Cryptocurrency-kort lanceres af Crypto.com og Visa i Brasilien

Visa bitcoin kort

Crypto.coms kryptoaktive børs annoncerede torsdag (11), at den vil begynde at udstede Crypto.com Visa-kortet i Brasilien efter lanceringer i Singapore, USA, Europa, Asien og Stillehavslandene, Canada og Australien.

Virksomhedens kryptokort vil give brugerne mulighed for at konvertere deres kryptovalutaer til reais til brug i betalinger, uanset hvor Visa-netværket accepteres. Bekræftelsen kommer blot syv måneder efter, at virksomheden løfter sløret for sit globale partnerskab med Visa. Sammen med Australien bliver Brasilien det andet land, hvor Crypto.com er et hovedmedlem af Visa-netværket.

Nu vil den globale kryptovaluta-mægler være i stand til direkte at udstede sine egne Visa-kort på brasiliansk territorium. Ifølge en officiel erklæring repræsenterer den nye udvikling et stort skridt i Crypto.coms mission om at fremskynde vedtagelsen af cryptocurrency-betalinger på verdensplan.

Med Crypto.com-kortet vil brasilianere være i stand til at konvertere deres kryptovalutaer til reais til brug ved forskellige betalinger på steder, hvor Visa accepteres.

Visa Crypto.com-kortet inkluderer fordele såsom op til 8 % refusion af alle udgifter. Kortprogrammet tilbyder også 100% refusion på Spotify, Netflix og Amazon Prime, og har ingen gebyr eller årligt gebyr. Dets brug kan udnyttes bedre på cashback-platforme såsom Coingoback , som giver dig en del af beløbet brugt på bitcoin tilbage .

Forskning viser interesse for cryptocurrency-kort

Ifølge en nylig undersøgelse bestilt af Crypto.com sagde en ud af tre brasilianere, der endnu ikke har investeret i kryptovaluta, at de ville være klar til at foretage den investering, hvis de havde et kort, der gjorde det muligt for dem at hæve penge i en hæveautomat.

I mellemtiden sagde mere end en fjerdedel af de adspurgte, at de ville være klar til at investere i kryptovaluta, hvis de kunne konvertere og bruge disse funktioner til at foretage køb online eller personligt ved hjælp af et kort.

"Brasilien er et vigtigt marked for Crypto.com," sagde Crypto.coms medstifter og administrerende direktør Kris Marszalek. "Vi vil fortsætte med at bringe vores produkter og tjenester til cryptocurrency-brugere i Brasilien. Efterhånden som vi fortsætter med at ekspandere til flere markeder, og som Visas primære partner, som i landet, tror vi, at kunderne vil være i stand til at drage fordel af vores kortprogram, der låser deres kryptobeløb op til betalinger og modtager krypto-cashback, når de bruger deres. kort” .

"Det er ikke en overraskelse, at Brasilien var det første land i Latinamerika. Vi er opmærksomme på brasilianernes 'appetit' på innovation, og vi arbejder sammen om at skabe løsninger, der virkelig giver muligheder for nye forbrugsoplevelser i kryptoøkosystemet, og med bekvemmeligheden og sikkerheden fra Visa-kort”, siger Eduardo Abreu, Vice President for Ny forretning for Visa do Brasil.

Alt dette kommer på et afgørende tidspunkt for Crypto.com. Virksomheden har oplevet en enorm vækst i løbet af de seneste 12 måneder og har fordoblet sit personale til 2.600 ansatte på verdensplan. Det har også set sin brugerbase vokse femdoblet til over 10 millioner. I tredje kvartal 2021 blev Crypto.com-appen den #1-app i USA på Google Pay.

I maj i år begyndte Crypto.com at lokalisere sine produkter til brugere i Brasilien ved at lancere gebyrfrie bankoverførsler i reais, ved at bruge Real som valuta i Crypto.com-appen og tilbyde brasiliansk portugisisk som sprogmulighed i ansøgning og i bytte. Reais kan indbetales ved hjælp af TED-, DOC- eller PIX-overførsler.

Cuy Sheffield, Head of Crypto hos Visa, tilføjede: "Vi ønsker at fungere som en bro mellem kryptoøkosystemet og vores globale netværk af 80 millioner købmænd. Vi er glade og begejstrede for at arbejde med platforme som Crypto.com, som søger at gøre det nemmere for brugere at bruge deres digitale valutasaldi, uanset hvor Visa accepteres."

Brugere kan anmode om det virtuelle og fysiske kort siden torsdag gennem Crypto.com-appen.

Forskningsmetodik

Undersøgelsen bestilt af Crypto.com blev udført i oktober 2021 gennem et online panel på Toluna-platformen i Brasilien. 2.059 personer blev interviewet, 49 % mænd og 51 % kvinder. Af den samlede offentlighed sagde 40%, at de havde foretaget en form for investering i kryptovalutaer sidste år, og 60% sagde, at de ikke havde. Respondenterne var mellem 18 og 55 år, hvor 48 % af dem rapporterede at have afsluttet gymnasiet og ufuldstændige videregående uddannelser, og 45 % havde afsluttet en videregående uddannelse. Mere end halvdelen (52%) er fra den sydøstlige region.

Se også: 5 kort til brug med bitcoin og kryptovalutaer i Brasilien

Cryptocurrency Card-indholdet er udgivet af Crypto.com og Visa i Brasilien dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.