Private tegnebogsforslag til opbevaring af dine penge i Proof of Keys

bevis på nøgler

Den 3. januar fejrer Bitcoin- fællesskabet (BTC) den første blok, der er udvundet på netværket, og siden 2019 også dagen for Proof of Keys (nøglebevis), hvor handlende og indehavere opfordres til at hæve deres penge fra børser sammen. , af en række årsager.

Lær mere: Hvor vigtigt er det at have suverænitet over dine investeringer ?

Hver dag er Proof of Keys dag

Det er meget vigtigt at hæve dine penge fra børser for at holde økosystemet ærligt og nyde alle fordelene ved at udøve suverænitet over dine investeringer, og du behøver ikke kun at gøre dette den 3. januar.

Der er et meget stærkt incitament til, at indløsningen skal ske sammen, primært for at lægge pres på depottjenesterne og sikre, at de har likviditet – at sikre, at de har den mængde valuta, de hævder at have – men fordelene ved at kontrollere deres egne nøgler er mange.

Hvis du gik glip af Proof Of Keys, er det altid tid til at deltage i bevægelsen og sikre dig, at dine mønter virkelig er dine .

"Ikke dine nøgler, ikke dine mønter".

"Det er ikke din nøgle, det er ikke dine mønter."

Hvordan finder man den ideelle tegnebog i nøglebevis?

Til det vil vi foreslå nogle ikke-depotpunge, som du kan bruge til at opbevare dine kryptovalutaer sikkert.

Det anbefales, at du laver din egen undersøgelse af hver af dem for at sikre, at de er legitime og opfylder dine behov.

Nogle punkter, der normalt bør bemærkes, når du vælger en pung:

  • Hvis hun giver dig den private nøgle, der garanterer absolut kontrol over midlerne;
  • Uanset om disse private nøgler er gemt på en tredjepartsserver eller lokalt, hvor lokal lagring er den bedst egnede;
  • Om softwarekoden er åben og kan kontrolleres;
  • Og hvis du har gode referencer og god markedstid, med en positiv historie.

Hvis adgangen er online, er det vigtigt altid at tjekke adressen for at undgå at falde i phishing-svindel , hvor svindleren fører brugeren til en hjemmeside med en adresse og et layout svarende til det i pungen, hvilket medfører, at den private nøgle indtastes. i en mark og angriberen tager kontrol over midlerne.

Sikkerhedskopieringen af den private nøgle (frø eller mnemonisk sætning) skal helst foretages offline, og noter det på et stykke papir, træ eller endnu bedre på brandsikkert metal for at sikre holdbarheden.

At have suverænitet betyder også at have ene- og integreret ansvar for sikkerheden af dine midler. Det er bare op til dig!

Bitcoin Wallet-forslag

Bitcoin.org- siden giver dig mulighed for at vælge nogle funktioner, som du anser for vigtige og filtrere mellem wallet-muligheder, hot wallet (hot wallet – online), cold wallet (cold wallet – offline), til mobil eller desktop.

Da jeg filtrerede efter tegnebøger, der passer til skrivebordsvinduer; nye brugere (nye); med kontrol (privat nøgle); og gennemsigtighed (open source – auditability), foreslog siden Electrum til mig.

bitcoin.org-websted, der foreslår bitcoin-punge

Ved at klikke på linket fører bitcoin.org dig til en side, hvor den forklarer om tegnebogen og giver mere pålidelige og verificerede links til at få adgang til applikationen og reducere risikoen for at falde i phishing.

Der er også mulighed for at søge efter tegnebøger, der tillader konfiguration af netværkspriser manuelt (men for den nye bruger er denne funktionalitet muligvis ikke ideel).

Nogle Bitcoin (BTC) hot wallet forslag er: Desktop Electrum; Bitcoin Wallet og Unstoppable til mobil.

Ethereum Wallet Forslag

Ethereum (ETH) ender med at blive meget brugt i multi-valuta-porteføljer, da dets forslag er forskelligt fra andre kryptovalutaer, der behandles i denne sag.

Ethereum har forslaget om at være en platform for decentraliserede applikationer og smarte kontrakter, som tillader interaktivitet mellem forskellige tokens og integrationer, så normalt er tegnebøgernes fokus på at favorisere denne type oplevelse.

De to tegnebøger, der passer bedst til forslaget i denne tekst, er MetaMask – browserudvidelse og Unstoppable – mobil. Begge er ikke-frihedsberøvede, som giver en privat nøgle og open source.

En god mulighed for dem, der leder efter mere sikkerhed, både for Ethereum og for andre kryptoer, er at bruge Trezor – en hardwareportefølje med flere valutaer.

Monero tegnebogsforslag

Af alle de kryptovalutaer, der er omfattet af denne sag, er Monero (XMR) måske den, der har det mest trofaste fællesskab over for principperne om selvsuverænitet, og det skyldes projektets forslag om virkelig at tilbyde private og ikke-depot digitale penge.

Alle værdsætter disse koncepter , men Monero-fællesskabet skiller sig ud.

For at få en komplet oplevelse af suverænitet, auditabilitet og privatliv kører hver bruger ideelt set deres egen node, men hvis du ikke ved eller kan gøre dette, kan du stadig nyde XMR-oplevelsen gennem open source-porteføljer, der giver en privat nøgle gemt lokalt.

To stærkt anbefalede er Monerujo – mobil, Android; og Cake – mobil, iOS.

Hvis du vil have mere information om klienter og noder, kan du gå til hjemmesiden getmonero.org.

Bitcoin Cash Wallet-forslag

På hjemmesiden bitcoincash.org kan du finde flere wallet muligheder.

Den mest anbefalede mulighed af Bitcoin Cash (BCH)-fællesskabet , som tilbyder en god brugeroplevelse, ud over at opfylde de andre krav (privat nøgle og open source) er Electron Cash – desktop, mobil og kører på de fleste operativsystemer.

Nano-porteføljeforslag

På hub.nano.org kan du finde flere wallet muligheder.

De mest anbefalede af Nano- fællesskabet (XNO) og som tilbyder en god brugeroplevelse, udover at overholde de øvrige krav (privat nøgle og open source) er Natrium – mobil; og Nault – desktop og browser.

Læs mere:

Bitcoin Genesis Day og latinamerikanske landescenarie i 2022 er udfordrende – markedsoversigt

Den private tegnebogs-tip til opbevaring af dine penge som bevis på nøgleindhold dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.