Spørgsmål, der vil blive sendt til justitsministeren på anmodning af en stedfortræder om PF's rolle i svig med billedet af Bitcoin

Suppleant ønsker forklaring fra PF om Bitcoin -svindel

En brasiliansk stedfortræder indgav en anmodning til PF om bedre at forklare udførelsen af ​​kup med Bitcoin i landet. Det er værd at bemærke, at Operation Daemon allerede i juli allerede havde tiltrukket opmærksomhed i Brasilien, da den falske ‘Bitcoin -konge’ blev anholdt. På det tidspunkt blev der beslaglagt penge, luksusbiler, våben og endda kryptovaluta -tegnebøger i en operation, der vakte nationale mediers opmærksomhed. Men i de sidste dage endte en anden operation af forbundspolitiet med at henlede opmærksomheden ved at afmontere Gas Consultorias muligvis svigagtige aktiviteter og beslaglægge 150 millioner dollars i Bitcoin. Dette er blot de seneste sager om handlinger foretaget af det føderale politi mod finansielle pyramideforbrydelser, som påvirker den populære økonomi. Desværre endte lederne af disse ordninger med at vælge Bitcoins image for at anvende deres svindel og forbinde digital valuta med udøvelse af forbrydelser.

Stedfortræder ønsker at sende et officielt brev til Justits- og Sikkerhedsministeriet, så PF kan forklare Bitcoin -svindel

Den føderale vicekaptajn Alberto Neto (Republicanos-AM) indgav en anmodning om oplysninger fra deputeretkammeret i torsdags (26). I dokumentet beder han justits- og offentlig minister om at rapportere om PF’s rolle i kup med Bitcoin.

“Det anmoder om oplysninger fra den ærede justits- og offentlige minister, hr. Anderson Torres, om forbundspolitiets rolle i undersøgelsen af ​​kup med kryptokurver”.

For at ministeren kan kommentere sagerne, beder kongresmedlem om svaret på fire spørgsmål, som han har uddybet.
Spørgsmål, der vil blive sendt til justitsministeren på anmodning af en stedfortræder om PF's rolle i svig med billedet af BitcoinSpørgsmål, der vil blive sendt til justitsministeren på anmodning af en stedfortræder om PF’s rolle i svig med billedet af Bitcoin/Reproduktion Stedfortræderen argumenterede for, at kryptokurver har været mere brugt af kriminelle, “på grund af det faktum, at de ikke er udstedt af nogen suveræn regering eller monetær myndighed“. For stedfortræderen hjælper privatlivets fred med Bitcoin -transaktioner i forbrydelser mod hvidvaskning af penge. Således håber han med sine fire spørgsmål at få flere oplysninger om den ledelsesmæssige præstation, men om nødvendigt lover han at træffe foranstaltninger i denne sektor.

“Da inspektion er en af ​​lovgiverens typiske funktioner, er det nødvendigt at godkende denne ansøgning om oplysninger til at indhente tilstrækkelige data om udøvelsen af ​​Executive Branch, for at sikre effektiviteten af ​​lovene eller om nødvendigt tage skridt til at implementere dem effektivt og gennemsigtigt.. ”

Ordføreren for anmodningen er føderal stedfortræder Marcelo Ramos (PL-AM), som skal analysere forslaget.

Bitcoin regulering pres?

Information Request 1090/2021 er bestemt endnu et stykke i presset fra brasilianske parlamentarikere for, at Bitcoin skal reguleres hurtigst muligt. For nylig havde stedfortræder Alexandre Frota (PSDB-SP) også indgivet en anden anmodning om at regulere Bitcoin inden for seks måneder. Nu, hvor sigtelsen rettes direkte til en føderal regeringsminister, efter større PF -operationer, kan Centralbanken være mere presset, såvel som CVM, som bør være myndighederne ansvarlige for at skabe regler og inspicere denne sektor, fra iflg. en nylig tale af præsidenten for Bacen, Roberto Campos Neto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.