Hvordan Bitcoin kan komme foran Ethereum inden dets PoS -skift

Hvordan Bitcoin kan komme foran Ethereum inden dets PoS -skift

Bitcoins lynaktivitet har holdt trit denne gang. Siden begyndelsen af ​​marts har BTCs 2. lags betalingsprotokol oplevet parabolsk vækst hvad angår aktivitet. Antallet af BTC, der er indeholdt i kæden, er for eksempel steget betydeligt, og andre faktorer registrerer også en stigning. I løbet af den sidste måned har det næsten ikke gået glip af et slag i momentum.
Hastighed af Bitcoin Lightning?
Kilde: Coinmetri Den parabolske vækst kan understøttes af, at væksten mellem februar 2020 og 2021 kun havde været 23%. I øjeblikket er lynet imidlertid allerede steget med 30% fra 13. juli. Netværkets nuværende kapacitet er 2308 BTC, værd over 100 millioner dollars på pressetidspunktet. Der har været en konstant vækst i antallet af kanaler og noder med tal på henholdsvis 76% og 58,2% siden årets begyndelse. Det er dog vigtigt at bemærke, at statistikken kan være højere, da anslået 27,8% af lynkanalerne angiveligt er private.

Konsistens for 2. lags betalinger?

Nu tidligere har konsistens været et problem med lyn. Oprindeligt, i 2019, var der en legitim hype bygget op omkring lynnetværket, hvor massiv reklame blev foretaget via lynbrænderudfordringen. Men interessen falmede mod slutningen af ​​2019. Under pandemien var ingen generet af 2. betalinger med Bitcoin. Nu, hvor den kollektive verden begynder at tilpasse sig COVID-19-æraen, har lynnetværket genoplivet sit momentum. Visse faktorer har spillet en stor rolle. For eksempel har Blockstream annonceret en ny service kaldet Greenlight for at forenkle personlig brug af lynknuden. Imidlertid kan El Salvadors meddelelse have spillet den vigtigste rolle i denne henseende. Siden meddelelsen om lovligt betalingsmiddel har Lightning-aktiverede tegnebøger Strike og Galoy’s Bitcoin Beach Wallet været blandt top-15 af de mest downloadede finansieringsapps på Apple App Store. Derudover sagde en nylig Coinmetrics -rapport,

“OpenNode, et firma, der bygger Lightning-drevne betalings-plug-ins, der driver den 4. største offentlige knude efter nuværende kapacitet (~ 93 BTC), annoncerede i juni, at de ville samarbejde med e-handelsplatformen BigCommerce for at tillade nogen af ​​de over 60.000 globale købmænd på platformen til at acceptere bitcoin -betalinger. ”

Kan dette være en stigende trussel mod en anden protokol? * hoste* Ethereum* hoste* Skalering har altid været et problem for Bitcoin og Ethereum, og derefter besluttede ETH -teamet at skifte til PoS -protokol. Lyn blev betragtet som en løsning, men det havde fizzed ud af trækkraft indtil for nylig. Der er dog få tegn på, at BTC trods alt muligvis kan spise noget transaktionel trafik.
Kilde: Arcane Research Ifølge Arcane Research er Bitcoin tx -gebyrer faldet med hele 96% siden april. Faktisk var tallet så lavt som da Bitcoin blev værdiansat til under $ 10.000. Lige nu er transaktionsgebyret omkring $ 2,5, hvilket er meget imponerende i betragtning af de sædvanlige høje satser. En sådan fortælling falder lige i hænderne på Bitcoin, fordi de muligvis kan dæmpe deres gebyrproblem, inden Ethereum har afsluttet sit PoS -skift. Betydningen af ​​at samle trafik under et bullish rally giver mening for verdens største digitale aktiv. Bitcoin kan derfor måske skalere på det rigtige tidspunkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.