SHIB/DOGE-par vil blive opført i Binance

Binance, verdens største cryptocurrency-børs, har annonceret tilføjelsen af SHIB/DOGE-parret til sin platform, på et tidspunkt, hvor efterspørgslen efter meme-mønter vokser.

Takket være inkorporeringen af SHIB/DOGE-parret i Binance, vil handlende og investorer være i stand til direkte at udveksle og handle de to mest berømte meme-kryptovalutaer på markedet.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Ifølge en officiel erklæring udgivet af børsen vil muligheden være tilgængelig fra næste tirsdag (2):

"Binance åbner handler for SHIB/DOGE handelsparret 2021-11-02 kl. 08:00 (UTC)."

SJIB, DOGE and the battle of cryptocurrencies meme

Binances meddelelse falder sammen med et tidspunkt, hvor stridighederne mellem Shiba Inu og Dogecoin om at rangere de største kryptovalutaer i markedsværdi er stigende.

Siden slutningen af september har SHIB registreret en betydelig stigning, og siden sidste uge konkurrerer den med DOGE om posten som den største mememønt i verden.

Ved slutningen af denne historie handlede SHIB til $0,00007176, en stigning på 10% inden for de sidste 24 timer og en markedsværdi på $39,4 milliarder. Aktivet er i 9. position i rangeringen af kryptovalutaer, ifølge data fra CoinMarketCap.

Denne betydelige stigning af Shiba Inu skyldtes udtalelser fra personligheder som Anthony Pompliano og den tidligere NSA-agent Edward Snowden , der omtalte tokenet som en fup og advarede investorer om ikke at satse på denne type svindel.

I mellemtiden handles det markedsførste cryptocurrency-meme Dogecoin til 0,2734 USD med en markedsværdi på 36,2 milliarder USD. Med dette indtager tokenet den tiende position i markedsværdirangeringen og slår aktiver som USD Coin (USDC) og Terra (LUNA).

Kilde: CoinMarketCap

De seneste dage har der været en stigende interesse for meme-kryptovalutaer. Ud over Shiba Inu og Dogecoin havde andre tokens som Floki Inu (FLOKI) og Dogelon Mars (ELON) også betydelige stigninger.

Før du investerer i denne type token, er det dog vigtigt at tage hensyn til advarslen fra Binance i sin erklæring:

"Risikoadvarsel: handel med kryptovaluta er underlagt høj markedsrisiko. Udfør dine operationer med omhu. Du er informeret om, at Binance ikke er ansvarlig for dine kommercielle tab. "

Takket være handelsmuligheden vil investorer være i stand til direkte at udveksle de to kryptovalutaer, hvilket kan afsløre værdien af den ene i forhold til den anden og dermed skærpe “kampen om meme kryptovalutaer”.

Artiklen Par SHIB/DOGE vil blive opført i Binance blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.