Bitcoin (BTC) cykler forlænges

Mange aktører på kryptomarkedet bekender troen på Bitcoin (BTC) cykliske karakter, som er styret af den halvering, der sker hvert fjerde år.

Imidlertid har få nogensinde forstået hypotesen om, at disse cyklusser forlænges over tid. Det er på tide at gøre det, da BTC's nye historiske rekord netop har valideret denne hypotese.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

At acceptere Bitcoin stretch -afhandlingen har nogle konsekvenser. Det vigtigste-fra et langsigtet investorperspektiv-er forlængelse af tid til spidscyklus og faldende investeringsafkast (ROI).

Hvad er Bitcoin -strækningscyklusser?

Bitcoin -cyklusforlængelseshypotesen antager, at hver på hinanden følgende cyklus varer længere, målt fra den absolutte bund til den absolutte top af BTC -prisen.

For eksempel var genesiscyklussen kun 250 dage, den anden varede 750 dage og den tredje omkring 1.050 dage. Den nuværende cyklus, der startede med et lavpunkt på $ 3.122 den 15. december 2018, nærmer sig nu 1.050-dagesmærket.

Derfor er det tæt på at matche varigheden af den foregående cyklus. Vi må stadig vente på denne bekræftelse af hypotesen om forlængelse af cyklusser.

Der er dog stadig en anden måde at måle Bitcoin -cyklusser på – ikke fra et absolut lavt niveau, men fra at halvere. Bitcoin halvering er en begivenhed hvert fjerde år, der halverer belønningen for at udvinde en blok. Efter den sidste halvering den 11. maj 2020 er denne præmie 6,25 BTC. Den tildeles den første minearbejder, der løser et matematisk puslespil og afkoder hashen i den næste blok.

Det er værd at tilføje, at konsekvensen af halvering er det systematisk faldende udbud af Bitcoin, hvilket resulterer i den ældre kryptovaluta's deflationære karakter.

Kryptovalutaanalytiker @ByzGeneral lagde på Twitter en graf over tre bitcoin -cyklusser målt ved at halvere alene.

Kilde: Twitter

I tweetet påpegede han, at "tyremarkedet i 2017 varede omkring 35% længere end tyremarkedet i 2013". Og tilføjede:

"Hvis vi antager, at denne også vil vare omkring 35% længere end den forrige, så bør tyremarkedet slutte ved udgangen af første kvartal af 2021."

Hypotese bekræftelse

Det viser sig, at i betragtning af halvering som begyndelsen på hver cyklus er hypotesen om Bitcoin forlængelse af cyklusser netop blevet bekræftet. I grafen ovenfor kan vi se, at den aktuelle cyklus (grøn) varer længere end den forrige cyklus (blå). Den endelige bekræftelse på dette var, da Bitcoin nåede et nyt all-time high på $ 67.000 den 20. oktober 2021.

Denne begivenhed blev for nylig fremhævet af en anden kryptomarkedsanalytiker, Benjamin Cowen . Han er kendt for at fremme ideen om Bitcoin -strækningscyklusser, som han mener er angivet med historiske data .

I sin seneste YouTube -video analyserede han tidligere Bitcoin -cyklusser mod halvering i starten af cyklussen og mod absolut baggrund. Interessant nok offentliggjorde han denne analyse for et par dage siden, selv før den nye kryptokurrency -maksimal. Cowen sagde:

"I dag er den sidste dag. Ny rekord nogensinde er, hvad vi skal sætte på en forlænget cyklus målt fra halvering. ”

BTC -forlængelsescyklusser målt i halve / Kilde: YouTube

Derudover delte Cowen en graf og sin analyse af bitcoin -cyklusser målt ud fra den absolutte baggrund. Han erkendte, at BTC -strækningscyklusser imidlertid endnu ikke er blevet bekræftet i denne referenceramme, det mener han, at de vil være. Endelig tilføjede han observationen af, at:

"Flere og flere mennesker omfavner ideen om at forlænge cyklussen."

Stretching BTC -cyklusser målt fra absolut baggrund / Kilde: YouTube

Bitcoin ROI falder over tid

Hvis bitcoin -strækningscyklusser bekræftes, skal to implikationer accepteres:

  • Bitcoin har brug for mere tid hver cyklus for at nå sit absolutte højdepunkt;
  • Investeringsafkastet (ROI) er lavere for hver cyklus.

Selvom den tidligere implikation er en naturlig konklusion fra den cyklusforlængende hypotese, kan sidstnævnte virke overraskende. Det viser sig, at bitcoin ikke kun genererede et højere ROI på tidligere cyklusser, det gjorde det også hurtigere. I øjeblikket skal investorer være mere tålmodige og derudover forvente et lavere ROI.

Ifølge data fremlagt af Cowen i hans diskussion med PlanB, leverede den første Bitcoin -cyklus en 700x ROI. I den anden kan 500x opnås, og i den tredje 100x.

Indtil videre har denne cyklus, målt fra fonden til $ 3,122, genereret et ROI på cirka 20x. Derfor konkluderer analytikeren:

”Der er en større chance end ikke for, at denne cyklus vil strække sig længere end den forrige cyklus. Og jeg vil sige, at jeg ville gøre det, hvis vi ville måle fra bunden eller midten. ”

Hovedårsagen til dette er den voksende markedsværdi af Bitcoin og hele aktivaktivklassen for kryptovaluta. Dette signalerer sektorens modenhed og reduktionen i den naturlige volatilitet i kryptokurver.

Det er meget lettere at opnå 100x gevinster (og tilsvarende store fald) på et aktiv med en markedsværdi målt i titusindvis af millioner dollars end på bitcoin, værd 1,15 billioner dollars i dag, ifølge CoinGecko.

Konklusion

Hypotesen om bitcoin -forlængelsescykler bekræftes, hvis vi betragter halvering som begyndelsen på cyklussen. Bekræftelse vedrørende den absolutte fond afventes stadig, men om et dusin dage eller mere vil det også blive klart.

I de kommende cykler kan man nok kun forvente yderligere forlængelse af cyklerne. Dette vil sandsynligvis fortsætte, indtil den fireårige halveringscyklus og blokbelønningsværdien bliver ubetydelig.

Bitcoin Cycles (BTC) -artiklen forlænges, blev første gang set på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.