at han slap for en sofistikeret fidus på markedet. YouTuber advarede om, at folk bør være forsigtige med deres tegnebøger, når de interagerer med nye NFT -spil, hvilket kan vække interesse for svindlere på markedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.