Bitcoin (BTC) viser tegn på bedring i weekenden

Bitcoin (BTC) nåede et nyt rekordhøje niveau i ugen 8-14 november, men det lykkedes ikke at fastholde sin bullish bevægelse og faldt tilbage igen kort derefter. Aktivets pris viste dog tegn på bedring i weekenden.

Det ugentlige diagram viser, at på trods af den indledende bullish-bevægelse har Bitcoin skabt et ugentligt lys med en lang øvre lunte (rødt ikon). Dette betragtes generelt som et bearish signal på grund af øget salgsstyrke.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

BTC handler dog stadig over $59.500-området, som er toppen af maj-tyren. Området fungerede som modstand i det sidste bullish træk og skulle nu fungere som en støtte.

Tekniske indikatorer på det ugentlige diagram er bullish. MACD, som er skabt af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, er positiv og stigende. Det betyder, at det kortsigtede gennemsnit bevæger sig hurtigere end det langsigtede gennemsnit, som betragtes som et bullish signal.

RSI, som er en indikator for trendstyrke, er over 50 og stiger. Dette betragtes også som et bullish tegn og opstår normalt under pludselige bevægelser. Derfor, selvom prishandlingen er tvetydig, er aflæsningerne fra de ugentlige tidsramme tekniske indikatorer bullish.

BTC-diagram i TradingView

nuværende fald

Det daglige diagram viser, at prisen på Bitcoin har været faldende siden sidste onsdag (10), hvor den ramte en ny rekordpris på $69.000.

Det bearish træk blev forudgået af bearish (blå) divergenser på både RSI og MACD. Disse bearish divergenser opstår, når en prisstigning ikke er ledsaget af en stigning i købsstyrke og kan ofte ske før nedadgående tendenser. Afvigelsen var meget udtalt, hvilket øgede dens betydning endnu mere.

Når du bruger Fibonacci-niveauer, findes den nærmeste support på $57.854. Denne pris er det kortsigtede (hvide) 0,382 retracement niveau.

Der er stærkere støtte mellem US$53.700 – US$54.350, skabt af det kortsigtede 0,5 retracement niveau og det langsigtede (sort) 0,382 niveau. Så hvis Bitcoin vender tilbage til denne region, ville det være et sandsynligt sted at rejse sig igen.

BTC-diagram i TradingView

Sekstimersdiagrammet viser, at BTC næppe holder over det horisontale støtteområde på $63.500, hvilket også falder sammen med en optrendlinje.

På grund af sammenløbet af støtteniveauer vil et brud på linjen/området være et stort bearish signal, der kan føre til meget lavere priser.

BTC-diagram i TradingView

30-minutters diagrammet viser modstand ved $66.660. Dette er 0,618 Fibonacci retracement niveau. Medmindre Bitcoin bryder over dette niveau, kan rettelsen ikke betragtes som komplet.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-bølgetal

Der er to mulige potentielle bølgetællinger i gang, som begge tyder på endnu et bearish træk på kort sigt.

Den første antyder, at Bitcoin har afsluttet bølge 1 (orange) af en fem-bølge tyrebevægelse og i øjeblikket korrigerer inden for bølge to. Antallet af underbølger vises med orange.

Det første potentielle mål for slutningen af bølge to er fundet på $57.750 med et sekundært mål på $54.300.

BTC-diagram i TradingView

Den anden optælling tyder på, at BTC i øjeblikket er i bølge 2 (orange) og har været i den bølge siden den 20. oktober højdepunkter. I dette tilfælde er bevægelsen en del af en uregelmæssig flad korrektion .

Dette er en type korrektion, hvor C (sort) bølgen ikke kan bevæge sig under bunden af A (sort) bølgen. Derfor er det normalt indeholdt i en bullish parallel kanal. I den mulighed kan Bitcoin kun falde til US$60.000, før den stiger igen.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) artiklen viser tegn på bedring i weekenden blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.