Stemmer SEC -undersøgelsen problemer for Uniswap -investorer

Stemmer SEC -undersøgelsen problemer for Uniswap -investorer

Retssagen XRP v. US Securities and Exchange Commission har udfoldet sig i næsten 9 måneder nu. Da nye udviklinger ofte forekommer, viser sagen ingen tegn på, at den snart kan afsluttes. Og nu er den største decentrale central, Uniswap og dens udviklere, nu under SECs radar. Som fremhævet i en tidligere rapport undersøger SEC, hvordan investorer udnytter Uniswap, hvordan det markedsføres og dets operationelle procedurer. Efterforskningen siges at være i sin begyndende fase for øjeblikket og vil sandsynligvis ikke føre til formel retsforfølgning inden længe. Så snart den førnævnte nyhed brød, havde den dog en rimelig negativ indvirkning på token. Uniswaps pris var steget med næsten 20% i tre-dages perioden mellem 30. august til 1. september. DeFi -token kaster dog tæt på 11% af dens værdi siden da. I skrivende stund var UNIs værdiansættelse nøjagtigt en dollar under benchmarken på $ 30. Så, imellem denne lovgivningsmæssige usikkerhed, der er vedvarende, skal UNI -handlende ændre deres strategier, eller ville det være bedre at holde sig til deres oprindelige mål?

Vurdering af den aktuelle tilstand

Nå, tilstanden i UNI’s on-chain metrics skildrede en del nye tendenser i skrivende stund. For det første skildrede Glassnodes data med hensyn til antallet af aktive adresser en medrivende tendens. Denne måling var på sit laveste niveau på en måned [1708] mod slutningen af ​​august. Det samme registrerede imidlertid en dramatisk stigning i løbet af de sidste par dage og stod eksplicit på 2573 i skrivende stund. Betyder denne uforudsete stigning i antallet af aktive adresser, at sovende brugere har taget kontanter efter at have gjort sig bekendt med den førnævnte SEC-relaterede udvikling? For at besvare spørgsmålet bliver det vigtigt at foretage en temperaturkontrol og se, om UNI -markedet for sent har oplevet et for stort salgspres.
Kilde: Glassnode Interessant nok forblev vekselstrømmen i skrivende stund negativ [-412k]. Det samme indikerede i det væsentlige fremkomsten af ​​købsinteresse og fremhævede, at UNI -tokens blev flyttet fra udvekslingspunge til private tegnebøger og kølerum. I henhold til data fra IntoTheBlock har købsordrer desuden oversteget antallet af salgsordrer på det seneste. For eksempel er der i løbet af de sidste 12 timer blevet købt mere end 200.000 ekstra UNI -tokens. Ud over dette forblev de fleste af de handlende bullish omkring symbolets kortsigtede udsigter. F.eks. Forblev finansieringsraten på alle større børser stort set positive. Det samme på Binance, Phemex og OKEx, der afspejler værdier på henholdsvis 0,08%, 0,15% og 0,07% i skrivende stund. Nuværende niveauer indebærer, at lange handlende finansierede eller betalte de korte forhandlere, og det samme er et optimistisk tegn på UNIs pris.
Kilde: IntoTheBlock Derudover blev der ikke set store ændringer i de evige swaps Åben interesse. Som det fremgår af diagrammet ovenfor, har de sent drejet sig langt over $ 420 millioner dollars. Det betyder, at nye penge mere eller mindre strømmer i samme tempo ind på UNI’s marked, som før.
Kilde: DeFiPulse Den samlede låste værdi på Uniswap -protokollen har også været stigende. Mærkeligt nok stod det samme på sit højdepunkt på 3 måneder [$7.2 billion] i skrivende stund. I det store og hele signalerer dette, at det generelle helbred på UNI -markedet har været i god form på det seneste. Bortset fra den første hikke har UNI -markedet med succes været i stand til at bringe sig selv på rette spor igen. Når man husker den ikke-så-afvigede tilstand for de fleste metrikker, kan kortsigtede handlende holde sig til deres sædvanlige handelsstrategier og ikke have meget at bekymre sig om på dette tidspunkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.