Twitch-medstifter lancerer NFT-marked på Solana

Twitch-medstifter Justin Kan lancerede Fractal, en ny NFT-markedsplads, der samarbejder med nutidens bedste blockchain-spil.

Fractal blev bygget på Solana blockchain, fordi de lave omkostninger og den høje hastighed af transaktioner ifølge Kan er attraktiv for spiludviklere, der ønsker at have et stort antal aktiver i spillet, samt integration med populære spil, der bruger ikke- poletter. fungibles (NFT) såsom Panzerdogs Aurory, Photo Finish, Genopets, Gaveworld, Nyan Heroes, Mini Royale og Solchicks.

Kilde: Fractal

Den første kollektion solgt af Fractal består af 100.000 unikke snefnug, der flyder rundt i metaversen. Fraktaler hører til en af ​​fire sjældenheder (tri, quad, penta eller hex), og gruppen vil diktere de former, NFT-fraktalen skal konstrueres, og farven den udsender, hvor Tri-fraktionen er den mest almindelige, der indeholder 70.000 fraktaler og Hexa. , den sjældneste, indeholder kun 1.000.

Brugere kan købe NFT'er direkte fra udviklere i kommende udgivelser eller handle med andre brugere på Fractal-platformen.

“Fractal er en gamer-markedsplads lavet af gamere. Vi tror, det kan hjælpe med at bringe et nyt publikum til at opdage NFT og de muligheder, som vores åbne spil Metaverse, så vi er glade for at se, at brugere vil snart være i stand til handel, sælge deres virtuelle Lands NFT og vildt ressourcer på Fractal." Forklarede Sandbox medstifter og COO Sebastien Borget.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Ifølge Kan er den nye bølge af blockchain-baseret indtægtsgenerering lige begyndt. Mange spiludviklere er interesserede i NFT'er.

"Alle i spillene, jeg kender … hvis de ikke arbejdede på et NFT-spil, tænker de enten på, hvordan de ville gøre det, eller vender de sig til det nu," sagde Kan i et interview med Protocol .

"Jeg tror, ​​der er en komponent af NFT-markedet, som er meget spekulativ. Men jeg er virkelig interesseret i, hvilken programmerbar erfaring folk kan have i metaverset, og hvordan vi kan understøtte det.”

Kraften af ​​NFT Fractal

Hver NFT-fraktal har et effektniveau på 23 til 100. Højere fraktaler er sjældnere, da de ikke er nemme at finde i naturen på grund af deres ustabilitet. Du kan hurtigt bestemme en fraktals effektniveau ud fra fraktalens størrelse og kompleksitet.

Twitch Co- founders artikel lancerer NFT-markedet på Solana blev først set på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.