Mens Bitcoin stadig er før teenager, løber nogle til fast indkomst – Markedsoversigt

Gode tegn for Bitcoin

Denne mandag (1.), mens Bitcoin (BTC) genvinder prisniveauet på US$ 62.000, løber investoren på det brasilianske marked mod fast indkomst.

Nogle altcoins, såsom Polkadot, Solana og Shiba Inu, viste også imponerende 24-timers gevinster, ifølge CoinGoLive.

cryptocurrency-rangering
Kryptovaluta-rangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin og dens pre-teen

De sidste par dage har ikke været for gode for kryptovalutaen, der fejrede sit trettende jubilæum i går . Tyre opretholder en kort stigning på 1,35% på 7 dage.

Bitcoin (BTC) steg næsten 40% i oktober og ramte en ny prisrekord på $67.277, hvilket efterlod investorerne meget begejstrede.

Dette skridt, drevet af lanceringen af Bitcoin ETF'er i USA, var den største enkeltmåneds procentvise opsving siden december 2020 ifølge data fra CoinDesk.

"Bitcoins bullish-stemning forbliver bullish, også fremhævet af NFT-markedet. NYC [en årlig begivenhed om ikke-fungible tokens] driver finanskapital til vanvid,” Jehan Chu, managing partner i Kenetic Capital.

"[Men], hvis de offentlige markeder vakler på grund af reduceret Fed-obligationskøb, kan BTC blive trukket ind i en lille korrektion efter at have brudt historiske højder i sidste uge."

Bitcoins markedsværdi er vendt tilbage over $1.150 billioner, mens dominansen over altcoins stadig er på 42,2%.

flygter fra stagflation

I Brasilien vil det traditionelle marked starte ugen desorienteret, efter at regeringen annoncerede hullet i det offentlige udgiftsloft.

Manglen på et finanspolitisk nord gav konsekvenser for praktisk talt alle brasilianske aktiver og fik fastforrentningen til at svaje ligesom den variable, især i lange obligationer.

variabel indkomst marked, Ibovespa falder til 105 tusind point – Kilde: Tradingview

Men som det er almindeligt, løber investorerne i tider med usikkerhed og høje renter til fast indkomst. Ikke underligt, en lastbil med penge gik til fondene i kategorien, som i år akkumulerer 278,4 milliarder R$ frem til den 25. oktober, ifølge Anbima.

Stigningen i Selic, som kunne repræsentere en trøst for dem, der leder efter mere konservative alternativer, betaler sig ikke tilbage for tiden. Med inflation om 12 måneder allerede tocifret, mister selv dem, der er i stand til at spare penge, købekraft.

indeks, der repræsenterer en kurv af inflationsregulerede obligationer med en løbetid på mere end fem år
Volatiliteten i IMA-B5+, et indeks, der repræsenterer en kurv af inflationsbundne værdipapirer med løbetider over fem år, nåede 9,7 % mellem august og september sammenlignet med 6,9 % i de tre foregående måneder – Kilde: Anbima og B3

Læs også: Bitcoin alene havde et afkast større end inflationen i år, ifølge IBGE-data

I Rom til G20-topmødet talte økonomiminister Paulo Guedes i går om Precatório PEC og udgiftsloftet.

"Vi arbejder med plan A, [som er] godkendelsen af PEC dos Precatórios. Det er vigtigt, fordi det skaber skattemæssigt rum for bistandsprogrammet. Dette er vores plan, og vi tror, at Kongressen vil godkende den. Netop fordi det tillader finansiering af brasilianske sociale programmer”, sagde Guedes.

Polkadot, Solana og Shiba Inu

De fleste altcoins er også grønne i dag. Ethereum (ETH) faldt endda til $4.200 i går, men en beskeden stigning på en 24-timers skala pressede det til over $4.300.

Polkadot er steget over 6% og er nu over $44. Solana og Shiba Inu er de mest betydningsfulde altcoin-indtjenere i top 10. SOL er steget næsten 10% til $206 og er tæt på hans ATH.

SHIB steg yderligere og handler er over $0,000073. Som sådan bekræftede SHIB sin position over Dogecoin som den største meme-valuta. Dogfighten fortsætter i denne uge.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (+1,61%), Binance Coin (+2,87%), Cardano (+1,65%), Solana (+10,32%), Ripple (-0,46%) , Polkadot (+6,53%), Shiba Inu (+11,96%), Dogecoin (+4,76%), Earth (+2,55%), Wrapped Bitcoin (+ 2,08%), Avax (+2,08%) og Chainlink (+3,60% ).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer er på 2,7 billioner dollars.

Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen, besøg .

Indholdet Mens Bitcoin stadig er pre-teen, løber noget til fast indkomst – Market Summary dukkede først op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.