Avalanche Bridge får støtte fra Shiba Inu

Den elskede og en af de mest populære meme-mønter i øjeblikket, Shiba Inu (SHIB), kan nu overføres mellem Avalanche- og Ethereum-netværkene.

Ifølge en meddelelse offentliggjort på Twitter er Shiba Inu det første token, der tilføjes til Avalanche-broen, så det kan "overføres mellem Avalanche og Ethereum".

Funktionen er en "tovejs token-bro, der tillader sømløse ERC-20 og ERC-721 overførsler mellem Avalanche (via C-Chain) og Ethereum."

Ifølge Cryptoglobe , for at Ethereum skal bruges i decentrale applikationer (dApp) i Avalanche blockchain, kan den indpakkede ether (WETH) blokeres i ChainBridge kontrakten, så et tilsvarende token i Avalanche kan opfindes. Processen er formentlig den samme for Ethereum-baserede tokens såsom SHIB.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Interessen for lavinen voksede i 20221

Interessen for Avalanche (AVAX) eksploderede i 2021, efter at prisen på kryptovaluta steg med mere end 2.900% år-til-dato.

Avalanche kalder sig selv en open source-platform til at "lancere dApps og enterprise blockchain-implementeringer i et interoperabelt og meget skalerbart økosystem. Platformen er den første decentraliserede smarte kontraktplatform bygget til omfanget af global finans, med næsten øjeblikkelig gennemførelse af transaktioner. Ethereum-udviklere kan hurtigt udvikle sig på Avalanche, da Solidity virker med det samme."

Avalanches dokumentation bemærker endda, at hovedforskellen mellem det og andre smarte kontraktnetværk er den konsensusprotokol, den bruger. Webstedets beskrivelse tilføjer, at Avalanche-protokollen "anvender en ny konsensustilgang til at opnå sine stærke garantier for sikkerhed, hurtig færdiggørelse og høj gennemstrømning uden at gå på kompromis med decentraliseringen.

AVAX er det native netværkstoken. Det bruges til at betale gebyrer på Avalanche blockchain og kan bruges til at satse for at få indtægter.

Et godt år for meme-valuta

SHIB blev noteret på en af verdens største kryptovalutabørser i denne uge, Bybit, og er blevet tilføjet som betalingsmetode på den Binance-understøttede rejsebookingsplatform Travala.com

Travala.com platformen, som allerede accepterer mere end 40 kryptovalutaer som betalingsform, har opført Shiba Inu som den nye mulighed for sidens kunder.

I slutningen af november steg Shiba Inu 25 % efter notering på Kraken-børsen. Den 15. november noterede Gemini-børsen også SHIB på sin platform. Meme-valuta er nu på næsten alle større børser, inklusive industrigiganter som Binance og Coinbase.

I løbet af november måned var Shiba Inu den næstmest kommenterede på cryptoactives på Twitter. I løbet af årets næstsidste måned registrerede Shiba Inu mere end 4 millioner omtaler på mikrobloggen.

Shiba Inu har øje på adskillige markeder, inklusiv Games nu med en division ledet af tidligere Activision Blizzard VP of Technology David Volk, som vil være ansvarlig for design, implementering og færdiggørelse af Shiba Inus NFT-spil.

Avalanches Bridge-artikel får støtte til Shiba Inu blev første gang set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.