Terra (LUNA) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser.

5 bedste kryptovaluta at købe til lave priser september 2021 uge 1

Markedet for kryptokurrency er forblevet fladt efter det seneste lille fald. Dens samlede værdi ligger nu på $ 2,05 milliarder ifølge CoinMarketCap, efter at have været $ 2,128 søndag. Dette er et fald på 3,6%, hvor et antal større mønter falder med lignende procenter i løbet af de samme par dage. Imidlertid er ikke alle kryptokurrency faldet for nylig, hvor en række billige altcoins faktisk stiger. Som sådan har vi valgt den 5 bedste kryptokurrency til at købe til lave priser lige nu. Dette dækker generelt mønter prissat omkring eller under $ 100.

5 bedste kryptovaluta at købe til lave priser

1. Terra (LUNA)

Terra (LUNA) er en af ​​de mest effektive mønter i løbet af den sidste måned. Med $ 33,90 er den steget med 3,3% i det sidste døgn og med 14% i den sidste uge. Det er også 53% højere i løbet af de sidste to uger og 212% i løbet af de sidste 30 dage. Ikke nok med det, men det satte et nyt all-time high for kun to dage siden og nåede $ 36,61. Terra (LUNA) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser. LUNA har virkelig taget fart siden lanceringen af ​​Wormhole den 9. august. Wormhole er en tværgående kædebeskedprotokol, der lader brugerne overføre aktiver mellem Terra, Ethereum, Solana og Binance Smart Chain. Lanceringen har betydeligt udvidet Terra -økosystemet og dets antal brugere, hvor LUNAs pris er steget fra $ 13 siden lanceringen.

Selv uden ormehul har Terra -økosystemet for nylig vokset for egen regning. Det er vært for og leverer stablecoins knyttet til forskellige nationale valutaer, med sit største UST -token, der udvider sin forsyning fra $ 2 mia. Til $ 2,3 mia. mindre end en måned. Fordi udbuddet af UST er vokset, har Terra -systemet brændt en forholdsmæssig mængde LUNA.

Mere end noget andet er det uden tvivl denne brænding, der har sendt LUNA til nye højder. Det har imidlertid også nydt godt af stigende interesse for DeFi.

I betragtning af at den stiger så stærkt, er LUNA let en af ​​de 5 bedste kryptokurrency at købe nu til lave priser.

2. Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS) er faldet en anelse siden sit hidtil højeste niveau på $ 82,40 den 21. august. Det er i øjeblikket prissat til $ 71,81, hvilket markerer et fald på næsten 5% i løbet af den sidste dag. Det er også faldet med 6,6% i løbet af den sidste uge. På den anden side er den fortsat 7,5% oppe i løbet af de sidste to uger og 67,1% op i løbet af den sidste måned. Axie Infinity (AXS) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser. På trods af den seneste rystende præstation forbliver AXS’s grundlæggende elementer opmuntrende. Axie Infinity’s popularitet som et decentraliseret spil fortsætter med at stige hver uge. Det kan nu prale af lidt over 1,4 millioner daglige aktive brugere, på trods af at det kun har 61,125 så sent som i slutningen af ​​maj. Dette repræsenterer over 2.100% vækst på mindre end fire måneder. Og indtil videre viser spillets vækst ingen tegn på at standse.

3. Cardano (ADA)

Cardano (ADA) er også faldet lidt siden den nåede en ny rekordhøjde. Med 2,76 dollar er det faldet med næsten 3% i løbet af de sidste 24 timer. Det er også faldet med 5% i den forløbne uge. På den anden side er det steget med 32% i de sidste fjorten dage, 108% i de sidste 30 dage og 2.200% i det forløbne år. Cardano (ADA) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser. ADA ramte en ATH på $ 2,95 den 23. august. Trods faldet med 6% siden da er det en af ​​de mest sandsynlige mønter, der vil opleve en stigning i de kommende dage. Dette skyldes, at smarte kontrakter lanceres på Cardano den 12. september. Disse vil gøre det muligt for platformen at være vært for sine egne native decentraliserede applikationer, noget som vil hjælpe den med at vokse sit eget DeFi -økosystem.

Grundlægger Charles Hoskinson har faktisk tidligere hævdet, at over 100 virksomheder venter på at forlade Ethereum til Cardano. Uanset hvor sand denne påstand er, vil Cardano sandsynligvis opleve en mærkbar vækst efter 12. september. Derfor er det en af ​​de 5 bedste kryptokurrency at købe til lave priser lige nu.

4. Krusning (XRP)

Ripple (XRP) står i øjeblikket på $ 1,11. Dette er faldet med 1,6% i den sidste dag, med 10% i den sidste uge og med 6,5% i de sidste to uger. XRP er dog steget med 48% i de sidste 30 dage, og er faldet helt ned til $ 0,525 i juli. Ripple (XRP) prisdiagram. XRP har bevaret de fleste af sine seneste gevinster, som stort set fulgte med den genopblomstring på markedet i midten af ​​august. Kryptovalutaen er også blevet hjulpet af fortsat tillid til Ripples juridiske sag med SEC. Især kan en høring for i dag (31. august) meget vel give en afgørelse, der er gunstig for Ripple. Som advokat Jeremy Hogan forklarede i en YouTube -video, kan denne høring være nøglen til at opnå et forlig. “Ripple kan muligvis få nogle dokumenter, der virkelig kan hjælpe det med at fremme sin holdning om, at ‘XRP er som Ether, og i 2018 sagde SEC, at Ether ikke er en sikkerhed, og derfor er XRP ikke en sikkerhed’,” sagde han. Forudsat at denne høring og andre udviklinger går Ripples vej, kan XRP være med til at få flere stigninger. Det kan endda bryde niveauet på 1,20 dollar, noget det har kæmpet for at gøre i over en uge nu.

5. Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) er en af ​​et udvalg af mønter, der faktisk er steget i løbet af de sidste 24 timer. Det sidder nu på $ 27,08, en stigning på 3,5%. Når det er sagt, er det stadig ned med næsten 6% i den sidste uge, selvom det er 23% højere i løbet af den sidste måned. Uniswap (UNI) prisdiagram. Som en af ​​de førende decentrale børser er UNI klar til at stige parallelt med den samlede vækst i DeFi. Det er i øjeblikket nummer sjette blandt DeFi -platforme (hvad angår totalværdi låst), ifølge DeFi Pulse. Det er muligt, at Uniswap på en utilsigtet måde vil drage fordel af infrastrukturforslaget. I øjeblikket, der debatteres i kongressen, vil dette udvide skatterapportering og kendskab til dine krav. Især ville det udvide definitionen af ​​’mægler’ til at omfatte mere end centraliserede krypto-udvekslinger. Et ændringsforslag udelukker dog udtrykkeligt DEX’er såsom Uniswap.

Hvis Uniswap er udelukket fra bestemmelserne i lovforslaget, kan det gavne betydeligt. Det kan tiltrække flere kunder, som ville undgå at skulle rapportere skattepligtige gevinster. Til gengæld vil dette sandsynligvis øge UNI. 67% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder

Leave a Reply

Your email address will not be published.