Bitcoin (BTC) falder igen og mister US$ 60 tusind støtte

Bitcoin (BTC) er sandsynligvis midt i en kortsigtet korrektion, der har faldet den til under $60.000. Efter denne korrektion vil der sandsynligvis være et opsving i prisen.

Bitcoin faldt betydeligt tirsdag (26) og skabte en bearish opslugende lysestage . Dette er en type bearish lysestage, hvor hele den foregående dags tyrebevægelse er ophævet med et tilsvarende eller større fald den følgende dag.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Det primære støtteområde er mellem $52.400 og $53.350. Dette område er sammensat af et kort tilbagetrækningsniveau (hvidt) og et langsigtet tilbagetrækningsniveau (sort) og et vandret støtteområde. Der er også et mindre supportniveau på $56.550, skabt kun af det kortsigtede Fibonacci-niveau.

Tekniske indikatorer understøtter fortsættelsen af den nedadgående bevægelse. MACD, som er skabt af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, er faldende. På nuværende tidspunkt er det stadig positivt, hvilket indikerer, at den kortsigtede tendens bevæger sig hurtigere end den langsigtede tendens. Det signalerer dog, at den kortsigtede tendens er aftagende.

RSI, som er en indikator for trendstyrke, falder også. Det er over 50, hvilket signalerer, at tendensen stadig er opadgående, men det indikerer, at den også taber damp.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin falder tilbage

Seks-timersdiagrammet viser, at Bitcoin bevæger sig under en nedadgående linje fra sit historiske højeste hit den 20. oktober.

For nylig var aktivet ikke i stand til at krydse den linje mandag (25) (rødt ikon), hvilket startede den nuværende nedadgående bevægelse. Faldet faldt også sammen med modstandsområdet på $63.650.

Så længe denne trendlinje forbliver ubrudt, betragtes den kortsigtede tendens som bearish.

BTC-diagram i TradingView

bølgetal

Kortsigtet bølgetælling viser, at Bitcoin sandsynligvis er i en ABC-korrektion, som potentielt er indeholdt i en parallel kanal. For en langsigtet bølgetalsanalyse, klik her .

I øjeblikket er BTC på bølge C, som er den sidste del af korrektionen, og hvorefter et opsving i prisen er sandsynligt.

Der er betydelig støtte i nærheden af $56.500, og et fald på disse niveauer ville give A:C-bølgerne et nøjagtigt forhold på 1:1. Det ville også falde sammen med kanalens støttelinje. Endelig falder området sammen med det kortsigtede Fibonacci-niveau beskrevet tidligere.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) artikel falder tilbage og mister støtte på $ 60K blev første gang set på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.