Bitcoin: De, der købte dip, tjener overskud og hvordan

Bitcoin: De, der købte dip, tjener overskud og hvordan

Bitcoins pris faldt mere end 50%efter det seneste prisfald i maj-juni. Selv om markedet så grimt ud på det tidspunkt, forsvandt sangene om “køb dip” ikke. Faktisk hævdede mange handlende og analytikere, at Bitcoin til $ 30K ville være en stjælehandel. Da et ret godt opsving begyndte den 22. juli, har analytikere sammenlignet denne cyklus med de tidligere tyrecyklusser i 2013 og 2019 og spekuleret i, om genopretning af samme størrelse også vil ske denne gang. Bitcoins “Procent af enheder i fortjeneste” angiver procentdelen af ​​unikke adresser, hvis midler har en gennemsnitlig købspris, der er lavere end den nuværende pris. Især procentdelen af ​​rentable enheder var ækvivalente i januar 2018 og maj til september 2019. I 2020 blev der set et løb til samme niveau, men det samme niveau blev ikke opnået. Også denne gang forventer eksperter, at BTC’s procentdel af enheder i overskud vil nå 2017 -niveauet.
Kilde: Glassnode Procentdelen af ​​enheder, der er rentable, afhænger af faktorer som HODLer -sammensætning, Bitcoin -dominans, antallet af aktive adresser og transaktionsvolumen. Da Bitcoin-dominans nåede tre månedlige lave niveauer og prisen svingede tæt på $ 50K-mærket, så tingene ikke dystre ud for indehavere.

Beregning af din fortjeneste

Kilde: Glassnode Bitcoins procentvise forsyning i profit kæmpede stadig for at nå den røde zone. Selvom det i øjeblikket var i en uptrend, hvis BTC holdt sig over $ 50K, så kunne der forventes en stigning i metrikken. På samme måde havde BTCs procentvise UTXO’er i overskud heller ikke nået de højere niveauer i maj, og dens uptrend kunne forventes på et højere prisniveau. Imidlertid afhænger Bitcoins langsigtede rentabilitet mere af historiske tendenser og bevægelse af Bitcoins af store tegnebøger samt forhandlere, der beregner overskud under genopretning. Efter en dukkert afhænger procentdelen af ​​tegnebøger, der er rentable, af HODLers sammensætning eller det tidspunkt, hvor de købte. Ikke desto mindre, hvis du købte BTC -dip, ser tingene lyst ud for dig uanset den større stemning. Til beregning af overskud på BTC, ser på Bitcoin’s langsigtede og kortsigtede ROI, afspejler historisk de penge, der blev tjent i løbet af denne tid.
Bitcoin ROI’er | Kilde: Messari I løbet af den sidste uge, sidste måned og de sidste tre måneder har Bitcoin genereret positive ROI’er. Før opsvinget var ROI’er stort set negative over længere tidsrammer for BTC. Det vil sige efter dip og flash -krasket i maj 2021. ROI var +379% på USD -markedet i løbet af det sidste år. Da dip-maj-juni var cirka 3 måneder fra pressetid, må nogen være rimelige nu, hvis nogen købte dip. Ydermere påpegede en Cryptoquant-analytiker, at 6-12 måneder gamle mønter fortsat stiger, hvilket betyder, at yngre mønter modnes til ældre, og de ikke bliver brugt, hvilket var et godt tegn. Nye deltagere tog overskud på omkring $ 60k, og mens resten panik solgte omkring $ 30K, men de ser ud til at komme ind på markedet igen.
Kilde: Cryptoquant analytiker For øjeblikket, om truende bekymringer omkring konsolidering, startede en stor ophobning på omkring $ 37K i juni og fortsætter. Det ser ud til, at investorer gerne vil beholde deres mønter, især “dip -køberne”, der dengang har deres poser fulde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.