Binance pålægger tilbagetrækningsfrist og reagerer hurtigt på nye advarsler

Binance pålægger tilbagetrækningsfrist og reagerer hurtigt på nye advarsler

September måned startede bestemt varmt for verdens største mæglerfirma, hvor Singapore lagde webstedet “Binance.com” på en overvågningsliste for investorer den sidste dag 1. En dag senere var det tid til Sydafrika oplyse, at Binance Group bør afslutte sine aktiviteter i landet, da der ikke er tilladelse til drift på stedet. Og for at give dig en idé, skulle selv Telegram -gruppen lukke, da mægleren ulovligt gav anbefalinger om køb og salg. Binance reagerede til gengæld hurtigt på nye advarsler udsendt af to finansielle tilsynsmyndigheder i lande og pålagt udtrædelsesdato i en af ​​dem.

I Singapore pålægger Binance en frist for hævninger i lokal valuta for sine kunder

Binance Singapores kunder har i de seneste dage modtaget nyheder om mæglerens seneste notering på en lokal regulators overvågningsliste. Uden at gå for meget i detaljer udsendte Monetary Authority of Singapore (MAS) en onsdag til mægler Binance sidste onsdag (1), efter at have modtaget oplysninger om dens drift i landet. Denne nye anbefaling fra et asiatisk land lagde mere pres på mægleren i regionen, som for nylig havde set Malaysia beordre sin befolkning til at trække valuta tilbage fra denne platform.

Verdens største børs er under stigende pres

Binance reagerede hurtigt på Singapores anbefalinger og kunderne har indtil 10. september til at foretage hævninger i Singapore Dollars (SGD). For at gøre tingene værre bliver alle handelsmuligheder og køb med valutaen fjernet den 10. i denne måned. Desuden vil mæglerens apps i Google Play og Apple Store blive fjernet i landet, et forsøg på at forhindre lokalbefolkningen i at have adgang til mæglerens tjenester.

“Da Binance konstant evaluerer sit produkt- og servicetilbud for at forblive i overensstemmelse med lokale regler, lukker vi følgende produkter og tilbud i Singapore fredag ​​d. 10/09/2021.”

Binances administrerende direktør kommenterede også, at Binance.com forlader landet, men Binance.sg skal fortsætte med at fungere da det er en uafhængig organisation og afventer godkendelse af lokal regulering.

“For at være klar fungerer Binance (http://Binance.com) ikke i Singapore og fjerner SGD -par osv. Binance Singapore (http://Binance.sg), en uafhængig enhed, opererer i SG under undtagelsen, mens han gennemgår PSA -licensansøgningen. ”

Binance Africa reagerede på lokale regerings anklager

Et andet land, der udsendte en advarsel mod Binance, var Sydafrika, som endte med at blive besvaret af mægleren på sin Twitter -profil. I Bemærk, sagde mægleren, at den kender FSCA -meddelelsen, men driver ikke en “Binance Group” på Seychellerne.

“Vi er bekendt med meddelelsen, der blev offentliggjort af FSCA Sydafrika den 3. september og kan bekræfte, at http://Binance.com ikke yder finansiel rådgivning eller formidlingstjenester. Desuden har vi ikke en enhed kaldet “Binance Group” på Seychellerne. “

Således kan advarslen fra det afrikanske land om mæglerens virksomhed have været forvirrende, da lokale svindlere bruger virksomhedens image til at skaffe penge fra intetanende mennesker. Efter de seneste sager i flere lande viser Binances hurtige svar, at forordningen analyseres af mægleren med smidighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.