7. september er Bitcoin -dagen, samfundet fejrer

7. september er Bitcoin -dagen, samfundet fejrer

I juni i år bragte præsidenten for El Salvador, Nayib Bukele, projektet til “Bitcoin Law”, der ville gøre bitcoin til officiel valuta i landet. Vedtaget med 62 ud af 84 stemmer, loven træder i kraft i dag, og salvadoranske borgere kan nu nyde bitcoin som et lovligt betalingsmiddel.

Hvorfor bitcoin?

El Salvador oplevede allerede en inkonsekvens i sin økonomi, med sin valuta overvurderet, siden 2001 havde landet ingen national valuta og blev dollariseret. Med brug af dollaren havde regeringen ingen valutamonopolgevinster, hvilket er godt for en regering, der udsteder sin egen valuta. Den salvadoranske regering var imidlertid allerede villig til at overveje andre monetære muligheder, helst en, der ikke var et andet lands monopol. Når man betragter bitcoin som valuta, bruger regeringen en valuta, hvis netværk er åbent, decentraliseret og har en defineret pengepolitik uden at absorbere inflation skabt af et andet lands valuta. Indtil da havde omkring 70% af den salvadoranske befolkning ingen adgang til banktjenester og var afhængig af pengeoverførsler fra slægtninge eller venner, der bor i andre lande. Derfor, da det er regeringens pligt at fremme denne økonomiske inklusion, besluttede Bukele at implementere bitcoin til lovlig brug ved hjælp af Lightning Network -teknologi. Mange borgere brugte jo allerede bitcoin og andre altcoins til finansielle transaktioner.

Lynnetværket til hverdag

Lightning Network (LN), Lightning Network, er en anden-lags applikation på Bitcoin-netværket. Netværket giver brugerne mulighed for at åbne betalingskanaler og foretage overførsler hurtigere og billigere, hvilket letter mikrobetalinger. Efter en snak med Jack Mallers, administrerende direktør for Strike i El Salvador, talte han med præsident Bukele om at implementere en Lightning -tegnebog, så borgerne kan bruge bitcoin dagligt. Med lovens godkendelse besluttede regeringen at oprette sin egen tegnebog (tegnebog) integreret med LN. Den officielle regeringstegnebog kaldes Chivo, og præsidenten garanterede, at alle borgere, der downloader tegnebogen, tjener 30 dollars i bitcoin til at bruge, som de vil. Dette er en del af regeringens hensigt om at fremme inklusion af mennesker i den nye teknologi.

regeringen køber bitcoins

I går, 06, meddelte præsident Bukele på sin Twitter -konto køb af 200 enheder bitcoin, omkring 21 millioner dollars.

Efter denne meddelelse kommenterede han igen, at regeringen havde købt yderligere 200 mønter, i alt 400 bitcoin -enheder i reserve af regeringen. En del af dette beløb vil blive distribueret til borgere, der downloader El Salvadors officielle kort, Chivo. Derudover blev bitcoin -pengeautomater sendt til El Salvador og vil blive distribueret landsdækkende.
Bitcoin pengeautomater i El SalvadorBitcoin pengeautomater i El Salvador

Bitcoinere fejrer verden over

For at minde om offentliggørelsen af ​​Bitcoin -loven i El Salvador besluttede flere bitcoinere fra hele verden at gå sammen om at købe 30 $ bitcoin i reference til det beløb, som regeringen vil give til salvadoranske borgere, der downloader landets tegnebog. Initiativet er en måde at fejre den dato, der bliver en meget vigtig milepæl i Bitcoin -historien. Flere mennesker fra hele verden kom sammen for at købe bitcoin på samme tid. Brasilien, det næststørste land, der bruger Lightning Network i verden, vil være en del af denne bevægelse.
Bitcoinere kommer sammen for at købe bitcoin på samme tid Kilde: Livecoins

Leave a Reply

Your email address will not be published.