Folk vil købe R $ 150 i Bitcoin den 7. september

Folk vil købe R $ 150 i Bitcoin den 7. september

Rygter opstod på sociale netværk om, at nogle mennesker, tilhængere af Bitcoin -samfundet, planlægger at købe omkring R $ 150 af den digitale valuta den 7. september. Denne dato markerer Brasiliens uafhængighedsdag, da der i 1822 var den berømte “Grito do Ipiranga”. Milepælen skete, da prinsregent, Dom Pedro II, talte den berømte sætning “Uafhængighed eller død” og befri brasilianere fra deres forpligtelser over for Portugal. Men ud over Brasilien vil en anden befolkning fra et naboland også fejre et råb om frihed: på dagen 7. september 2021 El Salvadors Bitcoin -lov begynder at fungere, efter dens godkendelse på den lokale kongres i de seneste måneder.

Forstå bevægelsen af ​​mennesker, der ønsker at købe R $ 150 i Bitcoin den 7. september

Mange mennesker forestiller sig, at køb af Bitcoin kræver mange penge, da hver enhed i digital valuta koster omkring $ 260.000 hver. Men da den har sin opdeling i brøker. Det er muligt at købe Bitcoin for så lidt som R $ 1,00 på nogle platforme. Med andre ord er der ingen hindring for adgang til digital valuta. Med dette i tankerne har nogle mennesker samlet i Reddits største Bitcoin -fællesskab lagt et dristigt forslag om at samle en anonym køberstyrke valutaen den 7. september, som skulle erhverve USD 30,00 i BTC.

“Køber vi alle $ 30 i Bitcoins på tirsdag?”

Hvis bevægelsen materialiserer sig, kun i Reddit -fællesskab, som har 3,3 millioner medlemmer, bevægelsen på markedet kan vise en stor anskaffelsesmængde på dato, ud over det, der allerede er registreret dagligt. Ved at aftale et tidspunkt for erhvervelsen mindede forfatteren af ​​forslaget om, at loven træder i kraft kl. 15.00 El Salvador -tid – hvilket ville være kl. 19.00 Brasília -tid. Nogle menneskers begejstring for den første nation til at vedtage Bitcoin – El Salvador – som dens officielle valuta har fået nogle medlemmer af samfundet til at begynde en nedtælling til det vigtige øjeblik, der ventede siden El Salvadors nationale kongres vedtog pionerloven.

Forfatteren af ​​købsforslaget hævdede, at hans gestus ikke er en manipulation, men en støtte

Efter brugeren u/thadiusb offentliggøre sit forslag på Reddit, beskyldte nogle mennesker ham for at ville manipulere Bitcoin -prisen med folks hjælp. Brugeren endte med at forsvare sig selv og oplyste, at det ikke er en ordning, han planlægger, men offentlig støtte til den første nation, der vil gøre digital valuta lovligt betalingsmiddel.

”Jeg mente det mere som en gestus af støtte frem for en pumpe. Det er første gang, at en nation har taget Bitcoin til sig. Dette er et vigtigt øjeblik i Bitcoin. Lad os vise El Salvador, for dem der stadig er i tvivl om det, at Bitcoin har værdi for dem. Og for hver enkelt. Bitcoin er vigtigt. ”

Kaldet frihedens valuta af fans og endda af Nayib Bukele, præsidenten for El Salvador, vil Bitcoin den 7. september foretage sin første globale adoptionsbevægelse i landet. På trods af nogle menneskers hensigt om at købe kryptokurrency på den fastsatte dag, er det værd at bemærke, at der ikke er nogen garanti for, at dette bliver et vellykket spekulativt træk. Så hvis du planlægger at vedtage ideen, skal du huske på, at den er kan medføre risici sag udført uden undersøgelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.