XRP Lawsuit: Recordings of Ripple's internal staff meetings requested by SEC

XRP -retssag: SEC ønsker adgang til Ripples interne personalemøderes optagelser

I sin seneste ansøgning, United States Securities and Exchange Commission [SEC] har udtrykt sin hensigt om at indgive et forslag om at tvinge Ripple til at producere relevante video- og lydbåndoptagelser af møderne blandt nuværende og tidligere Ripple-ledere og nøglemedarbejdere.

SEC har beskyldt Ripple for ikke at have informeret agenturet om eksistensen af ​​de nævnte optagelser og oplyst,

“På trods af SEC’s anmodning om relevante optagelser i sine allerførste dokumentanmodninger til Ripple i januar 2021, informerede Ripple aldrig SEC om, at Ripple rutinemæssigt optog personalemøder, før en tidligere tidligere Ripple -medarbejder vidnede om det i hendes aflevering tidligere på måneden.”

Den pågældende medarbejder er Antoinette O’Gorman, Ripples Chief Compliance Officer, der under hendes deponering den 4. august havde afsløret, at virksomheden rutinemæssigt havde optaget personalemøder. SEC erklærede endvidere, at Ripple nægtede at bekræfte, om den havde søgt efter og registreret responsive optagelser, selvom SEC havde anmodet den om at gøre det i januar. Desuden havde SEC “i et forsøg på at mindske sin byrde” markant indsnævret kategorierne af optagede møder, den ønskede at få adgang til. Rapporten anførte endvidere, at SEC også forsøgte at få optagelserne uden domstolens involvering, men uden resultat. Det har anklaget Ripple for ikke at producere eller afsløre eksistensen af ​​disse optagelser, selvom de blev bedt om det, da opdagelsen begyndte. Ripple har accepteret at producere de optagelser, som SEC har krævet, men under visse betingelser. For det første ønsker virksomheden, at dette skal være afslutningen på parternes opdagelsesrelaterede tvister vedrørende Ripples optagelser. Mere interessant nok ønsker den imidlertid, at SEC mister sin ret til at søge fremstilling af yderligere optagelser, som den måske lærer om i fremtiden. Dette vil omfatte de kommende depositioner af Ripple-topchefer, herunder administrerende direktør Bradley Garlinghouse og medstifter Chris Larsen. Hertil svarede SEC i sin ansøgning,

”I betragtning af at Ripple ikke har produceret en enkelt optagelse til dato, bør Ripple ikke have tilladelse til at betingelse af dens overholdelse af sine opdagelsesforpligtelser om SEC’s overbærenhed over for retten til at søge dokumenter, som SEC endnu ikke kender til, uden skyld i sin egen.”

Kommissionen skitserede også begrundelsen bag nådesløst at forsøge at få de nævnte optagelser. Det hævdede, at det sandsynligvis er ikke-privilegerede dokumenter, der ville supplere SEC’s krav mod Ripple. Det hævdede endvidere, at

“[The recordings] afsløre indsats Ripple tog for at øge eller fastholde XRP’s pris eller for at skabe forventninger til overskud hos potentielle XRP -købere, som begge er relevante under Howey for at bevise, om XRP blev tilbudt og solgt som en sikkerhed.

Denne nylige indgivelse kom bare en dag før faktafundingsfristen. Selvom Ripple har afvist at efterkomme SEC’s anmodninger, har kommissionen også handlet på en lignende måde. Bare i sidste uge havde Ripple indgivet et forslag om at tvinge SEC til at afsløre politikker og oplysninger om sine medarbejdere, der handler med kryptoer som Bitcoin, Ethereum og XRP. Selvom fristen for at svare på dette forslag er den 3. september, kan SEC lige så godt afvise at gøre det i betragtning af sin tidligere rekord. Som svar på James K. Filans Twitter -opdatering om den seneste indgivelse, sagde en bruger,

”I morgen er det fjerde gang, at dommer Netburn beordrer SEC til at vende de dokumenter, hun har bestilt, allerede 3 gange. Nu skriver SEC et brev timer før midnat og klynker over, at deres seneste anmodninger er vigtigere. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.