Altseason eller ej, her er hvad der adskiller og gør Bitcoin 'bedre end resten'

Altseason eller ej, her er hvad der adskiller og gør Bitcoin ‘bedre end resten’

Bitcoin forbliver uovervindelig, hvad angår adoption. Imidlertid har mange konkurrerende blockchains i årenes løb overgået Bitcoin på fronterne af netværksfunktioner og skalerbarhed. Dette har endda ført til, at mange unge betegner det som “boomer-mønten”, da det nu investeres mere i institutioner, store billetspillere og erfarne investorer. På den anden side har altcoins, selvom de er spekulative og risikable, potentiale til at tilbyde større afkast med deres eksponentielle stigninger. Ergo, det er ingen overraskelse, at disse foretrækkes af mange unge risikotagere. Det er ikke at sige, at Bitcoin har mistet nogen tilhængere, dog med en lang række grunde, der opfordrer fortalere til at holde fast ved det. Makroinvesteringsstrateg Lyn Alden fremhævede nogle af disse på en nylig podcast med fokus på, hvorfor Bitcoin er fundamentalt anderledes end alle altcoins. I modsætning til ædle metaller kan der nu oprettes et ubegrænset antal lignende blockchains. Faktisk kan folk endda opfatte det som truende for Bitcoin, da dette kan sprede den tilsigtede mangel skabt af dets begrænsede udbud. Men ifølge investoren forstår folk ikke, hvordan “en blockchain er bedre end en anden med hensyn til sikkerhed og penge.” Nøglen til Bitcoins overlegenhed er dens netværkseffekter, hvor antallet af brugere direkte bidrager til værdien af ​​netværket, sagde hun. Alden brugte også en analogi med Wikipedia til yderligere at forklare pointen. Replikering af webstedets indhold eller kildekode ville ikke resultere i den samme mængde trafik, som originalen modtager. Hun tilføjede,

“Jeg kan kopiere alle de tekster, der er der, men jeg kan ikke kopiere netværkseffekten … og millioner af links på internettet, der peger på den rigtige Wikipedia. Og jeg kan ikke kopiere den aktive brugerbase, der konstant opdaterer Wikipedia. Bitcoin har den netværkseffekt. ”

Lightning Network, BTCs betalingsplatform i lag 2, kan kun forventes at forbedre sine allerede overlegne netværkseffekter.

“Og så har BTC nu flere lag netværkseffekter bygget oven på det. Sikkerheden er højere. Udviklingen er mere sikker, og der bygges funktioner oven på den. ”

Ifølge Alden,

“Samlet set er det det, der adskiller Bitcoin fra andre tokens, og det er hovedsageligt derfor, vi betragter den som penge og alt andet [as]i bedste fald egenkapital eller i værste fald et fupnummer sammenlignet med Bitcoin selv. ”

Investoren var også hurtig med at fremhæve, hvordan hardwaren også er på Bitcoins side. Der er mange tegnebøger og platforme, der udelukkende henvender sig til BTC, sammen med dem, der understøtter forskellige tokens. Dette giver den øverste virtuelle valuta “en øget form for omgivende økosystem.” Ikke desto mindre kan Bitcoins overlegenhed i disse aspekter ikke overskygge den banebrydende ydeevne, som flere alts har bemærket i løbet af de sidste par måneder. Selvom Bitcoin har gjort det godt for sent, har nogle kryptoer som ADA og Solana formået at ramme nye højder på grund af konstante netværksopgraderinger. Dette har endda fået mange til at forudsige, at en altseason kan være i bøgerne for kryptosamfundet.
Kilde: blockchaincenter Her skal det bemærkes, at en alt-måned allerede er i gang. 88% af de 50 bedste mønter klarede sig bedre end Bitcoin i løbet af de sidste 30 dage. Som det kan ses af diagrammet vedhæftet her, har top altcoins som Bitcoin Cash, Solana, ADA og Luna givet Bitcoin et løb for sine penge, med nogle noterende gevinster opad på 300%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.