Bitcoin (BTC) genopretter sig efter et fald på 10 %

Bitcoin (BTC) har potentielt ramt den lokale top af sit bullish træk og gennemgår nu en priskorrektion.

Bitcoin nåede onsdag et nyt rekord på $69.000 (10). Aktivet faldt dog næsten umiddelbart derefter og ramte et lavpunkt på $65.982 samme dag.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Forud for faldet var bearish divergenser i både RSI og MACD. Dette går normalt forud for nedadgående tendenser. Faldet blev desuden kombineret med en mærkbar stigning i volumen (rødt ikon), som var det største siden 27. oktober.

Hvis der opstår en trendvending, vil de nærmeste støtteområder blive fundet ved $57.750 og mellem $53.770 – $54.250.

Den første er det kortsigtede 0,382 Fibonacci (hvid) retracement niveau. Sidstnævnte er et område skabt af 0,5 og 0,382 (sort) kortsigtede retracement niveauer.

BTC-diagram i TradingView

kortvarig støtte

Seks-timers diagrammet viser en enorm bearish lysestage , forårsaget af faldet. Dette er en type lysestage, der dækker hele den tidligere bullish lysestage. Desuden understøtter det muligheden for et kontinuerligt fald.

Derudover faldt Bitcoin direkte ind i $66.300-området, som skulle fungere som en støtte. Aktivet nåede støtteområdet på $63.500, før det steg igen (grønt ikon). Området vil snart falde sammen med en uptrend-linje, der har været i kraft siden den 25. oktober.

Derfor er der stærk støtte skabt af støtteområdet på $63.500 og den tidligere optrendlinje.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-bølgetal

Bølgetælling understøtter også muligheden for, at BTC har nået en lokal top. Dette viser, at aktivet potentielt har gennemført bølge 1 (orange) af et bullish træk, der har været i kraft siden 21. september.

Subwave-antallet er vist med sort og antyder, at Bitcoin muligvis har gennemført bølge fem.

Rallyet blev ramt nær $70.500 målet givet ved at bruge en ekstern Fibonacci (sort) retracement og Fibonacci (hvid) projektion.

Hvis det er korrekt, kan BTC falde mod tidligere skitserede støtteniveauer som en del af bølge to.

BTC-diagram i TradingView

Alternative bølgetællinger tyder på, at Bitcoin har været på bølge to siden den 19. oktober. Det tyder dog stadig på, at et fald til mindst $61.000 ville forekomme.

Dette ville røre den parallelle kanalstøttelinje. Desuden ville en udvidelse på c (sort) subwave tage alt til $54.300, i tråd med langsigtet support og aflæsninger fra den tidligere optælling.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin-artikel (BTC) genopretter sig efter et fald på 10 % første gang blev set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.