Market Fall og Cardano vs Ethereum er ugens højdepunkter

Kryptovalutamarkedet led igen med prisfald, hvor de fleste aktiver lukkede ugen ned.

For første gang i historien overgik Cardano (ADA) en af sine vigtigste konkurrenter, Ethereum (ETH) netværket. Shiba Inu (SHIB), på trods af at den stadig var i tilbagegang, var bevis for nyheder om dets økosystem. Endelig fuldender Visas kryptokort i Brasilien og erklæringer fra myndigheder mod kryptovalutaer denne uges liste over højdepunkter.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Kryptovalutaer taber mere end 200 milliarder dollars

bitcoin

Ugen startede lovende, hvor Bitcoin viste tegn på prisopsving . Men allerede tirsdag (16) mistede aktivet sin støtte på $60.000, hvilket førte til yderligere fald i adskillige altcoins. Flere fald blev set i løbet af de næste par dage, hvilket fik hele markedet til at miste mere end $200 milliarder i markedsværdi, ifølge CoinGecko.

Analyser indikerer dog, at Bitcoin kan have nået bunden fra dette bearish træk og snart kan stige igen. Derudover formåede nogle kryptovalutaer at undslippe dykkerne og nåede nye historiske prishøjder.

Cardano slår Ethereum

På trods af akkumulering af mere end 5 % tilskadekomne i løbet af ugen, har Cardano-entusiaster grund til at fejre. Så tidligt som mandag (15) blev ADA-token-netværket den næstmest brugte blockchain i verden , og overgik Ethereum for første gang i historien.

Derudover afslørede medstifter og nuværende projektleder, Charles Hoskinson, sit syn på metaverset , et emne, der i stigende grad er stigende efter Facebooks navneændring .

Shiba Inu når nye milepæle

shib

Et andet projekt, der gav hans samfund håb igen, var Shib Inu. Mandag blev SHIB-tokenet noteret på Gemini , en af de største børser i USA. Desuden viste data, at på trods af de seneste fald, akkumulerer mere end 70 % af aktivinvestorerne stadig overskud.

Tokenet kom også til at konfigurere på førstepladsen listen over de mest eftertragtede aktiver af hvaler og havde interessante nyheder om projekter fra Samsung og AMC, den største biografkæde i verden. Men markedseksperter forbliver skeptiske over for SHIB og siger, at prisen kan falde når som helst .

Crypto Visa-kort for første gang i Brasilien

I samarbejde med Crypto.com lancerede Visa i Brasilien et kort, der tillader konvertering af kryptovalutaer til rigtige. På denne måde kan brugere bruge deres kryptoaktiver til at foretage køb i enhver butik eller virksomhed, der accepterer Visa-mærket. Brasilien er allerede implementeret i flere lande rundt om i verden og er det første i Latinamerika, der modtager dette kort.

Kryptovaluta vs traditionelt system

Sammenstødet mellem kryptoverdenen og det traditionelle finansielle system blev intensiveret i denne uge. På den ene side hævdede Bank of England og den tidligere demokratiske kandidat Hillary Clinton , at kryptoaktiver ville udgøre en trussel mod den globale økonomi.

På den anden side tror flere og flere mennesker, at der kan opstå en større inflationskrise i fiat-valutaer, der vender sig til kryptovalutaer som Bitcoin som en form for beskyttelse. En sådan person er den berømte forfatter Jordan Peterson , der tilstod at have købt BTC for nylig. Derudover sagde en førende økonom, at hun troede, at Fed allerede havde mistet kontrollen over den amerikanske inflation.

Artiklen Fall of the market og Cardano vs Ethereum er ugens højdepunkter blev set for første gang i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.