XRP -prisforudsigelse: XRP/USD -markedet vidner om en uregelmæssig tilbagegang

XRP -prisforudsigelse: XRP/USD -markedet vidner om en uregelmæssig tilbagegang

]]> XRP Market vidner om en uregelmæssig tilbagegang – 7. september
XRP/USD-markedet er vidne til et uregelmæssigt fald i værdiansættelsen, da de nedadgående kræfter har skabt en slags panik-salgssituation i de sidste par timer tilbage. Det er værd at bemærke, at kryptos pris faldt forbi 1 dollar kort før den sprang opad for at handle omkring 1,14 til en negativ procentsats på 17,81. Det er en ganske flygtig bevægelse i den bearish prisretning.Marked vidner om en uregelmæssig tilbagegang: XRP -marked
Nøgleniveauer:
Modstandsniveauer: $ 1,40, $ 1,60, $ 1,80
Supportniveauer: $ 1,00, $ 0,80, $ 0,60

XRP/USD – Daglig diagram
Der har været en rystelse i Ripple XRP/USD’s prisværdi, da kryptomarkedet er vidne til en uregelmæssig tilbagegang kombineret med aktive samlingsbevægelser på variant-lavere supportniveauer. Det skildrede på det daglige diagram, at en bearish langbenet lysestage pludselig dukker op fra en høj handelslinje på 1,40 og bryder alle indikatorerne til sydsiden. Den 14-dages SMA-trendlinje er over den 50-dages SMA-trendlinje, da den bullish trendlinje trak sammen med den mindre SMA-indikator i en støttende kropsholdning. De stokastiske oscillatorer har krydset linjerne sydpå under området 80.

Kan det være, at markedet stadig vil falde bæredygtigt, da Ripple XRP/USD -markedet er vidne til en uregelmæssig tilbagegang?

Dagens pludselige fald sker med en overraskende tung vægt, hvilket får Ripple XRP/USD -markedet til at opleve et uregelmæssigt fald, der gennemskuer differentielle lavere supporthandelslinjer. Mens volatiliteten er på vej, er nogle hurtige overskud til fordel for op- og nedture vedrørende de strategiske planer, som handlende lægger. I lyset af det skal tyrene være på udkig efter rebounding-bevægelser, mens der optræder en pull-down, før der genstartes lange positioner. På bagsiden vil slutningen af ​​dagens bearish lysestage efterlade et psykologisk handelsspor om den efterfølgende retning af denne kryptoøkonomi. Hvis det slutter med at opsluge nogle af lysestagerne, der repræsenterer nogle stigninger fra 14. august til 6. september sessioner, betyder det, at nogle nedture stadig kan komme til at spille ud i de følgende dages operationer. Handlende bør dog være på vagt over for sen indtastning af shorting -stillinger. Investorer kan lige så godt overveje at deltage, mens prisen falder længere sydpå.

XRP/BTC -prisanalyse

Ripple XRP/BTC -prisanalysediagrammet afslører, at kryptomarkedet er vidne til et uregelmæssigt fald i et mindre aktivt format. Det viser, at basiskryptoen mister momentum for at skubbe mod nord længere mod tællerens kryptokurrency. 14-dages SMA-indikatoren er over 50-dages SMA-indikatoren, da en bearish lysestage har turdet bryde dem mod sydsiden. Den bullish trendlinje trak sig under SMA’erne for at vise, at Ripple XRP stadig har en højere potens for trendkapacitet på trods af dagens kraftige fald. De stokastiske oscillatorer har krydset linjerne sydpå under intervallet 80. Det viser, at basiskrypto er på nippet til at miste holdning som parret med flagskibskryptoen. Ønsker du at købe eller handle XRP (XRP) nu? Invester hos eToro! 67% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Læs mere: Husk, at al handel medfører risiko. Tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater.

Leave a Reply

Your email address will not be published.