Politikere kalder "markedet" for at forstå Bitcoin-priser – Markedsoversigt

axie stiger og bitcoin falder

Denne tirsdag (26) går mange brasilianske politikere, der er ved at sætte sig ind i kryptovalutamarkedet, efter "markedet" for at finde ud af, hvad der sker med prisen på Bitcoin, som varierer så meget.

For dem, der allerede er langtidsrejsende, bragte Cointimes opdateringen til Stock-To-Flow-prognosemodellen i denne Market Brief. Mens Bitcoin konsoliderer over $60K, fortsætter altcoins Ethereum (ETH), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB) med at vokse på det ugentlige diagram, ifølge CoinGoLive .

Kryptovaluta-rangering viser "markedet" for Bitcoin og andre kryptovalutaer
Cryptocurrency Ranking – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin konsoliderer til næste ATH

Selvom Bitcoin i sidste uge handlede på sit højeste niveau og snart faldt, blev sidste uges gevinster stadig holdt. Ifølge CoinGoLive fastholder Bitcoin (BTC) sin bane nordpå med en stigning på 1,82 % på en uge.

Den vigtigste kryptovaluta formåede dog ikke at overvinde prismodstand på $67.000. Det handles nu til US$ 63.148 – R$ 353.380 i de vigtigste brasilianske mæglere.

Ifølge opdateringer fra analytiker PlanB kommer Bitcoin-netværket hver dag tættere på en All-Times-High (ATH). Aktivprisen i rødt nærmer sig Stock-to-flow-modellen i en bevægelse svarende til, hvad der er set i 2013 og 2017.

Ifølge analytiker PlanB kan Bitcoin nå op på 100.000,00 USD i år.
Stock-to-Flow-model – Kilde: @100trillionUSD

Bitcoins markedsværdi er lige under $1,19 billioner, men dens dominans over altcoins er stadig på 43%.

Hvad "markedet" siger om Bitcoin og økonomien

På det brasilianske marked tilpasser aktiverne sig fortsat til regeringens beslutning om at foreslå ændringer i udgiftsloftet og dermed ændre det finanspolitiske regime i Brasilien.

Mens det brasilianske aktiemarked lukkede på et højt, på rentemarkedet, fortsatte agenter med at hæve deres indsatser i retning af en mere intens stramning af Selic på mødet i den pengepolitiske komité (Copom) onsdag.

Fokus Bulletin-data for den brasilianske økonomi
Markedsprognoser for økonomien – Kilde: Focus og Poder 360 Bulletin

Markedsprognoser er ikke de bedste for den brasilianske økonomi. Kort sagt vil BNP falde, og renter, inflation og dollar vil stige. Selv når man forudser katastrofen, bliver nogle markedsaktører, der er specialister i at holde foredrag om det makroøkonomiske scenario, bedt af politikere om at give deres mening til kende.

Det er, hvad der skete i denne uge, da ejeren af BTG Pactual mødtes med topmødet i Brasilia for at diskutere selv prisen på Bitcoin. Tjek den lækkede lyd og den fulde "markeds" mening om Bitcoin.

Læs også: “Bitcoin!? Åh, det er billigt”, joker André Esteves, fra BTG, i lækket lyd

Det er nu på politikernes dagsorden at diskutere Bitcoin. Derfor vil der i morgen (26) også være en offentlig høring om Real Digital med Finansinspektionen og Kontrolkommissionen i Deputeretkammeret.

Høringen er på anmodning af stedfortræder Aureo Ribeiro (Solidariedade/RJ). I sin ansøgning mindede han om, at emnet er nyligt og kræver "mange diskussioner og definitioner, der involverer juridiske spørgsmål".

Ribeiro fremhævede også i applikationen, at Brasilien er på vej mod brugen af en digital valuta, Real Digital. Som anført af kongresmedlemmet, vil den digitale valuta fungere som fysiske penge. Det kan med andre ord bruges til betalinger, overførsler og andet, og det kan gemmes i digitale tegnebøger.

Læs også: Centralbanken glemmer den vigtigste funktion til Real Digital

Blandt deltagerne i debatten vil være landechefen for R3 i Brasilien, Keiji Sakai. Derudover vil begivenheden byde på deltagelse af Fabio Araújo fra centralbankens eksekutivsekretariat og Eduardo Diniz fra School of Business Administration i São Paulo (EAESP).

Altcoins

I løbet af weekendens volatilitet faldt nogle altcoins også. Men det betød ikke, at de ikke opnåede gevinster på en uge. Dette er tilfældet med Ethereum (ETH), som sprang 12,83% på en uge.

Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu, som stiger 52% på en uge, konsoliderer også deres ugentlige gevinster med mere end tocifrede.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (+2,32%), Binance Coin (+1,14%), Cardano (+2,07%), Solana (+1,15%), Ripple (+3,0%) , Polkadot (+1,07%), Dogecoin (+3,41%), Shiba Inu (+12,71%), Earth (+2,91%), Avalanche (+8,89%), Chainlink (+2,09%) og Uniswap (+5,67). %).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer var tæt på $2,7 billioner.

Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen, besøg .

Indholdet Politikere kalder "markedet" for at forstå Bitcoin-priserne – Markedsresumé blev først vist i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.