Bitcoin forventes at nå 98.000 USD i denne måned ifølge PlanB

gammel mand med bitcoin i øjnene

Efter tre måneder med at ramme bitcoins månedlige lukkekurs, forventer pseudonymanalytiker PlanB nu, at BTC nærmer sig 100.000 $ ved udgangen af november.

Bitcoin-prisen kan se en stigning på 60 % i løbet af de næste 30 dage, hvis forhandleren bag den populære stock-to-flow (S2F) model, PlanB, har ret igen.

Han ramte sømmet på BTC's lukkekurs for august og september, i oktober afveg hans gæt kun 3%.

PlanB historie med prisprognoser

Når du giver analytikerens kommende prisprognoser, er det også værd at kende deres historie fra tidligere forsøg.

Udgivet den 20. juni, PlanB's oprindelige prognose indeholdt det "worst case scenario" muligt for bitcoin-prissætning baseret på on-chain og prisanalyse. På tidspunktet for offentliggørelsen handlede bitcoin til $34.000, mens Elon Musks FUD og Kinas forbud mod minedrift skadede markedet.

Som forudsagt lukkede bitcoin på $47.000 i slutningen af august, før den vendte lidt tilbage til $43.000 i slutningen af september. Bitcoin fulgte "worst case"-vejen for analytikeren.

Interessant nok lukkede BTC i slutningen af oktober ved $61.000, mens Plan B-prognosen var $63.000. Som sådan indrømmede han en "afrundingsfejl" på 3 %, men tilføjede, at den er "tæt nok for mig".

Men ifølge den brasilianske profil Mises Capital peger prisen på bitcoin på CME-børsens futuresmarked på et hit "i farten": US$ 63.010.

At se BTC skyrocket til $100.000 ved årets udgang ser ud til at være den fremherskende tro blandt mange kryptovaluta-entusiaster og endda mangeårige kritikere som The Wolf of Wall Street – Jordan Belfort. Han sluttede sig til Chainalysis CEO Adam Back og Anthony Scaramucci i at forudsige en sådan prislinje i december 2021.

Aktie-til-flow-modellen ser på den anden side kun, at bitcoin konsoliderer $100.000-mærket i juni 2024. Men bitcoin-prissætningen har altid afveget fra modellen skabt af PlanB i 2019 på tyremarkeder og falder under S2F-grænsen i nedture.

Bitcoin-pris tæt på den, der forventes af stock-to-flow-modellen. Kilde: lookintobitcoin.
Bitcoin-pris tæt på den, der forventes af stock-to-flow-modellen. Kilde: lookintobitcoin.

Men hvad er din holdning til $100.000-mærket, bitcoin vil se de 6 cifre senere i år? Efterlad en kommentar med din forudsigelse nedenfor.

Læs også:

  • Hvad du lærer, når du forsøger at hacke Bitcoin
  • Mens Bitcoin stadig er før teenager, løber nogle til fast indkomst – markedsoversigt
  • Teknisk x Fundamental Analyse – Hvad er forskellene?

Bitcoin-indhold forventes at ramme $98.000 i denne måned, ifølge PlanB, der først blev vist i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.